mario80
Stara legenda
- Poruka
- 88.354
Fali im osnovno znanje a vole da fantaziraju.Komplikovan narod komplikovana vozila pravi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fali im osnovno znanje a vole da fantaziraju.Komplikovan narod komplikovana vozila pravi.
Jeste ali je zdravstveno lose covek bio.Nije komplikovano nista, radi on i druga vozila i sve je to isti mandrak, to mi i sam rekao.
Daj zivota ti bilo koga ako je iole ok u glavi ma castit cu i duplo da vas ne gnjavim ovde.Ti i Dark ste legende cenim vas.Jesi spajao na obd i očitao temperaturu? Zna i sat da laže. Mislim ako ti pokazuje 100° onda to ključa i izbacuje mehuriće na lončetu.
Baš ću pitam drugara jel nešto zna vozi 206 ali dizel. Ima i još neki pežo lud 100%
Radi Mica, ali smanjuje obim posla i zbog zdravlja a i pred penzijom je vec.Jeste ali je zdravstveno lose covek bio.
Ne razumem kakvo znanje kad je Peugeot jedan od najstarijih proizvodjaca automobila na svetu pored Daimlera.Fali im osnovno znanje a vole da fantaziraju.
Daleko im lepa kuća šta misliš što su jeftini čim izađu iz garancije?Ne razumem kakvo znanje kad je Peugeot jedan od najstarijih proizvodjaca automobila na svetu pored Daimlera.
Ko je tu kriv Mario ja ili oni?Loš majstor jbg. Nije dobro obrađena glava, loš dihtung, pretegnuta i pogrešno zatezana glava, neozračen sistem posle sipanja antifriza (često sipaju samo vodu).
Uglavnom amater totalni.
Sad opet rasturanje, ravnanje glave i obrada ventila, novi dihtunzi, novi zupčasti kaiš, novi antifriz.

Tako je gurnut u reku i cao sve ok.Svaki majstorski rad ima garanciju od godinu dana. Svaki majstor priznaje grešku i odradi ponovo. Svaki majstor retko kada ima reklamaciju.
I ta glava motora ima vek trajanja i broj obrada. Pošto je to francuski auto, upitan je i kvalitet aluminijuma. Duplo golo![]()
Razumem bre lose je to .Ali ima rec druze to je to rikhulo zbog tog i tog a ne da me jebu.Sve shvatam ali nema potrebe da mi uzima 300 eur a nisam resio problem.Francuzi ne znaju struju da urade pa ti kontakti zezaju, ne upali ventilator pa rikne glava motora jbg.