aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.238
Na samom pocetku Biblije se objasnjava koncept duse nego treba
Bibliju otvoriti i poceti
Bibliju otvoriti i poceti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zarađuje pare preko njega..Nisam uspela ceo video da pogledam. Sa njim mi je prag tolerancije na minut
do dva. Četiri minuta je već pakao..I ovaj lik što ga gleda ko Boga i upija
mudrosti.. Bože me sačuvaj..
I verovatiNa samom pocetku Biblije se objasnjava koncept duse nego treba
Bibliju otvoriti i poceti![]()
Verovati čak i kada vidiš da u Bibliji ne piše to u šta veruješ?I verovatida je tako.
Evo ovde:Gde piše da je oživeo?
Naravno da nisi duzna to raditi nego sam mislio kad si vec uletela u diskusiju s namerom da se pretstavis kao neki faktor koji ce ostale "nauciti pameti"u vezi teologije onda je red da izneses dokaze il da bar odgovoris pitanja kad ti ih postave.Možeš do sutra da mi crtaš, ali ja nisam dužna tebi da objašnjavam
Slazem se,ali videlo se da tamo nesto ipak pise i na osnovu toga imamo legitimnog prava donositi logicke teoloske zakljuccke.Čitaš nešto što ne piše, a ja to da objašnjavam.
Павле се моли за хришћане у Солуну да се они у потпуности посвете, и наводи три области које чине укупну људску личност: дух, душу и тело.„А сам Бог мира да вас посвети потпуно, те да се ваш неоштећени дух, и душа, и тело, беспрекорно сачувају приликом доласка Господа нашега Исуса Христа.“ (1. Сол. 5:23 ЕЧ)1. Сол. 5:23 ЕЧ)
Upravo svo vreme to i radiš...aj' da kažem nesvesno valjda...Verovati čak i kada vidiš da u Bibliji ne piše to u šta veruješ?
Gde god da je Adam sada, to ne menja činjenicu da u Bibliji ne piše ono u štaUpravo svo vreme to i radiš...aj' da kažem nesvesno valjda...
Ako grešim, reci mi gde je Adam sada?
Prema učenju pravoslavne crkve ili prema svom, svejedno...
Tu ne piše oživeo.Evo ovde:
1 Mojs.2,7:
"...A stvori Gospod Bog čovjeka od praha zemaljskoga, i dunu mu u nos duh životni; i posta čovjek duša živa."
Kao sto se jasno vidi,covek je postao ziva dusha nakon sto je dobio zivotnog duha sto ce reci da pre toga ziv nije bio !!!
Naravno da nisi duzna to raditi nego sam mislio kad si vec uletela u diskusiju s namerom da se pretstavis kao neki faktor koji ce ostale "nauciti pameti"u vezi teologije onda je red da izneses dokaze il da bar odgovoris pitanja kad ti ih postave.
Slazem se,ali videlo se da tamo nesto ipak pise i na osnovu toga imamo legitimnog prava donositi logicke teoloske zakljuccke.
Možeš li samo jedan primer navesti?Gde god da je Adam sada, to ne menja činjenicu da u Bibliji ne piše ono u šta
ti veruješ.
Slazem de,ne pise tacno tako stoga imamo prava donisiti zakljuccke koje mogu biti i pogresni.Tu ne piše oživeo.
Pa šta smo celo veče pisali? Kakav sad poseban primer hoćeš?
Možeš li samo jedan primer navesti?
Šta to ja ne verujem.
Ma zeza samo i razbija koncepciju smislenog razgovora.Ja mogu i engleski ako ti lakse...?!
Ne moze ona da to shvatiJa mogu i engleski ako ti lakse...?!
Možeš i šopski, al ne piše oživeo.Ja mogu i engleski ako ti lakse...?!
Pa kako ćeš da širiš temu kada ti je polazna osnova netačna? Šta god nastavišMa zeza samo i razbija koncepciju smislenog razgovora.
Te nije čovek telo ali se podrazumeva da jeste telo...
Taman sam se bio naoštrio da proširim temu i na duh i upropasti mi sve.
No ima dana za megdana.
I?Pa šta smo celo veče pisali? Kakav sad poseban primer hoćeš?
Nisam rekla u šta ne veruješ, nego u šta veruješ. Veruješ da je stvoreno
telo koje beživotno leži, a to ne piše. Eto ti primer.
A šta je to telo?Pa kako ćeš da širiš temu kada ti je polazna osnova netačna? Šta god nastaviš
iz netačnog, biće netačno. Lepo piše da je stvoren čovek i zna se šta je čovek.
To je polazna osnova, a ne ležeće beživotno telo..
Ama koje telo čoveće? Piše čovek je stvoren, a ne telo je stvoreno.I?
Na kraju i ti priznaš da je to telo Adam....ili ti Čovek Adam.
Jel' bio živ bez duha?
Nije.
Tek kada dobije DUH postaje Živa Duša.
Ne dobija je već je On duša.
To je suština...
I gde grešim?
Nigde.
Opet telo..A šta je to telo?
Robot ili čovek?
Gde piše telo? Citiraj mi.Zaboravi..Ama koje telo čoveće? Piše čovek je stvoren, a ne telo je stvoreno.
Ne može telo beživotno Adamovo da bude Adam.
Ako piše da je čovek stvoren, naravno da je živ. Inače bi pisalo da
je telo beživotno stvoreno.
Dobrooo...Adam je bestelesan...Opet telo..Gde piše telo? Citiraj mi.
Nisam rekla da je bestelesan, nego te pitam gde piše da je stvoreno beživotnoDobrooo...Adam je bestelesan...