CiCoLiNo
Poznat
- Poruka
- 8.012
Bitno je da znaš.Pa sad izvrni ono što sam rekla i možeš mirno da spavaš..![]()
Aj' sad reci šta je Duh koji oživljava Adama, pa ću još mirnije spavati ...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitno je da znaš.Pa sad izvrni ono što sam rekla i možeš mirno da spavaš..![]()
Hoću, kad mi kažeš gde piše da ga oživljava.Bitno je da znaš.
Aj' sad reci šta je Duh koji oživljava Adama, pa ću još mirnije spavati ...?
E sad ja na ovo.Covek je deo sveta materije zoologihe fizike ali kao licnost daleko vise od svega toga.Његово тело узео је од већ саздане твари и у њу је удахнуо дах који је узео од Самога Себе (јер је Логос знао да ће то бити словесно, разумно биће и образ Божији); створио га је као једну врсту другог света, у маломе великог. Настанио га је на земљи као видљивог ангела, као поклоника Богу начињеног сједињењем двеју природа, потпуно посвећеног у видљиву, али само делимично у умну (невидиву) творевину, као цара над земљом али потчињеног Цару на небесима. Створио га је као земног и небеског, као привременог а ипак вечног, као видљивог а ипак умственог, као половину пута између величине и маленкости, сједињујући у једној личности и дух и плот; ду
Serafim.svetosavlje
ma ajde naježio se kad je video svoje portparole šta rade.E to je moje dete gledalo i valjalo se od smeha, a ja ko Robi, neću da gledam
jer mi se ne sviđa naslov..![]()
У свом “Разговору са Мотовиловим” свети Серафим Саровски даје нешто другачијеЊегово тело узео је од већ саздане твари и у њу је удахнуо дах који је узео од Самога Себе (јер је Логос знао да ће то бити словесно, разумно биће и образ Божији); створио га је као једну врсту другог света, у маломе великог. Настанио га је на земљи као видљивог ангела, као поклоника Богу начињеног сједињењем двеју природа, потпуно посвећеног у видљиву, али само делимично у умну (невидиву) творевину, као цара над земљом али потчињеног Цару на небесима. Створио га је као земног и небеског, као привременог а ипак вечног, као видљивог а ипак умственог, као половину пута између величине и маленкости, сједињујући у једној личности и дух и плот; ду
Serafim.svetosavlje
Podrazumeva se da mu je dao život.Hoću, kad mi kažeš gde piše da ga oživljava.
Mlati čiča...Његово тело узео је од већ саздане твари и у њу је удахнуо дах који је узео од Самога Себе (јер је Логос знао да ће то бити словесно, разумно биће и образ Божији); створио га је као једну врсту другог света, у маломе великог. Настанио га је на земљи као видљивог ангела, као поклоника Богу начињеног сједињењем двеју природа, потпуно посвећеног у видљиву, али само делимично у умну (невидиву) творевину, као цара над земљом али потчињеног Цару на небесима. Створио га је као земног и небеског, као привременог а ипак вечног, као видљивог а ипак умственог, као половину пута између величине и маленкости, сједињујући у једној личности и дух и плот; ду
Serafim.svetosavlje
Možda pogledam kad mi bude baš dosadno. I tako ne znam šta više da gledam.ma ajde naježio se kad je video svoje portparole šta rade.
uglavnom serija nije "horor", već akciona, zaljubljuje se u detektivku i sa njom vodi istrage i ima dosta komičnih scena. a prikazan je kao i većina ljudi, samoživ samo ja pa ja i ima paranoju da mu za sve svoje nedaće kriv neko drugi a ponajviše tata(bog) , da ga tata mrzi, tipično razmaženo derište. a na kraju shvatio da se tata nije ni mešao u njegove odluke.
jesi hteo da ti kažem kakve ''specijalne moći imam''.. etoNe podrazumeva se. Izmišljaš vazda nešto što ne piše. Čitav si film u glaviPodrazumeva se da mu je dao život.
Preskaces.Prvo telo koje se sastoji od vec sazdanih stvari glina minerali i milijardu vec sazdnaih zezalica a onda mu pucnuo duh.I eto zemaljskog i nebeskog adama.У свом “Разговору са Мотовиловим” свети Серафим Саровски даје нешто другачије
тумачење овог одломка. Он тврди да је оно, што је настало од земље, била васцела
човекова природа – тело, душа и дух (“дух” као виши део душе) и да је оно, што је
удахнуто у ову природу била благодат Духа Светога. Ово је другачији поглед на
стварање човека (какав налазимо и код неколицине других Отаца), али он није уистину
противуречан уобичајеном тумачењу да је у човека удахнута душа. Они, који се
придржавају овог гледишта, такође верују и да је човек створен у благодати Божијој.
https://svetosavlje.org/postanje-stvaranje-i-rani-covek/40/
Evo ja se sa Serafimom Sarovskim potpuno slažem.
Da si pažljivo čitala to što si citirala, tu piše ''stvorio ga je kao zemnog i nebeskog''. I zemni
i nebeski čovek je čovek. I samo tako se može objasniti biblijski stih u kome na oba mesta
piše čovek.
Pa reče ti da se sa svetim ocima neće složiti njuejdžeri. Znači ti si njuejdžerka..Preskaces.Prvo telo koje se sastoji od vec sazdanih stvari glina minerali i milijardu vec sazdnaih zezalica a onda mu pucnuo duh.I eto zemaljskog i nebeskog adama.

A i to kad citas kako je zeznuta eva nije bas da odma pala na rudu.Mala slova nije videla isto ko i mi kad nas zeznu za neku kupivinu.Mala slova ne vidimo i onda kuku lele hahaMlati čiča...
Da je tako ovaj nebi pao na običnu jabuku...
Ja razumem telo sazdano i onda duh.Logicno.Jedino ako ides na ono ciribu ciriba ali nihe tako zapisano za coveka.Pa reče ti da se sa svetim ocima neće složiti njuejdžeri. Znači ti si njuejdžerka..![]()
Vidiš on iz duhovnog groba može da priča..evo tipično adventističko verovanje

valjda kako starimo tako nam uši rastu.meni su izgleda uši narasle
Pa ko ti je to rekao? To u Bibliji ne piše. Jeste tebi logično, al to ne piše.Ja razumem telo sazdano i onda duh.Logicno.Jedino ako ides na ono ciribu ciriba ali nihe tako zapisano za coveka.
Vazno da mi ti nisi vise njuejdzer a kolko vidim boris se.Pa reče ti da se sa svetim ocima neće složiti njuejdžeri. Znači ti si njuejdžerka..![]()
50% tačnoevo tipično adventističko verovanje
Dobro, ti se zezaj, al nemoj posle da bude da nisam rekla.valjda kako starimo tako nam uši rastu.
pogledaj, nije tipičan biblijski film, ljudi obično kad vide naslov ko ima predrasude odma odbacuje.
Jes, ali Ona savršena a mi sluđeni svim i svačim..pa opet pogrešila...A i to kad citas kako je zeznuta eva nije bas da odma pala na rudu.Mala slova nije videla isto ko i mi kad nas zeznu za neku kupivinu.Mala slova ne vidimo i onda kuku lele haha
a mojsije i ilija na drugoj planeti i bog ih spustio da ćaskaju sa isusom.Vidiš on iz duhovnog groba može da priča..![]()
Nije tema eva ali ako pazljivo citas svaka u 21 veku zeznula bi se na zmijine reci a ne eva detetence.Jes, ali Ona savršena a mi sluđeni svim i svačim..pa opet pogrešila...
Pa i dete kuću kad zapali nije strašno ko njen požar...
Nisam uspela ceo video da pogledam. Sa njim mi je prag tolerancije na minuta mojsije i ilija na drugoj planeti i bog ih spustio da ćaskaju sa isusom.
toliko prizemno tumačenje mogu samo (zabranjeno mi je da kažem) imaju.
a ono što promovišu jw za memoriju mi najveći hit.
I ovaj lik što ga gleda ko Boga i upija