Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Ne razumijem poentu.I mi smo se snabdeli oteli id njega dusu koja zivi i posle smrti.Koj ce nam bog vise.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumijem poentu.I mi smo se snabdeli oteli id njega dusu koja zivi i posle smrti.Koj ce nam bog vise.
I hoćemo tako biti vaskrsnuti. Kakve to veze ima sa stanjem duše poslije smrti?Dar hristovog vaskrsenja nama je da cemo i mi vaskrsnuti kao celovota psihofixicka bica.Ispada ovako da smo obicni grabljivci otmicari.Upravo ono ono sto je predlozio djavo adamu.Kresni plod.i bices besmrtan
Ako si svestan sebe posle smrti i to u raju sta ce ti bog vise.Ne razumijem poentu.
Zato što to nije potpunost tebe. Nemaš tijelo. Duša van tijela je neprirodno stanje. Bez tijela ne možeš primiti svoju punu nagradu pred Bogom.Ako si svestan sebe posle smrti i to u raju sta ce ti bog vise.
Pazi ako je nepririrodno kako moze da mi byde dobro iako sam u raju na primerZato što to nije potpunost tebe. Nemaš tijelo. Duša van tijela je neprirodno stanje. Bez tijela ne možeš primiti svoju punu nagradu pred Bogom.
Da li verujete u koncept duše?
Koncept duše je vekovima bio predmet filozofskih, religioznih i naučnih rasprava. Neki veruju u postojanje duše kao čovekove nematerijalne suštine koja postoji izvan tela, dok drugi smatraju da je to čisto metafizički koncept. Šta mislite o pojmu duše?
Pogledajte prilog 1507813
Jer si idalje u blaženstvu sa Bogom ali ne u POTPUNOM blaženstvu.Pazi ako je nepririrodno kako moze da mi byde dobro iako sam u raju na primer
I u raju nece da narasteJer si idalje u blaženstvu sa Bogom ali ne u POTPUNOM blaženstvu.
Gde to pise u Svetom Pismu ,daj nam komkretnog dokaza pa cu nakon toga pokusati da te demantujem.Да, вјерујем. Душа је нематеријални дио човјековог бића. Материјални дио је тијело. Смрт је одвајање душе од тијела гдје тијело иде у прах земаљски и распада се а душа наставља бити свјесна и жива јер је бесмртна.
Имаш стихове већ овдје у теми.Gde to pise u Svetom Pismu ,daj nam komkretnog dokaza pa cu nakon toga pokusati da te demantujem.
Izvini,hteo sam konkretne Biblijske dokaze a ne citate tipa "reko mi neki deda"...Имаш стихове већ овдје у теми.
Izvini u ovoj temi sam stavljao stihove pa ih pronađi.Izvini,hteo sam konkretne Biblijske dokaze a ne citate tipa "reko mi neki deda"...
Dakle ???
Ti mozes stavati citate u kontekst Jovanovog krstenja ali sam ti potrazio komkretne citate koje po tebi dokazuju koncept duse pa da onda krenem ja.Izvini u ovoj temi sam stavljao stihove pa ih pronađi.
Stavljao sam već u temi. Skrolaj unazad i traži sebi.Ti mozes stavati citate u kontekst Jovanovog krstenja ali sam ti potrazio komkretne citate koje po tebi dokazuju koncept duse pa da onda krenem ja.
Izvoli.
A sta si ti bez tela.Fantom astralni bice sta."Zato vam kažem: Ne brinite se dušom svojom, šta ćete jesti, ili šta ćete piti; ni tijelom svojim, u šta ćete se odjenuti. Nije li duša pretežnija od hrane, i tijelo od odijela?" (Matej 6:25).
Još jedan dokaz da tijelo nije dio duše već su to dvije zasebne komponente čovjeka. Hristos kaže jasno ne brinite se dušom NI TIJELOM dakle to su dvije komponente čovjeka.
Samo duša.A sta si ti bez tela.Fantom astralni bice sta.