KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, nama je bilo divno iskustvo, za čas posla. Nisam ja od tih koji se lako traumiraju. (što bi rekla babica - "što je muškarac veći, to se više povredi kad se onesvesti....")

a podseti me i na vic

Porađala se Crnogorka. U toku porođaja Crnogorac padne u nesvest, drugi put, treći
put...
Iznesu ga iz porodilišta i posle pola sata budi ga babica i kaže mu:
- "Čestitam postali ste otac!"
- "Šta je?" - pita Crnogorac
- "Žensko."
- "Uf... Dobro je, da se ne muči 'vako ko ja."

:lol:

E da znaš da mi je bio potreban jedan vic. z:)

Nikada ali nikada za sve ove godine od kako sam ovde nisam pomneuo ...ratište. Čovek me je isprozivao da jadničak nemam pojma kako to izgleda biti učesnik u ratu. I to bi bilo to u vezi sa tim.

ok ajd sad da zaboravimo te gluposti o ratu, rat je glupost gde nahebu oni koji najmanje zasluzuju, i dok mi sad ovde zalopojimo deca ratnih profitera voze nove audie,bmw i ostala besna kola i boli ih kita sto se mi glodjemo ko je veci "junak"

Jerohinac i Solomon,
računam - odrasli ste ljudi,
pa razumete ono što vam je predočeno (Goost je to lepo rekao u nekom od prethodnih postova):
rat je gotov, i sve priče o ratu uvek će biti bolne i teške ... ali i jalove.

Ukratko:
Ljubav koja pritiska, zbog koje se devojka/žena oseća sputanom ... jer se od nje, u ime ljubavi, očekuje da bude ono što nije. U toj ljubavi žrtva je jalova.
Spot kao spot - ponegde nevezan za same reči pesme, iskače iz konteksta, ali ima izvesne simbolike u skidanju odeće (svlačenje kao oslobađanje od stega), u promeni odeće (iz belog u crno - prelazak iz doba, uslovno rečeno, nevinosti u doba gorčine), srce koje puca i krvari (jasna simbolika). Letenje - takođe jasna simbolika.

ето, а ја сам све то видео сасвим другачијим очима.

на шта ти личи оно срце у које она пуца и ликује обливена крвљу.. z:)

Napisati nekom svoje mišljenje da leže nije uvreda. Ni "dijaboličan" i "lupetanje" ne doživljavam kao uvredu. Možda je mogao neki blaži izraz da upotrebi, ali verujem da je i ovo prilično ublaženo. Uostalom sam ti je pojasnio u poslednjoj rečenici.

Napisati nekom svoje mišljenje da leže nije uvreda. Ni "dijaboličan" i "lupetanje" ne doživljavam kao uvredu. Možda je mogao neki blaži izraz da upotrebi, ali verujem da je i ovo prilično ublaženo. Uostalom sam ti je pojasnio u poslednjoj rečenici.

Ne doživljavam ni ja. A nisam ni napisao da se osećam uvredjenim. Meni ipak više znači ko mi nešta kaže...kapiš...
Kada bih Solomonove teološko hrišćanske konstatacije primao kao uvredu morao bih da se upitam da li je samnom sve u redu. A nisi primetio da ja njemu nisam napisao ništa ni blizu slično tome...

Ne mogu da pohvatam sve, ko šta i kako piše, ko je agnostik, ko antiteist, ko svedok a ko hrišćanin. Više gledam ko se kulturno izražava.

Ne doživljavam ni ja. A nisam ni napisao da se osećam uvredjenim. Meni ipak više znači ko mi nešta kaže...kapiš...
Kada bih Solomonove teološko hrišćanske konstatacije primao kao uvredu morao bih da se upitam da li je samnom sve u redu. A nisi primetio da ja njemu nisam napisao ništa ni blizu slično tome...
Мислим да је способност тога у твом случају испод сваког минимума.

...а да си написао огавност, јеси...само што, како рекох, ти ниси у стању да то схватиш.

Poslednja izmena:
Кети, пуцањ у ''срце'' је кастрација. она му је одсекла ја.ја :lol: то срце кад се окрене чак и личи.

зашто? зато што ће то да уради свака лезбача мушкарцу који јој узме девојку. исеће га као шницлу.
е сад се враћамо на почетак спота- њој очигледно не иде са момцима.. један, други.. није да се није трудила.. али негде на средини приче, она спази у мрачно приземље (себе) и у тами игра са девојком. први пут је све баш онако како треба.. међутим, тад се појављује он и прекида ''плес'' тако што одводи њу. следећа сцена је масакр :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back