Ma kakve bre završne poente kada od početka sve pogrešno čitaš. Nisi dao
dokaze za ono što si izmislio.
A da ti ipak moje poruke citas dva tri puta,mislim najmanje ?
Ne piše nigde da ga je oživeo, niti da je bilo
nekog beživotnog tela.
Ovo sam ti jasno potvrdio zasto ponavljas kao neki papagaj ?
Reko sam ti da ne pise ali sam te pitao koje se zakljuccke mogu doneti na osnovu zapisanog i onda sam ti postavio konkretna pitanja a tebi to izazvalo strah u kostiju ?
Kad to dokažeš, a to će biti nikad, onda možeš i
završne poente da iznosiš.
To cu svakako uraditi kada od tebe budem dobio jasne i precizne odgovore na moja pitanja,onako kao sto ti ja odgovaram UVEK kad me nesto pitas.
Duh nije prah. Čovek može da živi i bez duha. Eto tako kao i ti što živiš.
Taaaaaaako je Jasna,ovo je prava Biblijska realnost sto ce reci da mozemo slobodno zakljuciti da i pored toga sto to ne pise ,covek je prah zemaljski jer mu takvo njegovo telo !
Telo automatski ne podrazumeva gresnost jer je Adam imao tela i pre pada u greh dok je to isto njegovo telo ,dog ga je Bog stvarao,u pocetku bio neziva priroda kolja je tek nakon davanje zivotnog duha postala ziva priroda.
U tom smislu trenutak kada neziva priroda postaje ziva naziva se ozivljavanje !!!
Adamu je rečeno da je postao duša živa onda kada mu je udahnut dah
životni. Kada je izgubio taj dah, padom u greh, postao je opet prah, ali
je i dalje bio živ.
Heeeeej odkud ti sad ovo ???
Pa jesmo li malo ore zakkjucili da je covek postao ziva dusha
tek kada je dobio zivotni duh stoga kada taj duh odlazi covek vise nije ziva priroda vec mrtva koja se raspada u prahu zemaljskome !!!
Od Adama je ostalo samo beživotno telo kada je pao u greh?
Odkud ti sad ovo,nakon pada u greh Adam je zive sve do trenutka kada je umro i nakon toga vise on nije ziv nego mrtav,tamo negde u prahu zemaljskome i ceka vaskrsenje !