andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.911
Andja se i drzi togaKo je vrbuje? Andja treba da se drži tradicionalnih vrednosti. Ko ide protiv svoje prirode, srlja u ambis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Andja se i drzi togaKo je vrbuje? Andja treba da se drži tradicionalnih vrednosti. Ko ide protiv svoje prirode, srlja u ambis.
Andja se i drzi toga![]()
Nisam jos probala ali mogla bih... ali ako smo slobodni gde je problem?Dobro, sem piletine...
Nisam jos probala ali mogla bih... ali ako smo slobodni gde je problem?

Pa 25,26 nije cak ni piletinaŠto se mene tiče - nigde. Ali nije baš tradicionalno![]()

a jes imala otvorenu vezu ?Pozajmicu citat kolege sa neke druge teme sa kojim se ja u potpunosti slazem:
Bravo, i svaka cast na razmisljanju.
Pitanje:
Sta mislite o “otvorenim vezama”?
Kao postavljac teme sam se jasno izjasnila : protiv sam.
Da cujemo ostale?
Pa 25,26 nije cak ni piletina![]()
Ko kaže da sam neozbiljan?nisam zainteresovana,jedan neozbiljan a drugi da je toliko dobar ne bi imao pomoc od drugog frajera![]()
Ko prica o tebi?Ko kaže da sam neozbiljan?![]()

a gde je napisano da pre nije bilo toga?Otvorenih veza i brakova je bilo i pre samo se nisu koristili neki posebni termini za to. U 21 veku se konstantno izmislja topla voda i tvrdi se kako pre nije bilo tople vode.
Pa mnogi misle da je to neka novotarija od skoro pa tako i komentarišu.a gde je napisano da pre nije bilo toga?
To je moje mišljenje. Ti možda misliš drugačije i to poštujemIf you say so...![]()
pa kazu vole svoje zene najvise na svetu ali tucaju sa strane?Zamisljam kako je to voleti osobu koja to isto radi i tebi.Ljudi, jedno je ako voliš da budeš sa nekom osobom, kao pojavom. Fizički izgled, gestikulacije te osobe, šarm, karakter. Jednostavno, osoba ima energiju u sebi, kojom zrači na najlepši mogući način, i to prija i tebi i toj osobi. Drugo je, ako si sa nekim iz interesa. Kupuje ti, vodi te gde poželiš, ugađa ti od najmanje sitnice, do velikih stvari. Naravno, ako je u mogućnosti. To je onaj čisti materijalizam, i ja nabijem na hurac,onoga ko mi kaže, da je to ljubav. Ovo prvo, ne da mi se sviđa, nego je to smisao života. Ovo drugo me ne zanima, ni u narednih 5 života. Šta će mi žensko, ako sa njom nemam, osnovne prirodne postulate, a to je ključ odnosa muškarca i žene - LJUBAV. Ovo drugo mogu i sa robotom da doživim. Samo mi treba, bilo kakva vrsta društva.
Well, I disagree..Ljudi, jedno je ako voliš da budeš sa nekom osobom, kao pojavom. Fizički izgled, gestikulacije te osobe, šarm, karakter. Jednostavno, osoba ima energiju u sebi, kojom zrači na najlepši mogući način, i to prija i tebi i toj osobi. Drugo je, ako si sa nekim iz interesa. Kupuje ti, vodi te gde poželiš, ugađa ti od najmanje sitnice, do velikih stvari. Naravno, ako je u mogućnosti. To je onaj čisti materijalizam, i ja nabijem na hurac,onoga ko mi kaže, da je to ljubav. Ovo prvo, ne da mi se sviđa, nego je to smisao života. Ovo drugo me ne zanima, ni u narednih 5 života. Šta će mi žensko, ako sa njom nemam, osnovne prirodne postulate, a to je ključ odnosa muškarca i žene - LJUBAV. Ovo drugo mogu i sa robotom da doživim. Samo mi treba, bilo kakva vrsta društva.

Nekad i od nazad.pa kazu vole svoje zene najvise na svetu ali tucaju sa strane?
Nekad i od nazad.

Hebote, kakvo pitanje. Ili si u vezi ili nisi. Ovde se provlači ona teza, zajedno smo, ali može malo i sa strane. Ne može sa strane. Hoćeš kakiš, nećeš kakiš. Čisto zamajavanje. Osnove veze su jasne. Crvene linije takođe. Ako ne možeš da ispoštuješ suprotnu stranu, budi sam/a, i daj se u promet. Prosto ko pasulj.
OkWell, I disagree..![]()
Pametno zboriš, o mudri čoveče. Slažem se. A, koliko si ti grešan?Kakva otvorena veza? To je greh. I koji su nevenčani pravac pred oltar i venčati se u crkvi. Kakve otvorene veze? To su teški bludni gresi. Grešnici, kajte se i idite u crkvu i ispovedajte se.
Naravno da sam i ja grešan, ali manje od tih "otvorenih".Pametno zboriš, o mudri čoveče. Slažem se. A, koliko si ti grešan?
Dobro, svi smo grešni, manje-više. Ali "otvorena veza" je kao prolaz za pakao. Sa direktnom ulaznicom. Nije li tako?Naravno da sam i ja grešan, ali manje od tih "otvorenih".