- Poruka
- 201.698
pop za mene nije uvreda.
ne bi ti dala ni u dupence da me poljubiš.![]()
Na bi ga ja ni ljubio, malo sam iskusniji od toga.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pop za mene nije uvreda.
ne bi ti dala ni u dupence da me poljubiš.![]()

Добро ми је познат Апекс Твин и његови благи и младалачко идеалистички ставови према таквима као што си ти...не схвата да сваку показану добру вољу и добру жељу од стране верника, такви као ти, острашћени црквомрсци, схватају као слабост а не као врлину, и да кад - тад то покажу и докажу.To je ovde ranije napisao isto školovani teolog. Sečaš se Aphex Twina...I sa njim sam imao žustru razmenu mišljenja ali to nije bila smetnja da ga prihvatim za forumskog prijatelja.
ništa strašno, saće kolege da ti pokažu kako se to radi... još malo se strpi.![]()

Obrnuo si uzrok i posledicu.Pa sad... tačna je ta podela na normane i one druga, ali nisam spreman da okrenem glavu na nacionalnost i veru. Tako smo je okretali u vreme komunizma i vidmo šta nam se desilo.
to pitaj ticu... ja forumaše delim na normalne i nenormalne... nije mi bitno koje je ko nacionalnosti niti verske pripadnosti.
Obrnuo si uzrok i posledicu.
Privatni forum - zna se ko piše pravila.
Uh, kakav promašaj.
Vernici na pdf Religija posećuju temu - Biblija
Da nije ovo neka forumska skrivena kamera?![]()
Sa tvojim ustima?
Sačekaću, baš me zanima.![]()

Opet si obrnuo... doslednih vernika nema... svi ste vi ateisti prema gomili bogova, a mi smo ateisti za sve te prema kojima ste vi, plus za jednog više.Ateista nema.![]()
tica je mašanac, ima rodbinu različitih nacija i vera i nisam diskriminisao nikada nikog po bilo kojoj osnovi: nacionalnoj, verskoj, rodnoj, sexualnoj...
i ko ih krsi napisane...bolje onda sto manje pravilnika u ustima a sto vise fleksibilnosti pri reakcijama i svi sretni... ova kafana ce posle prve krljacine opet biti zatarabljena to potpisujem i to nema veze sa pravilnikom vec sa samom postavkom pdf-a... ali to je vec kompleksnija prica i ako je gazda sretan kolko ima gledanja ma sta se ovde pisalo onda nije ni cudo sto se sve ovo desava.
pa zašto onda vernik mora biti mod?
ja se nisam žalila ni na žiskara, ni na livi, ni na srkija, niti sam imala problem sa njihovim verskim opredeljenjem... odnosno, nikada nije uticalo na moderisanje.

...и још нешто...мало је глупо да се ти позиваш на Бога и да ти од Њега тражиш казну као стара комуњара и атеиста.
A zašto je Refere posećuju kada znaju da ih tamo čeka...nevernik...Nisi razmišljao o tome. U poslednje vreme otvarano je više tema istovetnih i to od strane vernika. I ja sam zabranio samom sebi da ih ometam u diskusijima. Zašto i dalje nisu aktuelne...o tome razmisli...kako ne bi opet napisao ovakvu apsurdnost...
ti si živi primer prostaka koji misli da mene kao ženu vređa neka sex aluzija?
može samo da mi se gadi kad vidim od koga je upućena, ništa više.

Pa naravno da ne bi rekao kad ne znaš da je nacionalnost ideologija koja nema nikakvu podlogu u objektivnoj realnosti. Al' mnogo je to za tebe.Misliš? Ja ne bih tako rekao.
Opet si obrnuo... doslednih vernika nema... svi ste vi ateisti prema gomili bogova, a mi smo ateisti za sve te prema kojima ste vi, plus za jednog više.
Dakle, postoje delimični ateisti, i potpuni ateisti.
Osim ako ne veruješ u Zevsa, onda povlačim reč.
Svađate se oko gluposti, a ja u rukama držim Zeiss Makro-Planar 50/2 ZF koji ne mogu da nakačim na Canona.![]()

Pa naravno da ne bi rekao kad ne znaš da je nacionalnost ideologija koja nema nikakvu podlogu u objektivnoj realnosti. Al' mnogo je to za tebe.
Suština je da nacionalnost ne postoji. To je izmišljena kategorija, iluzija koja služi održanju kohezije države i njenih suptilnih psiholoških mehanizama prinude. Naravno, to nije jedina imaginarna pripadnost koja služi definisanju subjekta na osnovu pojma drugosti. (da ne postoje "oni", mi ne bi smo znali gde završavamo "mi"... koncept nacionalne drugosti služi dakle da uobliči i definiše sopstvo)
neee... mislio sam ovo: 
pa, ne znam šta bi bolo oči bilo kome da jedan od 3-4 moderatora bude moderator najveće tradicionalne crkve u zemlji...nisam tražio da budu svi...![]()

Hehehe, vidiš da možemo da se posvađamo, kad ja to želim.![]()

dokazao si samo da umaš da budeš prost kad želiš.
mene da uvrediš ne možeš.![]()

Ako je Nikon mount, možeš preko adaptera....Svađate se oko gluposti, a ja u rukama držim Zeiss Makro-Planar 50/2 ZF koji ne mogu da nakačim na Canona.![]()