Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može li ovako. Na ovom ''pdf'' ima mnogo tema, zar ne..Svako u svakom trenutku može da otvori temu, zar ne...
E sada mi objasni šta se dešava zašto recimo vernici posećuju teme Biblija, koliko znamo o njoj i...Vera šta je to...koje je postavio jedan grešni nevernik...

sektaša i nevernika je najviše ovde i oni su najagresivniji

A zašto ti smetaju nevernici na ovom ''pdf' akao si ovde uglavnom zbog Mone...
zašto nisu uzeli ivana sa politike, uzoran pravoslavni vernik?
Ziskar je super covek i u reali i...posto ga licno poznajem...smucili su mu se i jedni i drugi (fanatici).
Nije problem do Administracije vec...do postovanja Pravilnika od strane ucesnika
Vece religijo![]()
došao si na religiju juče... tebi stvarno treba crtati?
Ало, матори...опет изврћеш? Ти стварно имаш неки жешћи проблем.Na okolnost da je Borčica prošle noći pobrisala sve tvoje postove u kojima si tvrdio da lažem i da...opasno lažem, ne mogu da to postavim. Ali neka bude ovako. Kako si sada napisao istinu da nisi pisao da lažem i da...opasno lažem, neka ti od Boga primerena kazna bude. A ako je istina da nikada prošle noći nisi tvrdio da lažem i da...opasno lažem, neka mene sustigne najteža božija kazna.

svojevremeno sam tab-u predlagao i SW-a za moda, zašto njega nisu postavili?
Veče Tibi prijatelju...
Živahno u kafančetu...
A za tebe malo ...nostalgije...

možda oni nisu hteli. pitaj gde treba.
meni je muka od višegodišnjeg preganjanja ko je kakav mod i ko bi trebalo da bude umesto njega. realno, nijedan vam neće biti dobar sve dok ne izvadite taj balvan iz oka.
Nije isto ne slagati se sa likom i delom nekog sveštenika i ne slagati se sa nekim obrednim radnjama u crkvi...kapiraš...
Ko su oni, ko smo mi, ko ste vi?
Ziskar je super covek i u reali i...posto ga licno poznajem...smucili su mu se i jedni i drugi (fanatici).
Nije problem do Administracije vec...do postovanja Pravilnika od strane ucesnika
Vece religijo![]()
Чини ти се...чини ти се јер тешко да постоји било шта што би могло деловати благотоворно на тебе.I tako u tvom nezadovoljstvu nekim stvarima u vezi sa crkvom, nalaziš da ima blagotvorno dejstvo terapije tvoje produhovljeno hriščansko izražvanje prema onima koji se bez rezerve ne usaglašavaju sa svim onim što napišeš.
i spade forum samo na ateiste, a nekad je bio jedan od najposećenijih...
pa, naravno, treba ili ne postaviti verujućeg moderatora ili postaviti nekog koga ćete lako da ismmejete....ovo je najposećeniji forum na Balkanu i niko mi ne može reći da ovde nema odgovarajućeg vernika za moderatora, ali se oni sistematski pproganjaju sa pdf-a
Administacija je tu da se postara da se poštuje pravilnik.
Dobro veče.

aha... sad nema normalnih vernika zato što su progonjeni? ima li kraja vašem licemerju?
mukice... baš mi je žao i tebe i svih vas koji vidite neki problem ovde u moderisanju, ja ga ne vidim.![]()

kao što rekoh, nije moj problem. koga svrbi nek se češe.
ateista ima najmanje, inače... najviše sektaša i i agnostika. posle fanatičnih vernika. oni drže primat godinama, pa i stara je religija zatvorena zbog toga, nije li, tico?![]()

Napisa neko kome se dopušta da koristi naziv "pop" bez sankcija. Toliko o moderisanju.
Nemoj da se posvađamo!![]()

.gif)
tvrdim da su baš vernici ti kojima ne izlazi q iz usta.![]()

Labe nešta si se spetljao...Napisa da je nekada bio jedan od najposečenijih a u prethodnom postu napisa...
Ti si vernik? U, al' sam bio u zabludi.![]()

to pitaj ticu... ja forumaše delim na normalne i nenormalne... nije mi bitno koje je ko nacionalnosti niti verske pripadnosti.
bolje vas naso...cek sad cu da nadjem post od onog divnog decka taba kad rece da za sve forumase vaze ista pravila a da za mene postoje posebna![]()