gost 320077
Poznat
- Poruka
- 7.027
Nije uvreda, već izazov za svađu.![]()
za to treba malo više mozga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije uvreda, već izazov za svađu.![]()
Чини ти се...чини ти се јер тешко да постоји било шта што би могло деловати благотоворно на тебе.
za to treba malo više mozga.
Adapter?
I ko normalan pored Nikona koristi Canona? (ovde je neophodnan svađa)![]()
Samo loši fotografi i fanbojsi se vezuju za marku aparata. Ansel Adams nije imao ni Nikona ni Canona, a opet je objasnio.I ko normalan pored Nikona koristi Canona? (ovde je neophodnan svađa)![]()
Probao sam da pojednostavim, ali ebiga, izgleda da nisam uspeo.neee... mislio sam ovo:
![]()

Napisa neko kome se dopušta da koristi naziv "pop" bez sankcija. Toliko o moderisanju.
Nemoj da se posvađamo!![]()
Ako je Nikon mount, možeš preko adaptera....![]()
Samo loši fotografi i fanbojsi se vezuju za marku aparata. Ansel Adams nije imao ni Nikona ni Canona, a opet je objasnio.
Probao sam da pojednostavim, ali ebiga, izgleda da nisam uspeo.![]()
A šta je to pogrdno u nazivu... pop...Nije li to narodski izraz...
Nije nažalost, Sony mount.
Ako ga ima neka ti da onako kako si iskreno rekao da nisi tvrdio da lažem i da...opasno lažem...
A što se tiče onog ...*********...a šta reći...Stariji korisnici znaju da sam davno baš u vreme komunizma bio ...zuamisli molim te...vernik... Ali to tvoje...*********...baš odiše obrazovnim nivoom, zar ne...

Добро ми је познат Апекс Твин и његови благи и младалачко идеалистички ставови према таквима као што си ти...не схвата да сваку показану добру вољу и добру жељу од стране верника, такви као ти, острашћени црквомрсци, схватају као слабост а не као врлину, и да кад - тад то покажу и докажу.
Интересанатан одоговор...сада у потпуности видим коли си слеп и неспособан сопствене изјаве да видиш у правом светлу ( а камоли туђе да схватиш! ) и колико си стравично исфрустриран а ко зна чиме је то иницирано...у ствари, сад ми те је баш нешто жао.
Прво си био верујућа особа, како сам кажеш, а сад си колико видим, окорели атеиста који истовремено моли непостојећег Бога да услиши Његовог пљувача, тј. тебе...заиста, несумњиви егземплар посојане и карактерне особе.

jerohinac nije ateista... zašto sve pretpostavke vode ka ateizmu i po pravilu su negativnog karaktera?
nego pope, jel i tebi smeta da te tako zovem?![]()

И ти почињеш са великим "Ч", не брини се.Aleks Tvin je prvenstveno čovek ali sa velikim Č

Samo ti izazivaj, da nećeš da se posvađamo?
![]()

Naravno da je tako, ovaj forum živi od marketinga, tj. banera.
Чини ми се да си једном приликом тражила са моје стране немешање одређених особа при нашој међусобоној комуникацији и ја то поштујем...држи се тога што си сама тражила...не интересују ме дотични и твоји односи са њима. Имам најгоре могуће мишљење о ономе што их покреће, ја и сами су се својски потрудили да имам такав став у вези њихових ставова и поступака...ако ти то смета не морамо да комуницирамо и имаћу потпуно разумевање за такву солидарно мотивисану одлуку, а ако и поред тога желиш да наставимо комуникацију, и поред тог мог за сада непромењивог става, онда...можеш ме звати како год желиш.jerohinac nije ateista... zašto sve pretpostavke vode ka ateizmu i po pravilu su negativnog karaktera?
nego pope, jel i tebi smeta da te tako zovem?![]()
ćuti malo ybt, mnogo si naporan.![]()

Zato što je ovo pdf - RELIGIJA. Zato ga vernici posećuju.
Ja sam čitao neke teme, par puta sam napisao neku poruku i odustao. Došao sam u Konak iz zezanja, veruj mi da mi se ne piše po ozbiljnim temema koje su sve, samo nisu ozbiljne zbog spamova i uvreda.
A apsurd vidim samo u onom citiranom, pitanju zašto vernici dolaze na religiju. Još uvek ne mogu da se načudim takvom pitanju.
Има...итекако вас има свуда. Расподелили сте се само тако. Иди на ЖРУ форум, најпосећенији православни форум, па да видиш колико вас има.Hočeš da ti postavim desetak linkova ka hrišćansko pravoslavnim forumima...koji su posećeni toliko da za recimo mesec dana imaju posetilaca kao ovde što ih bude za desetak minuta...Odeš tamo i...nema nevernika...
Hočeš da ti postavim desetak linkova ka hrišćansko pravoslavnim forumima...koji su posećeni toliko da za recimo mesec dana imaju posetilaca kao ovde što ih bude za desetak minuta...Odeš tamo i...nema nevernika...
Nismo pričali o tome zašto vernici dolaze na ''pdf' religija već sam te pitao zašto posećuju one dve teme koje je postavio jedan grešni nevernik...
Интересанатан одоговор...сада у потпуности видим коли си слеп и неспособан сопствене изјаве да видиш у правом светлу ( а камоли туђе да схватиш! ) и колико си стравично исфрустриран а ко зна чиме је то иницирано...у ствари, сад ми те је баш нешто жао.
Прво си био верујућа особа, како сам кажеш, а сад си колико видим, окорели атеиста који истовремено моли непостојећег Бога да услиши Његовог пљувача, тј. тебе...заиста, несумњиви егземплар посојане и карактерне особе.
jerohinac nije ateista... zašto sve pretpostavke vode ka ateizmu i po pravilu su negativnog karaktera?