Konstano pucaju nova creva turbine pasat tdi

Proverit cu glavu na onom co2 testu ako je to merodavno uopste i koddrugih majstora ako me prime uopste.Sve to nadrkano i besno i svi bi da rade nova kola.Jbg tako je.
Ne smes nikoga nista upitat koliko je nervoza dostigla tacku kljucanja.
Nova kola nema sta ni da se radi, to samo kod nas se ide na tehnicki za nov auto., papazjanija od drzave.

Ja zovem juce kulturno max hocu dogovor oni odma za oci ujedaju idi kod drugih gde odrzavas i te bolesne price.Cim mi to kazu nema tu popravki.Vecina ljudi je bolesna u mozak i sta ces i tesko naci razumnog bilo gde da ljudski popricamo,resimo,vidimo,itd ok rikno motor ali pregledaj u miru nije problem.Ma jok to po Bg!Ko sileno sve.

Pricao mi rodjak da u Francuskoj na novom autu se 4 godine ne radi tehnicki.
Mora druge godine da se radi teh pregled odu pločice. Juče komšija rus čuči gleda u točak, žena pomera auto. I tako 10 puta. Ja pitam jel mogu da pomognem? On kaže upao mi kamenčić u kočnice. Pogledam izgreban disk kaad pločice skoro da i nema. Proverim i prednje isto nema. A nov audi a3 tri godine star. Ljudi voze dok ne ispadnu kočione pločice.

I na staroj glavi isti problem i zamenio glavu lani isti problem dizo je uvek pomalo sad poludeo.
Sta god da je majstor zamenio problem je ostao isti!
Naravno hilzne nije gledao a moze i to bit i vozdra onda.Ako je stavio glavu na kriv blok?
Ja se ne bavim mehanikom vec se samo konsultujem trazim pomoc.
Licno mislim da je losa cirkulacija antifriza i da dize tempraturu.
Ili nesto nereseivo hronicno.

Poslednja izmena:

Back