Konji

Gde si uspela to da nadjes?Ti si bas aktivna u obilazenju tih klubova,ranceva...Moguce je da su to konji za klanje,pa su zato tako izmuceni i napaceni... :cry: Cim si procitala pored "mesara"... :cry:
Da ja sam videla isto da su jednog coveka osudili (na 3 godine uslovno)-jer je mucio psa...
Sandra,javi nam sta si uradila...

Ne znam da li su za klanje, imaju zdrebad, vidi se da su stara samo par dana, znaci da se razmnozavaju, a i pise da je to ranch. Molim se da nisu za klanje..Javicu vam sutra.

Sandra 7:
Ne znam da li su za klanje, imaju zdrebad, vidi se da su stara samo par dana, znaci da se razmnozavaju, a i pise da je to ranch. Molim se da nisu za klanje..Javicu vam sutra.
e ma sigurno postoji neki zakon koji ce kazniti te ljude.Ako nista drugo zovi policiju,pa ce i oni reagovati.Mozes da budes anonimna.pozz

Da sad bas cujem da se uveo taj zakon. Pricala sam danas sa direktorom, treba da slikamo da bi imali nesto kao dokaz i da podnesemo krivicnu prijavu. Sudija ce izreci kaznu, sigurno ce biti veca jer je u pitanju dosta zivotinja, a konjice cemo im oduzeti i zbrinuti ih, jedva cekam. Uh kako cu sada da prijavljujem!!!!!!!

Ne verujem da su za klanje, ipak ako su za klanje i za mesaru onda to mora da bude, cisto, kvalitetno socno meso.....
Da li se zna ko je vlasnik ''rancha'' ??

e ajde da se svi dogovorimo da prijavimo one glupe cigane sto muce konje....Sandra,raspitaj se kod drustva za zastitu zivotinja....Juce je na Smederevskom putu jedan konj legao od umora i umro.Na sred puta,odjednom.Neki cigani ga polivali vodom,ali vise nista nije moglo da mu pomogne..Jadnicak... Mrzim glupe cigane i ubila bi ih kad vidim da muce konje.Ima ih puno dole kod hipodroma.Mozemo odatle da pocnemo....SANDRA JAVI AKO MOZEMO NEKAKO TO SPASEMO KONJE!!!!!!!!!!!!! pozz

Jao jadan!!! Sve bih uradila za njih. Pa kazem vam, prijavljujte sad!!! Jedino sto ne znam gde te spasene zivotinje idu posle, :roll: jer ne verujem da ima mesta za sve njih po tim udruzenjima. Ovi iz NOE cak ni nemaju neki objekat za zivotinje vec su negde po kucama. Grad im je obecao stacionar tek pocetkom septembra. Sad cekam Dejana da to slikamo, mozda ovih dana odem i sama, necu da konjici vise cekaju!!! Obavestavacu vas kako se odvija proces s tim prijavama, sudjenjem....da znate kad budete i vi prijavljivali.

Tati:
Ne verujem da su za klanje, ipak ako su za klanje i za mesaru onda to mora da bude, cisto, kvalitetno socno meso.....
Da li se zna ko je vlasnik ''rancha'' ??

Pa kazem ti, nikog od ljudi nisam videla tamo, sto je najcudnije, a tu im je kuca, tu zive.

A da oni sluchajno,ne daj boze,i zdrebce ne koriste za klopu?...Ovde kod mene ima gomila konja preko dana pored ulice na livadi pasu....svi su lepo uhranjeni i chisti,mada nikad nisam videla da imaju kofu sa vodom cak ni kada je vrucinchina....Ali mislim dsa ti cigani lepo brinu o njima,ali ima jedan mrshav i malo ofucan,ali ne znam dal je odatle ili je on od nekih drugih pa samo prolazi tuda svaki dan....a na koji telefon da prijavim to ako zatreba? Malo sam skrenula sa vase diskusije,ali me zanima sta mogu da uradim....Choveche na svakom koraku ima nesto za prijavu....uzas

ja sam na chukarichkoj padini...konji su preko dana na livadi kod maxija,ali ne starog koji se rusi(kod omv pumpe)nego drugog dve stanice odatle,blizu crkve....ako ne znash,pojasnicu ti

[/B] jel to dve stanice 55 od starog maxija? bas cu da dojem da vidim to.,,,,,,
ma moraju svi da se kazne da bi naucili kako trebaju da se ophode prema konjima.Ma cigani su kreteni,mislim usli su u 21.vek,a jos uvek koriste konja kao prevozno sredstvo....Neka kupe sebi auto ili biciklu,ali neka prestanu da muce zivotinje.....Pa mozemo to da slikamo,pa da posaljemo sandri slike na E-mail?Sandra?

Cekaj, korak po korak. To je sad drugi slucaj. Prvo treba ici i videti da li su konji stvarno ugrozeni i do kog je to stepena. A ako cemo ovo vec da radimo, mislim da je glupo prijavljivati slucaj po slucaj jer ih ima mnogo, vec treba da pokrenemo neku akciju koja ce sve to da obuhvati. A sad ne znam kako, to mi je sad palo na pamet.... :confused:

Ma kazem vam,konji su u dobrom stanju,nisu mrsavi nisu prljavi...sem jednog koji ne znam dal je od tih istih cigana ili od nekih drugih.....Koliko sam uspela da vidim cigani ciji su ti lepi konji,se lepo ophode prema njima,ali ne znam za tog jednog samo. Mislim,videla sam tog jednog kog stalno vidjam,a mozda ima jos neki koji je neuhranjen....a nisam ga videla....a jeste to je dve stanice 55-ice od starog maxija,videcesh ima livada sa drvecem i kada je vrucina oni ih stave u hlad da pasu....ali vodu nikad nisam videla da imaju,mada im nisam prilazila dok pasu,samo onako usput kada ih vidim na ulici ja ih mazim....ne razumem se nesto preterano u konje,ali ne vidim nista sto ukazuje da nemaju bar minimum potrebne nege...cak i ne smrde kao ciganski konji,vec imaju onaj normalan miris konja....nabolje da neko od vas ode da izvidi,vi se ipak izgleda razumete vise od mene. Necu da donosim zakljucke i da optuzujem nekog,posto nisam prava osoba za to.

Ako hocete mogu da vidim jedan dan kada su tu,pa da vas kontaktiram da dodjete da vam pokazem,ako vam je tako lakse,posto ne prolazim tuda svaki dan,ali obicno su tu kada ja prodjem....da ne bude da dodjete,a oni bas tada nisu tu...a ima bogami nekih 3 ili 4 konja,ako ne i vise

pa sta se desava...hoce li neko dolaziti zbog onog konja...videla sam gde ga drze,izgleda da je njihov.....sav mrshav...tushirali su ga crevom na ulici....

Back