KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemaš razlog da me žališ. Imam li ja razlog da žalim tebe...Šta misliš...
Мислим да би требао да као свако маторо џнгризало које пре подне мрзи себе а после подне читав свет, одеш лепо до парка и одиграш коју партију шаха у паузи док продајеш кокице...а не да липтоматишеш по форуму.

Ето, кажем ја...заиста више него занимљиво са психопатолошког аспекта...ти ,мукице, више не знаш ни шта пишеш, а колико видим, ни о чему пишеш.z:D

Nemopj mi reći da si zadovovoljna i srećan i ostvaren time što sa diplomom Magistra teologije umesto u eparhiju provodiš vreme ovde...Daj Solomone pa nismo mala deca. Pa i ja bih na tvom mestu bio ...ogorčen.

ti ne umeš da se svađaš, popu :flert: nisam nesimpatična ko ova dvojica, a ova dvojica su mi nešto posebno... :lol:

E to je svađalački duh, ali ne potpun. Nije dovoljna samo boja, daj i opciju Bold i uvećaj font, biće jače. z:lol:
Umam da se svađam, ne brini, samo si mi nešto simpatična, ni sam ne znam zašto. :zstidljivko:

Poslednja izmena od moderatora:
podsećaš me na kojicu sada, ona tako realno i logično odvali ko iz topa, da nemaš šta da joj odgovoriš.
a između nas, zapamtiću ti ovo... :zelenko3:

oš da čuješ moju rimu? :zelenko3:

Kojica i ja imamo iste kikice... :lol:

Neću. Seljanko, odvalićeš nešto nevaspitano i obrukati me u ovom uzvišenom društvu. Viš da će još malo i papu da biraju, koliko činova imaju... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back