KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može li ovako. Na ovom ''pdf'' ima mnogo tema, zar ne..Svako u svakom trenutku može da otvori temu, zar ne...

E sada mi objasni šta se dešava zašto recimo vernici posećuju teme Biblija, koliko znamo o njoj i...Vera šta je to...koje je postavio jedan grešni nevernik...

Uh, kakav promašaj.
Vernici na pdf Religija posećuju temu - Biblija
Da nije ovo neka forumska skrivena kamera? z:lol:

Na okolnost da je Borčica prošle noći pobrisala sve tvoje postove u kojima si tvrdio da lažem i da...opasno lažem, ne mogu da to postavim. Ali neka bude ovako. Kako si sada napisao istinu da nisi pisao da lažem i da...opasno lažem, neka ti od Boga primerena kazna bude. A ako je istina da nikada prošle noći nisi tvrdio da lažem i da...opasno lažem, neka mene sustigne najteža božija kazna.
Ало, матори...опет изврћеш? Ти стварно имаш неки жешћи проблем.
Речено ти је да не лажеш већ изврћеш чињенице не у вези претходних твојих лупетањима, већ конкретно у вези са овом твојом изјавом:
"A da ti postavim tvoj post sa teme vera iz vremena kada si se tek pojavio na ovom forumu gde si jasno napisao da očekuješ da dobiješ parohiju...da ne bi bilo da lažem[/I]...што сам и доказао кроз објашњење које сам дао у том посту...али као што стало понављам, ти не би био ти, да не изврћеш сваку реч...чиста патологија! z:lol:

...и још нешто...мало је глупо да се ти позиваш на Бога и да ти од Њега тражиш казну као стара комуњара и атеиста.

Poslednja izmena:
Ziskar je super covek i u reali i...posto ga licno poznajem...smucili su mu se i jedni i drugi (fanatici).
Nije problem do Administracije vec...do postovanja Pravilnika od strane ucesnika:aha:

Vece religijo:kpozdrav:

Administacija je tu da se postara da se poštuje pravilnik.
Dobro veče.

I tako u tvom nezadovoljstvu nekim stvarima u vezi sa crkvom, nalaziš da ima blagotvorno dejstvo terapije tvoje produhovljeno hriščansko izražvanje prema onima koji se bez rezerve ne usaglašavaju sa svim onim što napišeš.
Чини ти се...чини ти се јер тешко да постоји било шта што би могло деловати благотоворно на тебе.

Poslednja izmena:
i spade forum samo na ateiste, a nekad je bio jedan od najposećenijih...

Labe nešta si se spetljao...Napisa da je nekada bio jedan od najposečenijih a u prethodnom postu napisa...

pa, naravno, treba ili ne postaviti verujućeg moderatora ili postaviti nekog koga ćete lako da ismmejete....ovo je najposećeniji forum na Balkanu i niko mi ne može reći da ovde nema odgovarajućeg vernika za moderatora, ali se oni sistematski pproganjaju sa pdf-a

to pitaj ticu... ja forumaše delim na normalne i nenormalne... nije mi bitno koje je ko nacionalnosti niti verske pripadnosti.

Pa sad... tačna je ta podela na normane i one druga, ali nisam spreman da okrenem glavu na nacionalnost i veru. Tako smo je okretali u vreme komunizma i vidmo šta nam se desilo. To vreme je i dovelo da danas imamo ovoliko ljudi odsečenih od tradicije i rodoljublja. Dok smo mi bili "jugosloveni" drugi su išli u svoje crkve ui spremali se. Neka hvala, ne želim da budem nespreman. Naravno, uz opasku da i među pripadnicima drugih nacija i vera imam dobre prijatelje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back