KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je ovde ranije napisao isto školovani teolog. Sečaš se Aphex Twina...I sa njim sam imao žustru razmenu mišljenja ali to nije bila smetnja da ga prihvatim za forumskog prijatelja.
Добро ми је познат Апекс Твин и његови благи и младалачко идеалистички ставови према таквима као што си ти...не схвата да сваку показану добру вољу и добру жељу од стране верника, такви као ти, острашћени црквомрсци, схватају као слабост а не као врлину, и да кад - тад то покажу и докажу.

Privatni forum - zna se ko piše pravila.

i ko ih krsi napisane...bolje onda sto manje pravilnika u ustima a sto vise fleksibilnosti pri reakcijama i svi sretni... ova kafana ce posle prve krljacine opet biti zatarabljena to potpisujem i to nema veze sa pravilnikom vec sa samom postavkom pdf-a... ali to je vec kompleksnija prica i ako je gazda sretan kolko ima gledanja ma sta se ovde pisalo onda nije ni cudo sto se sve ovo desava.

Uh, kakav promašaj.
Vernici na pdf Religija posećuju temu - Biblija
Da nije ovo neka forumska skrivena kamera? z:lol:

A zašto je Refere posećuju kada znaju da ih tamo čeka...nevernik...Nisi razmišljao o tome. U poslednje vreme otvarano je više tema istovetnih i to od strane vernika. I ja sam zabranio samom sebi da ih ometam u diskusijima. Zašto i dalje nisu aktuelne...o tome razmisli...kako ne bi opet napisao ovakvu apsurdnost...

Opet si obrnuo... doslednih vernika nema... svi ste vi ateisti prema gomili bogova, a mi smo ateisti za sve te prema kojima ste vi, plus za jednog više.

Dakle, postoje delimični ateisti, i potpuni ateisti.

Osim ako ne veruješ u Zevsa, onda povlačim reč.

tica je mašanac, ima rodbinu različitih nacija i vera i nisam diskriminisao nikada nikog po bilo kojoj osnovi: nacionalnoj, verskoj, rodnoj, sexualnoj...

pa zašto onda vernik mora biti mod?
ja se nisam žalila ni na žiskara, ni na livi, ni na srkija, niti sam imala problem sa njihovim verskim opredeljenjem... odnosno, nikada nije uticalo na moderisanje.

i ko ih krsi napisane...bolje onda sto manje pravilnika u ustima a sto vise fleksibilnosti pri reakcijama i svi sretni... ova kafana ce posle prve krljacine opet biti zatarabljena to potpisujem i to nema veze sa pravilnikom vec sa samom postavkom pdf-a... ali to je vec kompleksnija prica i ako je gazda sretan kolko ima gledanja ma sta se ovde pisalo onda nije ni cudo sto se sve ovo desava.

Naravno da je tako, ovaj forum živi od marketinga, tj. banera. Zato se tolerišu silni klon nalozi, a kazne su na dan-dva, retko viće. Na forumima koji rade na drugim principima, oni koji su orijentisani po stručoj, profesionalnoj osnovi ili hobiju recimo, se ne radi ovako. Tamo su pravila jasna, poštuju se i svaka uvreda na bilo kojoj osnovi se jednako kažnjava. Prvo sledi upozorenje i brisanje poruke (ne zaključavanje cele teme)a ako se ponovi, isključivanje sa foruma. Ne dozvoljava se klon nalog, kad god može da se utvrdi da to jeste. Nema ni prijava korisnika, to sve rade moderatori.

pa zašto onda vernik mora biti mod?
ja se nisam žalila ni na žiskara, ni na livi, ni na srkija, niti sam imala problem sa njihovim verskim opredeljenjem... odnosno, nikada nije uticalo na moderisanje.

pa, ne znam šta bi bolo oči bilo kome da jedan od 3-4 moderatora bude moderator najveće tradicionalne crkve u zemlji...nisam tražio da budu svi...z:cry:

...и још нешто...мало је глупо да се ти позиваш на Бога и да ти од Њега тражиш казну као стара комуњара и атеиста.

Ako ga ima neka ti da onako kako si iskreno rekao da nisi tvrdio da lažem i da...opasno lažem...

A što se tiče onog ...*********...a šta reći...Stariji korisnici znaju da sam davno baš u vreme komunizma bio ...zuamisli molim te...vernik... Ali to tvoje...*********...baš odiše obrazovnim nivoom, zar ne...

A zašto je Refere posećuju kada znaju da ih tamo čeka...nevernik...Nisi razmišljao o tome. U poslednje vreme otvarano je više tema istovetnih i to od strane vernika. I ja sam zabranio samom sebi da ih ometam u diskusijima. Zašto i dalje nisu aktuelne...o tome razmisli...kako ne bi opet napisao ovakvu apsurdnost...

Zato što je ovo pdf - RELIGIJA. Zato ga vernici posećuju.
Ja sam čitao neke teme, par puta sam napisao neku poruku i odustao. Došao sam u Konak iz zezanja, veruj mi da mi se ne piše po ozbiljnim temema koje su sve, samo nisu ozbiljne zbog spamova i uvreda.
A apsurd vidim samo u onom citiranom, pitanju zašto vernici dolaze na religiju. Još uvek ne mogu da se načudim takvom pitanju.

Misliš? Ja ne bih tako rekao.
Pa naravno da ne bi rekao kad ne znaš da je nacionalnost ideologija koja nema nikakvu podlogu u objektivnoj realnosti. Al' mnogo je to za tebe.

Suština je da nacionalnost ne postoji. To je izmišljena kategorija, iluzija koja služi održanju kohezije države i njenih suptilnih psiholoških mehanizama prinude. Naravno, to nije jedina imaginarna pripadnost koja služi definisanju subjekta na osnovu pojma drugosti. (da ne postoje "oni", mi ne bi smo znali gde završavamo "mi"... koncept nacionalne drugosti služi dakle da uobliči i definiše sopstvo)

Opet si obrnuo... doslednih vernika nema... svi ste vi ateisti prema gomili bogova, a mi smo ateisti za sve te prema kojima ste vi, plus za jednog više.

Dakle, postoje delimični ateisti, i potpuni ateisti.

Osim ako ne veruješ u Zevsa, onda povlačim reč.

Ne, ateisti ne mogu da postoje. Mogu agnostici.

Pa naravno da ne bi rekao kad ne znaš da je nacionalnost ideologija koja nema nikakvu podlogu u objektivnoj realnosti. Al' mnogo je to za tebe.

Suština je da nacionalnost ne postoji. To je izmišljena kategorija, iluzija koja služi održanju kohezije države i njenih suptilnih psiholoških mehanizama prinude. Naravno, to nije jedina imaginarna pripadnost koja služi definisanju subjekta na osnovu pojma drugosti. (da ne postoje "oni", mi ne bi smo znali gde završavamo "mi"... koncept nacionalne drugosti služi dakle da uobliči i definiše sopstvo)

z:D neee... mislio sam ovo: z:shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back