KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zcepanje:

ludak... :cmok2:

S Monom sam se izmirila odavno, mada vidim da drugima i dalje uspešno kida živce. :lol:
Mona dođe ko neko mitarstvo u pravoslavlju. Tu svi popadaju...

nemoj retji da i dalje pokushavate komunicirati sa monom bez vutre :zeek:

msm...ako ste za jeftiniju varijantu...imam neku rakiju...cena povoljna...za prijatelje skoro dzabe:rumenko::lol:

nemoj retji da i dalje pokushavate komunicirati sa monom bez vutre :zeek:

msm...ako ste za jeftiniju varijantu...imam neku rakiju...cena povoljna...za prijatelje skoro dzabe:rumenko::lol:

vidiš.. da mi je to palo na pamet mogle smo se odavno izmiriti... ovako je trajalo godinama... :lol:

Ma pije li svet još uvek rakije? U mom okruženju sve neki šećeraši i holesterolaši..
sam čajeve piju...

e to.. čajove.. samo da se zna za čega su...

Ja taj rtanjski davala deci za astmu, a posle kažu da je za potenciju. Pa dobro..
valjda im nisam naškodila...:zcepanje:

reko bi sad neshto...al netju :mrgreen:

kazu da je dobar za plutja...i dalje duvanim ko turchin i iskasljavam mrtve machitje ko sharplaninac u sezoni
doooobar je chaj :lol:

aj...q notj

A da odas tajnu, kako ih dobijas, :)
A sto ga nazivaju duvan cvarkom ?:think:
Zato što liči na rezani duvan.... a dobija se tako što se koristi dobro meso, i cedi na poseban način.... (al' za recept moraš da se udaš u Valjevo....) :)
Sad si me podsetio, trebalo bi opet, ali mnogo pažnje pročitati od Kamija "Mit o Sizifu" :)
Nije to mit, to je sve istina..... :cool:
Kami je preCednik bre... u spisak bezuslovno zabavnih pisaca dodao bih i D. Adamsa, D. Harmsa, E. Loa....
jel zazi u zivotu?msm na forumu...
Brine me Zazi... dopisivali smo se emailom, i na dva poslednja mi nije odgovorio.... :confused:

brendo10.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back