Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bio si ti dok nisi zasro.
i kad god dovedu nekog novog ti se žališ i kukaš.
bio si ti dok nisi zasro.
i kad god dovedu nekog novog ti se žališ i kukaš.
Sa tim što je vernik ovde na "svom" tlu, na pdf religija, nije otišao na neki o agnocizmu da širi svoje ideje, a koliko vidim iz ovo malo vremena na pdf-u i neke frustracije i netolerancije.

Zanimljivo. Pa hajde da dodam ono što si izostavio, jer nisi upoznat. Pored toga što je diplomirani teolog čovek je i diplomirani filozof.
I baš bi bilo zanimljivo da bude moderator. A još bi bilo zanimljivije da i jedan Jehovin svedok recimo Mona isto bude moderator.
Bilo bi zanimljivo videti da li bi teolog brisao sve što nije usaglašeno sa pravoslavnim učenjem kao i Mona sve što nije saobraženo sa učenjem JS.
Lab nije diplomirani teolog, ne vidim kako se on uklapa u spomenuto? I zašto da se ne žali, zar nije vreme da se među moderatorima nađe i jedan pravoslavni vernik, kao predstavnik značajne većine?

ja nikada nisam bio moderator na religiji, bio sam na zdravlju, ali sam dao ostavku bašš zbog ovakvog pponašanja moderacije prema pravoslavnim vernicima
A gde se to na ovom forumu nalazi ''pdf'' agnosticizam...![]()
ja nikada nisam bio moderator na religiji, bio sam na zdravlju, ali sam dao ostavku bašš zbog ovakvog pponašanja moderacije prema pravoslavnim vernicima
Zašto ga ne tražite, pa tamo pljujte i vređajte koliko vam volja, ne verujem da bi neko od vernika dolazio?
I nedostatak mesta za širenje vaše ideje lečite dolaskom na religiju? Ima tioliko zanimljivih podforuma, nauka, naučna fantastika, putovanja...

šakal je bio diplomirani teolog, moderator, doduše imao je falinku što je ateista.. inače kršten i sve po jusu.
bilo je i pravoslavnih vernika, a ti se raspitaj zašto više ne moderišu. neki su se postideli...
i molim te, umni čoveče, daj mi bar jednog normalnog vernika koji piše na ovom pdf-u, kao predlog za moda i ja ću prva podržati.
ali si se nudio da budeš i na religiji, nakon što si sredio da šakal ode, jel tako?
smetalo ti je ponašanje moderacija prema vernicima na zdravlju?
a zaboravljaš da sam čitala nekad interni. muka mi je danas od licemerja...
zaboravljate bitnu stvar... da već imamo moderatora.
samo ne poznajem forumaše sa ovog pdf, kao što napisah, slabo zalazim zbog ne baš prevelike tolerancije. Uglavnom sam ovde zbog mone* 
šakal je bio diplomirani teolog, moderator, doduše imao je falinku što je ateista.. inače kršten i sve po jusu.
bilo je i pravoslavnih vernika, a ti se raspitaj zašto više ne moderišu. neki su se postideli...
i molim te, umni čoveče, daj mi bar jednog normalnog vernika koji piše na ovom pdf-u, kao predlog za moda i ja ću prva podržati.
ali si se nudio da budeš i na religiji, nakon što si sredio da šakal ode, jel tako?
smetalo ti je ponašanje moderacija prema vernicima na zdravlju?
a zaboravljaš da sam čitala nekad interni. muka mi je danas od licemerja...
zaboravljate bitnu stvar... da već imamo moderatora.
Zar nismo raspravljali o osobi koja ima diplomu sa teologije?
Hvala, jesam umni čovek.samo ne poznajem forumaše sa ovog pdf, kao što napisah, slabo zalazim zbog ne baš prevelike tolerancije. Uglavnom sam ovde zbog mone*
![]()
a koga ćete vi da pljujete kada nas strpate u geto?
ti ćeš da mi kažeš gde ću da idem... juče si došao ovde. niko ovde nikada nije napadao normalan i zdrav razum, bio on vernički ili ateistički (sektaški ne može biti normalan, pa ga ne uzimam u obzir), već retardirane stavove pojedinih vernika.
a božu ne mogu da vam pljunem i da hoću, ne videg ga nigde.

pa o čemu pričaš ako ne poznaješ ljude?
drž se mone i njenog nivoa, ne zamaraj mozak mnogo.

Gde si bre Tico čoveče...
Razmišljajući o ovom što si napisao nisam uspeo da skpairam kakve veze ima moderatorstvo na zdravlju sa ovim ''pdf'' religija.
A totalno mi nije jasno u čemu je tajna onog ...zbog ovakvog pponašanja moderacije prema pravoslavnim vernicima...
prvo, ja nisam kumovao odlasku sakala, drugo, on nije bio diplomirani teolog, treće, mrzeo je hrišćane patološke, ččetvrto, pokačio sam se sa Borkom i Barbarom oko položaja pravoslavnih vernika na forumu koji su u drugorazrednom ppoložaju u odnosu na sektaše...počelli su da mi kao modu lupaju kartone, ali nije ništa vredelo, pa su me smesta skinulli sa mesta moda
prvo, ja nisam kumovao odlasku sakala, drugo, on nije bio diplomirani teolog, treće, mrzeo je hrišćane patološke, ččetvrto, pokačio sam se sa Borkom i Barbarom oko položaja pravoslavnih vernika na forumu koji su u drugorazrednom ppoložaju u odnosu na sektaše...počelli su da mi kao modu lupaju kartone, ali nije ništa vredelo, pa su me smesta skinulli sa mesta moda
vidiš monilica nema nikakvo priznato versko obrazovanje i pripadnik je nečega što se sada zove "verska zajednica", a nekada sekta, dok je teolog fakultetski obrazovan za područje vere, a uz to pripadnik vere koju u ovoj zemlji ispoveda preko 65% stanovništva...
2.Имати "жељу и љубав" према том позиву, као што је имам, не значи да се по сваку цену тај позив мора остварити у мом животу и да га, ако сматрам да постоје разлози и сметње који ми не дозвољавају да на адекватан начин служим најсветији позив који постоји, пошто - пото морам реализовати. Чак сам на првом месту ставио себе као примарни разлог двоумљења а онда Цркву, о чему сведочи ова реченица:"ствари нису баш тако једноставне, како са моје стране, тако и са друге...на жалост....то имплицира закључак да првенствено мени сметају одређене ствари које сматрам погрешним.
a nordik
a dhul
a rigel
a srki
a livi
.......
sve rišćani, pa gde su vam oni... utekli iz ove ludnice.
Misliš da je diploma teologa garancija za uspešan i nepristrasan rad moderaatora na ''pdf'' religija...
A pogotovo teologa koji mnogo toga u crkvi smatra pogrešnim...
nordweek je bio satanista i to deklarisani i smenjen je....livi je videla ko mrsi konce i jednostavno su je isključili iz posla, znaš i sama ko i kako, rigel je otisao zbog privatnog posla, a srki, iskreno ne znam koje je vere....