gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajd da i ja pustim nesto romanticno
suva romantika.....sirova neobradjena.....![]()
meni ovo više deluje onako keksualno![]()
Sada govorimo o dve različite situacije zasnovane na različitim slučajevima, ne mogu se porediti.Mislim da primer nije l'osh... Aj da ga Malo proshirimo... Recimo da sam zavisnik i da zato ne sumnjash da cu se pojaviti, ali ne verujesh da navodim tachno vreme pojavljivanja... Ovde sumnja ne postoji usled saznanja koja imash o meni... Istovremeno ovo isto saznanje ti smeta da poverujesh da se ovde pojavljujem zbog tebe, dakle ne verujesh mi kada tvrdim da je tako jer znash da je razlog moja zavisnost... Ja ovde ne vidim paradoks...![]()
more obradjeno je to![]()
vise osmosmerke.....![]()
kako ne volim odlicni su.....![]()
Momci malo lakše sa takvim mislimaovde ima i curica
![]()
![]()
Sada govorimo o dve različite situacije zasnovane na različitim slučajevima, ne mogu se porediti.
Recimo da i jesi zavisnik, ali to ne znači da ćeš se pojaviti ovde, već negde, a i da se pojaviš ovde, to ne znači da ćeš se pojaviti u ovoj kafani, osim ako si zavisnik od pojavljivanja baš u ovoj kafani, a to ne mogu znati jer nemam dovoljno informacija. Ključna informacija bi bila da si zavisnik od pojavljivanja baš u ovoj kafani jednom dnevno, tada bi mogao biti siguran u to da ćeš se kad - tad u toku dana pojaviti ovde.
Hajde da se malo poigramo sa tim.....to saznanje mi ne smeta da poverujem da se pojavljuješ ovde radi mene, jer ja ne znam uzrok tvoje zavisnosti.
Ako sam to ja koji se pojavljujem ovde, onda je logična posledica i tvoje pojavljivanje ovde, ali ja to ne znam.
Zavisi kako želiš da se igramio sa terminima kao što je zavisnost, tu je mogućnost varijacija jako velika![]()
![]()
zar ne misle isto...sto i Curice![]()
Igraj fer, radi se o istoj situaciji, i ja mislim da ne treba da ti crtam da bi to vidéo...
Sada ne zmuri pred Tim da sam ja zavisnik od krste, gde najveci deo vremena provodim bash n'a konaku, shto si vec imao priliku da vidish i chujesh od tvog druga tibija...
Ovo ti vrlo smeta da poverujesh da se pojavljujem zbog tebe jer si svestan da te ne znam od ranije i da ti ne mozesh biti uzrok moje zavisnosti, a iz nashih danashnjih postova tako neshto ne mozesh da zakljuchish sve i da hocesh jer kao shto si ranije rekao ne verujesh u ono shto pishem...
Koja je sledecem varijacija n'a ovu temu?![]()
a da odemo mi da se vam ne smetamo?![]()