anajade
Elita
- Poruka
- 22.477
A gde si ti bas ti makiSamo duša.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde si ti bas ti makiSamo duša.
Šta je za tebe normalno? Da klimam glavom i kažem "da, to je biblijska istina otkrivena prije 100 godina u Americi"?
mislim da ti imas problema sa citanjem Biblije..smrt u Bibliji se ne opisuje ko razdvajanje duse od tijela..djuro se malo zajebo prilikom prevodjenja..nije bila neka zla namjera sa njegove strane vec prosto danak neiskustva..prouci nephesh i neshamah..Mislim da ipak vi imate problem sa čitanjem. Smrt se u Bibliji na koju se toliko volite pozivati opisuje kao razdvajanje duše od tijela. Kako je to moguće ako je tijelo dio duše? Odgovor je nikako jer tijelo nije dio duše već je odvojeno od duše. Duša i tijelo zajedno čine jednog čovjeka.
nema zasebnih komponenata to ne pise u Bibliji osim sto ti vidis zasebno"Zato vam kažem: Ne brinite se dušom svojom, šta ćete jesti, ili šta ćete piti; ni tijelom svojim, u šta ćete se odjenuti. Nije li duša pretežnija od hrane, i tijelo od odijela?" (Matej 6:25).
Još jedan dokaz da tijelo nije dio duše već su to dvije zasebne komponente čovjeka. Hristos kaže jasno ne brinite se dušom NI TIJELOM dakle to su dvije komponente čovjeka.
Verovatno po snu tako tumace spavas pa sanjas hahamislim da ti imas problema sa citanjem Biblije..smrt u Bibliji se ne opisuje ko razdvajanje duse od tijela..djuro se malo zajebo prilikom prevodjenja..nije bila neka zla namjera sa njegove strane vec prosto danak neiskustva..prouci nephesh i neshamah..
ovdje gore nego na temi sex i ljubav gdje oral i anal svaki drugi dan se otvaraju teme..tako i ovdje, mislim koja je ovo vec tema o dusi..![]()
da to je tomislim da ti imas problema sa citanjem Biblije..smrt u Bibliji se ne opisuje ko razdvajanje duse od tijela..djuro se malo za**** prilikom prevodjenja..nije bila neka zla namjera sa njegove strane vec prosto danak neiskustva..prouci nephesh i neshamah..
![]()
Nije Daničić jedini koji to prevodi sa "duša". Ja sam prvi koji će kritikovati taj njegov prevod prevoda ali ovdje nije pogrešno preveo.mislim da ti imas problema sa citanjem Biblije..smrt u Bibliji se ne opisuje ko razdvajanje duse od tijela..djuro se malo zajebo prilikom prevodjenja..nije bila neka zla namjera sa njegove strane vec prosto danak neiskustva..prouci nephesh i neshamah..
ovdje gore nego na temi sex i ljubav gdje oral i anal svaki drugi dan se otvaraju teme..tako i ovdje, mislim koja je ovo vec tema o dusi..![]()
Po tome ispada da je život odvojen od tijela.nema zasebnih komponenata to ne pise u Bibliji osim sto ti vidis zasebno
aako Bog kaze da je ceo covek dusha onda je to tako. cinjenica protiv koje ne mozes
jedino ako te vise privlaci pagansko ucenju o besmrtnosti dushe koje je lazno
jasno pise ovako
Matej 6:25
Daničić-Karadžić (RDK):
25 Zato vam kažem: ne brinite se za život svoj, šta ćete jesti, ili šta ćete piti; ni za telo svoje, u šta ćete se obući. Nije li život pretežniji od hrane, i telo od odela?
Ivan Šarić / Rev. Đ. Martinjak (RIŠ):
25 Zato vam kažem: Ne budite tjeskobno zabrinuti za život svoj, što ćete jesti i što ćete piti, ni za tijelo svoje, u što ćete se obući. Nije li život više od hrane i tijelo nije li više od odijela?
Dimitrije Stefanović (DS):
25 Zato vam kažem: Ne brinite se za život svoj, šta ćete jesti, ni za telo svoje, šta ćete obući. Zar nije život više od hrane, i telo od odela?
Lujo Bakotić (LB):
25 Zato vam kažem: Ne uznemiravajte se za život svoj zbog onoga što ćete jesti, ni za telo svoje, zbog onoga u što ćete se obući. Nije li život više nego li hrana, i telo više nego li odelo?
Aleksandar Birviš (AB):
25 Zbog toga vam kažem: Ne brinite za svoj život: šta ćete jesti i šta ćete piti? Niti se brinite za svoje telo: u šta ćete se odenuti? Nije li život važniji od jela i telo od odela?
To samo tebi tako gde to pise???Po tome ispada da je život odvojen od tijela.
Koja je logika reći nekome da se ne brine za svoj život a onda odvojeno da se ne brine za svoje tijelo? To dvoje je isto.To samo tebi tako gde to pise???
ne pise
ti ne umes da citas ili ne razumes ne znam sta je trece
To samo tebi nema logike.Koja je logika reći nekome da se ne brine za svoj život a onda odvojeno da se ne brine za svoje tijelo? To dvoje je isto.
Da, nema logike. Ako se neko brine za svoj život logično da se brine i za svoje tijelo. Života na Zemlji nema bez tijela.To samo tebi nema logike.
nije isto
zna se sta znaci brinuti za zivot a sta za telo...
telo nema zivot bez duha
a ti ces da ispravljas Boga receno je tako kako je recenoDa, nema logike. Ako se neko brine za svoj život logično da se brine i za svoje tijelo. Života na Zemlji nema bez tijela.
Ne ispravljam ja Boga već vaša kriva učenja. Meni su sve Hristove i apostolske poruke sasvim jasne kao što su jasne svima koji nemaju potrebu iskrivljavati rečeno da uklope u svoju teologiju.a ti ces da ispravljas Boga receno je tako kako je receno
telo moze biti i mrtvo bez duha
dakle bez duha nema zivota
mesas pojmove
ja iznosim Biblijsko ucenje a ti zastupas krivo ucenjeNe ispravljam ja Boga već vaša kriva učenja. Meni su sve Hristove i apostolske poruke sasvim jasne kao što su jasne svima koji nemaju potrebu iskrivljavati rečeno da uklope u svoju teologiju.
Evo vidjelo se baš na ovim temama o duši koliko vi zastupate Bibliju.ja iznosim Biblijsko ucenje a ti zastupas krivo ucenje
pa ispravljas Biblijsko
"Zato vam kažem: Ne brinite se dušom svojom, šta ćete jesti, ili šta ćete piti; ni tijelom svojim, u šta ćete se odjenuti. Nije li duša pretežnija od hrane, i tijelo od odijela?"
(Matej 6:25).
Jov.11,33:Još jedan dokaz da tijelo nije dio duše već su to dvije zasebne komponente čovjeka. Hristos kaže jasno ne brinite se dušom NI TIJELOM dakle to su dvije komponente čovjeka.
Videlo se na koja pitanja ne odgovaras ili mozda odgovaras pa onda indirektno porices da si to rekao...Evo vidjelo se baš na ovim temama o duši koliko vi zastupate Bibliju.
jeste videlo se da zastupamo Bibliju a da je ti negiras i tumacis kako ti se prohteEvo vidjelo se baš na ovim temama o duši koliko vi zastupate Bibliju.
Pa nije bas tako cesto a videlo se da se neka pitanja trebaju demistificireati i ukazati na ono sto jeste normalno a sta nije.ovdje gore nego na temi sex i ljubav gdje oral i anal svaki drugi dan se otvaraju teme..tako i ovdje, mislim koja je ovo vec tema o dusi..![]()
E moj robi možeš li pomoći aeternum da zajedničkim snagama smislite neku mantru zašto Hristos odvojeno pominje brigu za dušu i brigu za tijelo.Jov.11,33:
"...Onda Isus kad je vidje gdje plače, i gdje plaču Judejci koji dođoše s njom, zgrozi se u duhu, i sam postade žalostan..."
Sta se zgrozilo u Isus - jel to bio Njegov zivotni duh,Njegova disha ili mozda njegovo telo ???
Eeee moj Maki dokle su te doveli tvoji verski gurui....
Pitao sam te nesto konkretno,zasto mi ne odgovaras ????????????E moj robi možeš li pomoći aeternum da zajedničkim snagama smislite neku mantru zašto Hristos odvojeno pominje brigu za dušu i brigu za tijelo.
Čini mi se da sam ja ipak postavio pitanje ranije.Pitao sam te nesto konkretno,zasto mi ne odgovaras ????????????![]()
A da ipak proverimo redosled jos jednom ?Čini mi se da sam ja ipak postavio pitanje ranije.![]()