gost 198065
Poznat
- Poruka
- 7.720
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ludak...
S Monom sam se izmirila odavno, mada vidim da drugima i dalje uspešno kida živce.
Mona dođe ko neko mitarstvo u pravoslavlju. Tu svi popadaju...
evo jos jedno sa medvedima
Bolje je da čoveka srete medvedica kojoj su oteti medvedići, nego bezumnik u svom bezumlju. (Priče 17:12)
ludak...
S Monom sam se izmirila odavno, mada vidim da drugima i dalje uspešno kida živce.
Mona dođe ko neko mitarstvo u pravoslavlju. Tu svi popadaju...
nemoj retji da i dalje pokushavate komunicirati sa monom bez vutre
msm...ako ste za jeftiniju varijantu...imam neku rakiju...cena povoljna...za prijatelje skoro dzabe![]()
Slonce nisi upucen ja i kojica smo ok![]()
vidiš.. da mi je to palo na pamet mogle smo se odavno izmiriti... ovako je trajalo godinama...
Ma pije li svet još uvek rakije? U mom okruženju sve neki šećeraši i holesterolaši..
sam čajeve piju...
e.. društvo je odlično, al ja moram da begam...
Laku noć svima...![]()
neko od sretje,neko od tuge...neki pijemo od jutros
a imamo i chaj...rtanjski...prva ruka...nekrshteno![]()
e to.. čajove.. samo da se zna za čega su...
Ja taj rtanjski davala deci za astmu, a posle kažu da je za potenciju. Pa dobro..
valjda im nisam naškodila...![]()
Zato što liči na rezani duvan.... a dobija se tako što se koristi dobro meso, i cedi na poseban način.... (al' za recept moraš da se udaš u Valjevo....)A da odas tajnu, kako ih dobijas,
A sto ga nazivaju duvan cvarkom ?![]()
Nije to mit, to je sve istina.....Sad si me podsetio, trebalo bi opet, ali mnogo pažnje pročitati od Kamija "Mit o Sizifu"![]()
Brine me Zazi... dopisivali smo se emailom, i na dva poslednja mi nije odgovorio....jel zazi u zivotu?msm na forumu...
Slonce nisi upucen ja i kojica smo ok![]()
objasni prvo sebi da shvatis![]()