- Poruka
- 46.570
Da je fazon, bio bi dobar.
Kad je istina, onda je tragikomika na delu...
trebalo bi da imas malo sivoga da bi shvatio umesto tragikomike

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je fazon, bio bi dobar.
Kad je istina, onda je tragikomika na delu...

Gubiš nit, samo si jednom napisao da je u pitanju magistar teologije.![]()
Biće da me zbog toga forumski teolog Solomon patološki mrzi...

Tužni Solomon. Pa zar ti stvarno misliš da ja imam te probleme koje imaš ti...Ja sam sebe ostvario u svim vidovima. Da li si ti sebe...Ovoga trenutka da moram umreti...ne bi mi bilo žao. A tebi...
koji vokabular![]()
Ма јок...само те жалим, веруј ми, матори.Biće da me zbog toga forumski teolog Solomon patološki mrzi...
Ne gubim nit. Nisi u toku sa pričom. Bilo je večeras gomila postova koje je Borčica pod hitno izbrisala.
.gif)
trebalo bi da imas malo sivoga da bi shvatio umesto tragikomike![]()

Jes to ti opet pjana sela za tastaturu, matere ti?![]()

Ne gubim nit. Nisi u toku sa pričom. Bilo je večeras gomila postova koje je Borčica pod hitno izbrisala.
Ма јок...само су ми твоје небулозе, проузроковане неоствареношћу и исфрустрираношћу, занимљиве са психопатолошког аспекта...ништа више.
koji vokabular![]()
Ето, кажем ја...заиста више него занимљиво са психопатолошког аспекта...ти ,мукице, више не знаш ни шта пишеш, а колико видим, ни о чему пишеш.Pa da. Ja sam ti kriv što ti se razrušio sam o eparhiji, lagodnom životu i solidnim prilivom love...Nije se ostvarilo ali nadaj se isto kao što se nadaš večnom životu. Možda češ nekada i ostvariti svoj san.

Zbuni ga elementarnim, pitaj ga kako se pravilno krsti.
Sinoć mu je Serpent objašnjavao koliko puta ima pravo da se razvede, a da ga Perun ne strefi...![]()
Сасвим је јасно зашто се човек толико потресао око питања броја развода и склапања нових бракова.Kako no bi...to bi morao da...proveri...kao ono o broju dozvoljneih razvoda braka...

Видим...сходно свему написаном до сада са твоје стране заиста видим да си остварио у свим видовима...незнања, глупости и надасве безобразлука и мржње према свему што те не подсећа на тебе.
Monili da ti objasnim. Bosonogi samo napiše ono što teolog Solomon misli da bi trebalo da se napiše...
Kako no bi...to bi morao da...proveri...kao ono o broju dozvoljneih razvoda braka...
Ма јок...само те жалим, веруј ми, матори.
Јес матори, ипак ти то најбоље знаш на основу себе...то ти је био нужни смештај, јел да?Možda je pogrešna terapija za tebe pisanje na forumu. Postoje stručne ustanove koje možda mogu da pomognu koliko toliko ako se pomoć zatraži blagovremeno. Kada preraste u hronično onda bude hebeno.
vidim, svi ste se uparili... a s kim ću ja da se svađam?![]()