gost 320077
Poznat
- Poruka
- 7.027
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidim, svi ste se uparili... a s kim ću ja da se svađam?![]()

Slabo je to i mlako sa njene strane, dok neki još uvek pišu. Razmali vas na ovom pdf, pa su neki sebi dali previše slobode.
Zašto me preskoči? Nisam ti dobar za svađu?
Dobro veče.
nisam nesimpatična ko ova dvojica, a ova dvojica su mi nešto posebno... 
Monilice*, završila smena ili tek počela? Jes' došla ili pošla? Nadam se da si mislila na mene, barem koliko ja na tebe.![]()
Мислим да би требао да као свако маторо џнгризало које пре подне мрзи себе а после подне читав свет, одеш лепо до парка и одиграш коју партију шаха у паузи док продајеш кокице...а не да липтоматишеш по форуму.Nemaš razlog da me žališ. Imam li ja razlog da žalim tebe...Šta misliš...
Ali ...to je hrišćanska sloboda...ako shvataš našta ciljam.
Ti sve rasteraš i kad se počupaš sama sa sobom...![]()
.gif)
... i beležim kredom...![]()
.gif)
Ето, кажем ја...заиста више него занимљиво са психопатолошког аспекта...ти ,мукице, више не знаш ни шта пишеш, а колико видим, ни о чему пишеш.![]()
ti ne umeš da se svađaš, popunisam nesimpatična ko ova dvojica, a ova dvojica su mi nešto posebno...
![]()

podsećaš me na kojicu sada, ona tako realno i logično odvali ko iz topa, da nemaš šta da joj odgovoriš.
a između nas, zapamtiću ti ovo...
oš da čuješ moju rimu?![]()

E to je svađalački duh, ali ne potpun. Nije dovoljna samo boja, daj i opciju Bold i uvećaj font, biće jače.
Umam da se svađam, ne brini, samo si mi nešto simpatična, ni sam ne znam zašto.![]()

.gif)
vidim, svi ste se uparili... a s kim ću ja da se svađam?![]()

pa rekoh bolje da obojim, lakše ćeš uočiti.
znači stvarno ću morati da budem gruba?![]()

Kojica i ja imamo iste kikice...
Neću. Seljanko, odvalićeš nešto nevaspitano i obrukati me u ovom uzvišenom društvu. Viš da će još malo i papu da biraju, koliko činova imaju...![]()
![]()
![]()
A u ova ti je moćno dobra...
Mislim da će ogorčeni teolog rado da se svadja i sa tobom ...a to tim više jer kako no kaza ...svi koji imaju mentalni sklop kao ja...su ...svakakvi...

Nećeš, ja ću te ublažiti svojom hrišćanskom dobrotom.![]()
.gif)
![]()
![]()
A u ova ti je moćno dobra...
Mislim da će ogorčeni teolog rado da se svadja i sa tobom ...a to tim više jer kako no kaza ...svi koji imaju mentalni sklop kao ja...su ...svakakvi...

odo onda u ćošak da čačakam nos.

ovo je nepristojno![]()
Otkud jedna svedokinja zna šta je to i da je nepristojno? Da ti krišom ne gledaš nekakave filmove?
ovo je nepristojno![]()