Koncerti i muzički događaji

Da su do 5 ujutru svirali ne bi bilo bolje nego ramstajn.
Ne znam sta je gore muzika, ozvucenje, 4 metuzalema na stejdzu, onaj pevac sav otromboljen zivot mi se zgadio, baja mrda nogom dok mu se sisa na kuku talasa.
Da nisam gledao Bili Ajdola kako igra iz drugog reda na tom istom Uscu, mozda mi ova katastrofa od scenskog nastupa sinoc ne bi bila tako strasna.
Ali, sam bio na previse dobrih koncerta da bi mi ovo juce bilo ista drugo do tesko sranje.
Kartu nisam platio, tako da mi je ceo dozivljaj bio ok.
Da sam dao 4000 za ono, ja mislim da bi me ambulanta sa usca odvezla

- - - - - - - - - -

msm, gospode jebeni boze
ja sam mislio u pocetku da baja peva I just cant get it up, sto mi je jos i imalo logike posto imaju 700 godina sva trojca, ali kad sam ukapirao da je enough stvarno sam se smorio

Ne znam sta je gore muzika, ozvucenje, 4 metuzalema na stejdzu, onaj pevac sav otromboljen zivot mi se zgadio, baja mrda nogom dok mu se sisa na kuku talasa.
Da nisam gledao Bili Ajdola kako igra iz drugog reda na tom istom Uscu, mozda mi ova katastrofa od scenskog nastupa sinoc ne bi bila tako strasna.
Ali, sam bio na previse dobrih koncerta da bi mi ovo juce bilo ista drugo do tesko sranje.

Ne zanimaju me goli muškarci, naravno samo žene, tako da mi te njegove otromboljene sise nisu smetale. Smetalo mi i pitao sam se kako seu DM uopšte postali neke zvezde planetarnih razmera. Izgleda da propaganda čini čuda.

Propaganda radi svashta , al kakve gluposti ljudi izvaljuju , to su tek prava chuda . . .

Shto se tiche Evergrina , skapirali smo da se na Tila lozish , sad se *********** kako ti draze . . .

O ukusima ne vredi raspravljati.

Julije Cezar, (100-44 g. pne.)

Pored toga što je Cezar bio u pravu, dodao bih samo da je to zbog toga što većina i nema izgrađen ukus.

Poslednja izmena:
:lol:

969420_660599907288605_738099190_n.jpg

- - - - - - - - - -

msm, gospode jebeni boze

Ja uopšte nisam oduševljen koncertom DM. Jeste da nisam neki njihov fan niti fan te synth/pop/electro muzike ali sam se pokajao što sam uopšte otkazao neke svoje aktivnosti zbog ovog koncerta.

Tehnički gledano sve je bilo o.k. Razradjena su oni mašina. Medjutim, muzika je za neki predškolski nivo.

1. "Volim" kad o koncertima diskutuju oni koji ne slušaju tu muziku.
2. Na Ušću videh : gradonačelnik doveo svu decu iz predškolskih ustanova, jer je to muzika "za njihov nivo" !!!

O ukusima ne vredi raspravljati.

Julije Cezar, (100-44 g. pne.)

Pored toga što je Cezar bio u pravu, dodao bih samo da je to zbog toga što većina i nema izgrađen ukus.

Prvo samog sebe dovodiš u kontradikciju a onda nam poručuješ nešto ???

Ne znam sta je gore muzika, ozvucenje, 4 metuzalema na stejdzu,.............

ja sam mislio u pocetku da baja peva I just cant get it up, sto mi je jos i imalo logike posto imaju 700 godina sva trojca, ali kad sam ukapirao da je enough stvarno sam se smorio

1. Koliko konktradiktornosti na jednom mestu !

2. Dave Gahan - rođen 1962, Til Lindeman - 1963, znači prvi "metuzalem" je godinu dana stariji od ovog drugog !

3. Just Can't Get Enough je pesma iz 1981. Ti očigledno ne znaš engleski...ako si je već slušao ( a zašto kad to ne voliš ? ), valjda bi trebalo da znaš barem naziv pesme :lol:

Dave Gahan - Ušće
971858_411435112297864_884907181_n.jpg

Til Lindeman - Arena
060+Rammstein++++Kombank+arena+Beograd+28+04+2013+photo+by+Aleksandar+Zec.jpg

@Lily Anne, eto vidiš zašto ne volim diskusije ovde. Kad ljudi bez ikakvih argumenata diskvalifikuju ono što inače ne slušaju,
tek da bi se malo pravili pametni. :lol:

P.S. Ono što ne slušam, ne volim, nikada ne komentarišem.
I kada bih dobila VIP karte za takve stvari, ne bih otišla, ma ne bih otišla ni da mi plate :lol:

Poslednja izmena:
P.S. Ono što ne slušam, ne volim, nikada ne komentarišem.
I kada bih dobila VIP karte za takve stvari, ne bih otišla, ma ne bih otišla ni da mi plate :lol:

Bravo za tebe, ti si naš idol.

Ja nigde ne rekoh da ne slušam DM. Naprotiv, slušam ih, ali mi se ne sviđaju i nisam njihov fan. Sve je jasno napisano i ništa nije kontradiktorno. Ko ne zna za muziku koja mu se ne sviđa teško će pronaći ono što mu se sviđa.

Uzgred, na koncert sam otišao zbog toga što su me zanimale pre svega tehničke stvari vezane za nastupe velikih bendova. Muzika mi je bila, ovog puta, sporedna stvar, a i da nije od DM se ne bih naslušao muzike.

Bravo za tebe, ti si naš idol.

Ja nigde ne rekoh da ne slušam DM. Naprotiv, slušam ih, ali mi se ne sviđaju i nisam njihov fan. Sve je jasno napisano i ništa nije kontradiktorno. Ko ne zna za muziku koja mu se ne sviđa teško će pronaći ono što mu se sviđa.

"Kill your idols" :lol:

Ti bend koji uspešno radi 33 godine nazivaš : muzikom za predškolski uzrast?

Dovoljno dugo živim da mi je muzički ukus već dovoljno izgrađen, i nisam mazohista da slušam nešto što ne volim! Mogu da čujem i ocenim da li volim ili ne, ali ne i da slušam!

Ovo su samo neke od karata sa koncerata na kojima sam bila. Mnoge nažalost nisu sačuvane.
I ovo sam pravila mislim 2011, tako da oni koncerti između nisu tu.
946363_4072482428666_990351540_n.jpg

"Kill your idols" :lol:

Ti bend koji uspešno radi 33 godine nazivaš : muzikom za predškolski uzrast?

Dovoljno dugo živim da mi je muzički ukus već dovoljno izgrađen, i nisam mazohista da slušam nešto što ne volim! Mogu da čujem i ocenim da li volim ili ne, ali ne i da slušam!

Ovo su samo neke od karata sa koncerata na kojima sam bila. Mnoge nažalost nisu sačuvane.
I ovo sam pravila mislim 2011, tako da oni koncerti između nisu tu.

Aha, znači ono boldovano te muči. Pa to je samo moja ocena kompleksnosti i emocionalne snage njihove muzike i stojim iza toga kao isvaki ozbiljan muzičar. Ti nisi trebala da vidiš sebe u toj oceni jer nije bila upućena nikome pojedinačno pogotove ne publici DM.

Bravo za kolekciju karata, koja iskreno rečeno i nije nešto impresivna, ali ipak ne vidim šta time dokazuješ,

Back