KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
red je bio da se i odande čuje bunt.. dok se u beogradu i zagrebu kukalo i grdilo, oni su pevali
tra la la.. eventualno neka šala, šega, pošalica.. :lol:

to autosovinisticke somine mogu samo da nam ga poduvaju.....:lol:

па не знам тако каже један србин православац
био неки закон за време окупације "срба" да се морала дати жена турчину да је опампрчи, е сад и та жена је уствари туркиња јер је њену кеву исто опампрчио турчин а и било каже на тв

ето да знаш да си турчин:D

па не знам тако каже један србин православац
био неки закон за време окупације "срба" да се морала дати жена турчину да је опампрчи, е сад и та жена је уствари туркиња јер је њену кеву исто опампрчио турчин а и било каже на тв
ето да знаш да си турчин:D

jeste...bas smo puni turskih gena......:hahaha: ko je ta dijabola?

a crnogorci

Da mi je neko pričao da če se oni odvojiti i da će imati svoj jezik i svoju crkvu, rekla bih mu da nije normalan.

da i sever crne gore...ma budale......to i nisu crnogoski srbi....to su milovi mafijozi...nece oni jos dugo.....

- - - - - - - - - -

нашли адамову длачицу неђе?:D

u africi bre..ispod drveta sa kog je sisao pre 100 000 000 godina...stidna bila al dobro ochuvana....:hahaha:

jeste...bas smo puni turskih gena......:hahaha: ko je ta dijabola?

све је почело са којицином провокативном темом о медведицима које побише децу што су се ругали ћелавом пророку
којица је реметилачки фактор само да знаш:hahaha:

нећ да цинкарим иди читај тему па ћеш да видиш

ja nisam turčin, ja sam kelt... :zkez:

па јел ти лепо објашњено на твојој теми, мош бити само туркиња јер твоја чукунбаба туркиња а и твој чукундеда је био турчин су правили турци, нема ту ниђе других народа:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back