Ma*rduk
Ističe se
- Poruka
- 2.007
Igram fer, ali pokušavaš da se izvučeš, ne radi se o istim situacijama i to sama znaš.Igraj fer, radi se o istoj situaciji, i ja mislim da ne treba da ti crtam da bi to vidéo...
Sada ne zmuri pred Tim da sam ja zavisnik od krste, gde najveci deo vremena provodim bash n'a konaku, shto si vec imao priliku da vidish i chujesh od tvog druga tibija...
Ovo ti vrlo smeta da poverujesh da se pojavljujem zbog tebe jer si svestan da te ne znam od ranije i da ti ne mozesh biti uzrok moje zavisnosti, a iz nashih danashnjih postova tako neshto ne mozesh da zakljuchish sve i da hocesh jer kao shto si ranije rekao ne verujesh u ono shto pishem...
Koja je sledecem varijacija n'a ovu temu?![]()
Ja ne žmurim pred tim, sada sama daješ informacije koje možda jesu, a možda i nisu tačne, ali u svakom slučaju zasnovane su na pretpostavci da sam ja to znao, tj., video i čuo od Tibija, a pretpostavka je majka svih.....grešaka.
Sledeća varijacija bi bila da je uzrok tvoje zavisnosti pojavljivanje novih osoba baš u ovoj kafani sa kojima komuniciraš, pa sam samim tim ja ponovo uzrok tvoga pojavljivanja ovde, i trenutni uzrok tvoje zavisnosti (trenutni, dok se ne pojavi neko drugi).
Da čujemo sledeću varijaciju na ovu temu

Da niko se pomerio nigde nije 

u poslednje vreme bogami jesi
!