HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
spamuje temu
daj nesto veselo
Kad se folira da ne razume, shta da radim...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
spamuje temu
daj nesto veselo

sve bi ste vi
samo ne biste da perete gatje![]()
Ma trudim se da sve okrecem n'a zezanje u kratkim crtama, al me chachka vladar...![]()

Kad se folira da ne razume, shta da radim...![]()
osim meni al...to ne moraju svi da znaju
vece religijo
Dame, za vas samo
drugari se moraju zadovoljiti sa...pozdravom![]()
Kako si nam večeras ? 
hvalapazi da on to ne pocne odistinski
a za Saleta...aj nesto za sve nas

Osim tebi, to je tačno
Dobro veče TibiKako si nam večeras ?
Ova Helena33 je baš konstruktivna, bio si u pravu sinoć kada si rekao da je dobro što sam stigao....

Zdravo tibi, hvala za cvećegalantan kao i uvek
Želim ti dobru noć![]()

Ako ne verujem nikome i nikada, onda je paradoks da ne sumnjam u tebeAjmo redom od tvog posta gde stoje dve stvari : ne verujesh nikom ali ne sumnjash u mene... Ni ja ne verujem nikom i ne sumnjam u sebe...
Ne morash da verujesh u ono shto pishem da bi znao da ne treba da sumnjash u odredjene stvari... Uzmimo primer da ne verujesh da cu se pojaviti za dva sata ali ne sumnjash da cu se pojaviti vecheras...![]()

Nema veze rođak, tu smo da........pričamoVid` ove Hellenice, pa vrata odmah pored je...filozofijapromasila si kaHvanu
![]()
Zato i jesam vladar. Zar se ne zezamo ?Ma trudim se da sve okrecem n'a zezanje u kratkim crtama, al me chachka vladar...![]()

Ne mogu zbog gogilli, mnogo se brine...![]()
Bilo, prošlo, ne ponovilo se nikada nikome, a meni posebno...jednom ćeš morati da rizikuješ i da dozvoliš sebi da u nekog veruješ........................
Nemoj sve baš da joj kažeš...pazi da on to ne pocne odistinski![]()

ti dodjes uvek kada te trebam
i tako je ona nase gore list
budi samo nezan...prema njoj![]()

Ako ne verujem nikome i nikada, onda je paradoks da ne sumnjam u tebe
Drugim rečima jedna od dve navedene izjave je lažna....
Ako ne verujem u ono što pišeš onda nema razloga da ne sumnjam u ono o čemu pišeš.
Loš primer, da bi se tako nešto desilo, onda bi ipak morao da ti verujem i to suštinski čim verujem da ćeš se pojaviti večeras, iako ne znam kada.
Kome ne verujem na kraće staze, tek ne mogu verovati na duže.

Zdravo Neo![]()
Izdade te ova Helenajuče te volela a sada leti drugom u naručje a crnca i dalje sanja
![]()

de si srbine
volis enigmu a?