KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tužni Solomon. Pa zar ti stvarno misliš da ja imam te probleme koje imaš ti...Ja sam sebe ostvario u svim vidovima. Da li si ti sebe...Ovoga trenutka da moram umreti...ne bi mi bilo žao. A tebi...

Видим...сходно свему написаном до сада са твоје стране заиста видим да си остварио у свим видовима...незнања, глупости и надасве безобразлука и мржње према свему што те не подсећа на тебе.

Poslednja izmena:
Ма јок...само су ми твоје небулозе, проузроковане неоствареношћу и исфрустрираношћу, занимљиве са психопатолошког аспекта...ништа више.

Pa da. Ja sam ti kriv što ti se razrušio sam o eparhiji, lagodnom životu i solidnim prilivom love...Nije se ostvarilo ali nadaj se isto kao što se nadaš večnom životu. Možda češ nekada i ostvariti svoj san.

Pa da. Ja sam ti kriv što ti se razrušio sam o eparhiji, lagodnom životu i solidnim prilivom love...Nije se ostvarilo ali nadaj se isto kao što se nadaš večnom životu. Možda češ nekada i ostvariti svoj san.
Ето, кажем ја...заиста више него занимљиво са психопатолошког аспекта...ти ,мукице, више не знаш ни шта пишеш, а колико видим, ни о чему пишеш.z:D

Poslednja izmena:
Видим...сходно свему написаном до сада са твоје стране заиста видим да си остварио у свим видовима...незнања, глупости и надасве безобразлука и мржње према свему што те не подсећа на тебе.

Možda je pogrešna terapija za tebe pisanje na forumu. Postoje stručne ustanove koje možda mogu da pomognu koliko toliko ako se pomoć zatraži blagovremeno. Kada preraste u hronično onda bude hebeno.

Možda je pogrešna terapija za tebe pisanje na forumu. Postoje stručne ustanove koje možda mogu da pomognu koliko toliko ako se pomoć zatraži blagovremeno. Kada preraste u hronično onda bude hebeno.
Јес матори, ипак ти то најбоље знаш на основу себе...то ти је био нужни смештај, јел да?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back