Podrazumeva se ako pristaneš na otvorenu vezu.Ne podrazumeva se
Možeš da budeš za ili protiv
Ako ne pristaneš onda to nije otvorena veza i tad se ne podrazumeva. I to je obična monogamna veza. Ali to nije onda tema ovog topika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podrazumeva se ako pristaneš na otvorenu vezu.Ne podrazumeva se
Možeš da budeš za ili protiv
Pa to i pisem, sve zavisi od osobe,ako je sve poznato ne mozemo pricati o prevari.Neko ne želi više zadovoljstva na taj način, da mu drugi pruži
Da me prevari a da je ne znam ili da me prevari s mojim dopušenjem (otvorena veza)
ako je iz samoodbrane onda nije ubistvo..Ako je sa dopustenjem nije prevara.
I ne pišem o prevari u smislu laganja. Ali je na neki način izdaja i nepoštovanje partnera kao celovitog bića - nisi mi više zanimljiv, ajde da ti nađem zamenu. Ali si mi dobar za sve ostalo pa ću da te čuvam za svaki slučaj. Pod izgovorom ljubavi. Da, ali ljubavi opet prema svom doopetu.Pa to i pisem, sve zavisi od osobe,ako je sve poznato ne mozemo pricati o prevari.
*Da, dopuštenjem
Pa mnogi koji osudjuju se lože na to garant a pogotovo oni koji pokreću non-stop o tome teme. Uostalom osobu ne definiše seks. Mnogo znam heteroseksualnih muskaraca i žena koji su udareni u glavu i koji bi digli ruku na sebe ili na nekoga zbog običnog seksa. Jedno je biti veran i monogaman a sasvim drugo posesivan. Kod nas su ljudi mnogo više posesivni zbog žestokih kompleksa nego što su verni. Vernost pre svega se zasniva na poverenju a ne na posesivnom proveravanju kao što je često slučaj.Potajno se ložimo da nam žena sa setom priča kako ju je kvalitetno rašrafio poštar...
A svaka normalna žena voli da čuje kad joj muž kaže "pitaj komšinicu Cicu sa trećeg sprata gde je naučila onako dobro da puši... pa onda i ti da naučiš, ljubavi moja jedina!"
Moguće da ima i toga. Ali meni je to teško da razumem, zato se zezam na tu temu.Pa mnogi koji osudjuju se lože na to garant a pogotovo oni koji pokreću non-stop o tome teme. Uostalom osobu ne definiše seks. Mnogo znam heteroseksualnih muskaraca i žena koji su udareni u glavu i koji bi digli ruku na sebe ili na nekoga zbog običnog seksa. Jedno je biti veran i monogaman a sasvim drugo posesivan. Kod nas su ljudi mnogo više posesivni zbog žestokih kompleksa nego što su verni. Vernost pre svega se zasniva na poverenju a ne na posesivnom proveravanju kao što je često slučaj.
I disagree...Za mlake ili nikakve emocije sve prilepite, ali jake emocije i ljubav ne podrazumevaju otvorenu vezu.
Blago ovim drugima u svaki slucaj to je ono pravo.

Ja to pokušavam da gledam iz neke ptičje perspektive i sagledam celu sliku. Zašto ljudi imaju potrebu da pokreću takve teme čisto samo da bi osudjivali? Pre bi rekao da su radoznali i to je ok. Samo bez nekog moralnog uzdizanja.Moguće da ima i toga. Ali meni je to teško da razumem, zato se zezam na tu temu.
To samopotvrdjivanje je nesigurnost ima toga dosta, mislio na na hedoniste ,zele maksimalno da izvuku iz zivota ,iskreni su u svojim namjerama i bili bi veoma nesrecni na drugi nacin.I ne pišem o prevari u smislu laganja. Ali je na neki način izdaja i nepoštovanje partnera kao celovitog bića - nisi mi više zanimljiv, ajde da ti nađem zamenu. Ali si mi dobar za sve ostalo pa ću da te čuvam za svaki slučaj. Pod izgovorom ljubavi. Da, ali ljubavi opet prema svom doopetu.
Nije dovoljno što je bilo strasti nego mora uvek na vrhunskom nivou. Vrhunski seks i seksualno samopotvrđivanje kao ultimativna životna svrha.
I taj hedonizam kao životna filozofija je problematičan, često da sobom vuče sebičnost, nedozrelost, komplekse neiživljenosti iz najranije mladosti (nisu bili zanimljivi devojčicama, devojkama, dečacima, momcima)...Pritom i ne znaš koliko su zaista srećni. Ali ajde, ako se nađu takva dva. Ali pazi - stvarno nađu. I opstanu.To samopotvrdjivanje je nesigurnost ima toga dosta, mislio na na hedoniste ,zele maksimalno da izvuku iz zivota ,iskreni su u svojim namjerama i bili bi veoma nesrecni na drugi nacin.
), u nekom trenutku mu proradi i ljudsko pored životinjskog. I onda tu neiskusnu, naivnu, kad je izgustira, nagovara na trojku, ili joj "objašnjava" kako bi bilo dobro da probaju nešto novo s drugima.Vidim ovde puno ličnog iskustva u otvorenim vezama...I taj hedonizam kao životna filozofija je problematičan, često da sobom vuče sebičnost, nedozrelost, komplekse neiživljenosti iz najranije mladosti (nisu bili zanimljivi devojčicama, devojkama, dečacima, momcima)...Pritom i ne znaš koliko su zaista srećni. Ali ajde, ako se nađu takva dva. Ali pazi - stvarno nađu. I opstanu.
Stvar je u tome što se često i nađu baš, ali jedan od partnera uspe ovog drugog da "nađe".
Obično je to muškarac velikih seksualnih apetita koji u nekom trenutku poželi porodicu, reši da se skrasi. Ili mu se svidi žena i kao osoba (dobra domaćica, odana porodici, nezahtevna), u nekom trenutku mu proradi i ljudsko pored životinjskog. I onda tu neiskusnu, naivnu, kad je izgustira, nagovara na trojku, ili joj "objašnjava" kako bi bilo dobro da probaju nešto novo s drugima.
Jedan iz društva je tako svoju ženu smarao trojkom, sklon je prevari (i varao ju je), a ovako bi bilo "legalno", ne bi bilo opasnosti da izgubi dobar životni ulov.
Ili čak ne moraju da budu veliki seksualni apetiti nego ego, alavost, sve mora da se proba, da se pohvali, ako se nije probalo sve što je letelo - nije se živelo. Ali, opet, ako se nađu... super za njih.
Desi se i da polude pred klimaks pa daj da prožive sve što mogu. Svega ima.

Neki ne moraju da prožive bukvalno svako iskustvo da bi videli, dovoljno je i tuđe.Vidim ovde puno ličnog iskustva u otvorenim vezama...![]()
Ma ako znaš...Neki ne moraju da prožive bukvalno svako iskustvo da bi videli, dovoljno je i tuđe.
Kao što sam navela jedan od primera, a znam ih dosta.
Ili u svom iskustvu ne dopuste neke stvari, shvate na vreme tuđu igru i zaustave je.

pa vecina nije osetila potrebu za sticanjem iskustava bas u svemu zar ne...Vidim ovde puno ličnog iskustva u otvorenim vezama...![]()
Kako znaš?kod gej musakraca kresanje s drugim nije ni blizu tome u heteroseksualnoj vezi gde postoje deca porodice...
Iskustvo. LičnoKako znaš?
Onda okIskustvo. Lično![]()
Ima ih i tu propalih koliko hoćeš.Ma ako znaš...
Koliko samo ja znam nesrećnih ili propalih "zatvorenih" veza pa ne donosim generalni zaključak o njima.
Iskustvo. Lično![]()