KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što reče moj drugar, ako life coacher ima za zadatak da ti upravlja životom u cilju uspeha, ja ga pitam da li da uložim pare u neki posao, posao propadne, i šta da radim, da kažem life coacheru batice dođeš mi toliko i toliko, vreme: sad?:lol:

nee.. onda će da te nauči kako da podneseš gubitak bez stresa...

Kolega Krauter ima živaca da istorijskim činjenicama i navođenjem izvora dematuje antisemitske laži, ja nemam.:lol:

Trebalo bi da im razdelim sve, ali zašto tražiš trun u mom oku, kada ne vidiš brvno u svom, ti koji bi da ti padne par miliona evra s neba u vidu loto premije?:lol:

Naveo sam ti dokaze sa citatima iz Talmuda i to iz jevrejskih izvora po kojima nejevreji nisu ljudi. Ti se svakako ne slažeš sa tom rasističkom i šizofrenom tvrdnjom iskompleksiranih rabina?

Ja bih te pare razdijelio drugima, a dio bih uložio na prevod i štampanje Talmuda.

- - - - - - - - - -

Smetam ti? Vređa te moje prisustvo?

Jok. Zabavlja me.

Naveo sam ti dokaze sa citatima iz Talmuda i to iz jevrejskih izvora po kojima nejevreji nisu ljudi. Ti se svakako ne slažeš sa tom rasističkom i šizofrenom tvrdnjom iskompleksiranih rabina?

Ja bih te pare razdijelio drugima, a dio bih uložio na prevod i štampanje Talmuda.

- - - - - - - - - -

Jok. Zabavlja me.

Toliko puta je na i pdf Religija, i na pdf Politika, i na pdf Istorija argumentovano i činjenično dokazano da ti "citati" ne postoje, ali uvek se nađe neki tutumrak kojem racionalno dokazivanje ne vredi.

Dddddadadadadada, razdelio bi pare...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back