KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чини ти се...чини ти се јер тешко да постоји било шта што би могло деловати благотоворно на тебе.

Potiskuj u podsvest tvoje nezadovoljstvo neostvarenim snom. To je odbrandbeni mehanizam. Školovao si se za teologa samo iz ljubavi prema diplomi teologa i zadovoljan si što sada moraš obuzdavati razočarenje.

Samo loši fotografi i fanbojsi se vezuju za marku aparata. Ansel Adams nije imao ni Nikona ni Canona, a opet je objasnio.

Probao sam da pojednostavim, ali ebiga, izgleda da nisam uspeo. :)

Apsolutno. Fanatici su čak išli dotle da pomoću GPS-a odrede tačan položaj sa kojeg je Adams slikao neke pejzaže, u tačan sat i minut kad je slikao, čekali približne vremenske prilike, sa uber tehničkom opremom, ali ne ide. Ansela majka jednom rađa.

Ili grand master Bresson koji je ceo život slikao sa jednom Leicom 35mm.

Ako ga ima neka ti da onako kako si iskreno rekao da nisi tvrdio da lažem i da...opasno lažem...

A što se tiče onog ...*********...a šta reći...Stariji korisnici znaju da sam davno baš u vreme komunizma bio ...zuamisli molim te...vernik... Ali to tvoje...*********...baš odiše obrazovnim nivoom, zar ne...

Интересанатан одоговор...сада у потпуности видим коли си слеп и неспособан сопствене изјаве да видиш у правом светлу ( а камоли туђе да схватиш! ) и колико си стравично исфрустриран а ко зна чиме је то иницирано...у ствари, сад ми те је баш нешто жао. :(

Прво си био верујућа особа, како сам кажеш, а сад си колико видим, окорели атеиста који истовремено моли непостојећег Бога да услиши Његовог пљувача, тј. тебе...заиста, несумњиви егземплар посојане и карактерне особе.

Добро ми је познат Апекс Твин и његови благи и младалачко идеалистички ставови према таквима као што си ти...не схвата да сваку показану добру вољу и добру жељу од стране верника, такви као ти, острашћени црквомрсци, схватају као слабост а не као врлину, и да кад - тад то покажу и докажу.

Aleks Tvin je prvenstveno čovek ali sa velikim Č

Интересанатан одоговор...сада у потпуности видим коли си слеп и неспособан сопствене изјаве да видиш у правом светлу ( а камоли туђе да схватиш! ) и колико си стравично исфрустриран а ко зна чиме је то иницирано...у ствари, сад ми те је баш нешто жао. :(

Прво си био верујућа особа, како сам кажеш, а сад си колико видим, окорели атеиста који истовремено моли непостојећег Бога да услиши Његовог пљувача, тј. тебе...заиста, несумњиви егземплар посојане и карактерне особе.

jerohinac nije ateista... zašto sve pretpostavke vode ka ateizmu i po pravilu su negativnog karaktera?

nego pope, jel i tebi smeta da te tako zovem? :)

jerohinac nije ateista... zašto sve pretpostavke vode ka ateizmu i po pravilu su negativnog karaktera?

nego pope, jel i tebi smeta da te tako zovem? :)
Чини ми се да си једном приликом тражила са моје стране немешање одређених особа при нашој међусобоној комуникацији и ја то поштујем...држи се тога што си сама тражила...не интересују ме дотични и твоји односи са њима. Имам најгоре могуће мишљење о ономе што их покреће, ја и сами су се својски потрудили да имам такав став у вези њихових ставова и поступака...ако ти то смета не морамо да комуницирамо и имаћу потпуно разумевање за такву солидарно мотивисану одлуку, а ако и поред тога желиш да наставимо комуникацију, и поред тог мог за сада непромењивог става, онда...можеш ме звати како год желиш. ;)

Poslednja izmena:
Zato što je ovo pdf - RELIGIJA. Zato ga vernici posećuju.
Ja sam čitao neke teme, par puta sam napisao neku poruku i odustao. Došao sam u Konak iz zezanja, veruj mi da mi se ne piše po ozbiljnim temema koje su sve, samo nisu ozbiljne zbog spamova i uvreda.
A apsurd vidim samo u onom citiranom, pitanju zašto vernici dolaze na religiju. Još uvek ne mogu da se načudim takvom pitanju.

Nismo pričali o tome zašto vernici dolaze na ''pdf' religija već sam te pitao zašto posećuju one dve teme koje je postavio jedan grešni nevernik...

Hočeš da ti postavim desetak linkova ka hrišćansko pravoslavnim forumima...koji su posećeni toliko da za recimo mesec dana imaju posetilaca kao ovde što ih bude za desetak minuta...Odeš tamo i...nema nevernika...
Има...итекако вас има свуда. Расподелили сте се само тако. Иди на ЖРУ форум, најпосећенији православни форум, па да видиш колико вас има.

Hočeš da ti postavim desetak linkova ka hrišćansko pravoslavnim forumima...koji su posećeni toliko da za recimo mesec dana imaju posetilaca kao ovde što ih bude za desetak minuta...Odeš tamo i...nema nevernika...

Moja vera nije vezana za forume, kao što možeš da primetiš i iz mog zezanja u Konaku. Meni više smeta što su nam Crkve poluprazne za vreme službi, ali tu je najveća krivica na samoj Crkvi jer ne vrši agresivniji pristup i edukaciju vernika. Verska nastava u školama je blaga i malo pomaže. Ipak smo prošli kroz težak period u SFRJ i oporavak mora da traje duže.

Sada nisam karakteran zbog toga što napisah ono...neka ti Bog plati onako kako si istinu rekao...

Zašto si se uplašio toga...možda Bog neće uslišiti molbu jednog nevernika...

I da ponovim. Kako si istinu rekao da nisi tvrdio da lažem i ...opasno lažem.. neka Bog plati i tebi i onima koji su ti dragi. U suprotnom neka težina te kazne padne na mene i da dodam i meni najmilije...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back