- Poruka
- 43.574
@Meliot mozda ovde pronadješ odgovor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rodjenu cerku o maj gadu početku beše tama a rod kreator beše sam, podari život ladi i iziđe ljubav i iz te ljubavi stvori sve.
šta rođenu ćerkuRodjenu cerku o maj gad
Da li verujete u koncept duše?
Koncept duše je vekovima bio predmet filozofskih, religioznih i naučnih rasprava. Neki veruju u postojanje duše kao čovekove nematerijalne suštine koja postoji izvan tela, dok drugi smatraju da je to čisto metafizički koncept. Šta mislite o pojmu duše?
Pogledajte prilog 1507813
To je zastarjeli model sad je astralno tjeloDa li verujete u koncept duše?
Koncept duše je vekovima bio predmet filozofskih, religioznih i naučnih rasprava. Neki veruju u postojanje duše kao čovekove nematerijalne suštine koja postoji izvan tela, dok drugi smatraju da je to čisto metafizički koncept. Šta mislite o pojmu duše?
Pogledajte prilog 1507813
Meni je fascinantno da svako od vas može astralno da napusti svoje telo i uveri se u postojanje drugih dimenzija i večnost duše/astralnog tela i ovog trenutka, ali niko ne želi jer misle da je laž. Bitno je verovati knjigi bilbiji XDTo je zastarjeli model sad je astralno tjelo
Nema to u biblijiMeni je fascinantno da svako od vas može astralno da napusti svoje telo i uveri se u postojanje drugih dimenzija i večnost duše/astralnog tela i ovog trenutka, ali niko ne želi jer misle da je laž. Bitno je verovati knjigi bilbiji XD
to treba da nam svima govori nešto.Nema to u bibliji
to ima u bibliji, ali je demonizam, ja sam obradio u jednom delu, mislim cak i da sam vec kopiaro na temi o oob, tj, obeto treba da nam svima govori nešto.
sve si pogresno naucio, ali ko zna zasto je to dobro za tebeMeni je fascinantno da svako od vas može astralno da napusti svoje telo i uveri se u postojanje drugih dimenzija i večnost duše/astralnog tela i ovog trenutka, ali niko ne želi jer misle da je laž. Bitno je verovati knjigi bilbiji XD
Ne razumiješ prostu rečenicu?to treba da nam svima govori nešto.
Takvih ko on hiljadeRodjenu cerku o maj gad
i are from the paaastNe razumiješ prostu rečenicu?
Sta je pogrešno keve ti kevine? Uvredjen si vidim.to ima u bibliji, ali je demonizam, ja sam obradio u jednom delu, mislim cak i da sam vec kopiaro na temi o oob, tj, obe
sve si pogresno naucio, ali ko zna zasto je to dobro za tebe