KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa u tome i jeste problem. S tim da nije zakazao ljudski faktor, jer svesno odugovlačenje postupka nije zakazivanje već ciljana radnja sa namerom da se zaštiti Tomislav Gačić. O tome pričam svo vreme.

time su sebe osudili i pomenute sudije, a o Tomislavu Gačiću neću ni da govorim. Za meni je Božiji sud važniji od ljdskog, za tebe možda nije...Ja, da sam sudija, i da postoje dokaze da je kriv, osudio bih ga i po ljudskim zakonima. ali to nije do mene...

time su sebe osudili i pomenute sudije, a o Tomislavu Gačiću neću ni da govorim. Za meni je Božiji sud važniji od ljdskog, za tebe možda nije...Ja, da sam sudija, i da postoje dokaze da je kriv, osudio bih ga i po ljudskim zakonima. ali to nije do mene...

Pomenute sudije u postupku reizbora nisu reizabrane upravo zbog toga. Inače sud u Vranju bi ga osudio ali je upravo zbog toga predmet delegiran sudu u Nišu.

otkud ti to da bi ga sud u Vranju osudio, nemam takve informacije.

Postupak je započeo u ono vreme Opštinskom sudu sada Osnovnom sudu u Vranju. Raspitaj se ko je bio Predesednik postupajućeg veća veća a ujedno i Predsednik suda. Pa onda malo istraži kakve je izjave dala u vezi sa pritiscima u slučaju Pahomije. Žena je hrabro prozvala neke ljude u vladi V.Koštunice i samog Koštunicu a nikada nije usledio niti jedan jedini ni odgovor a ni demant onoga što je ona predočila. Onako diskretno sve je to potvrdio i kasniji Ministar pravde u vladi Mirka Cvetkovića, Slobodan Homen.

I ja sam onda više nedeklarisan jer pijem Oligovit i Santegal. No kako ovog drugog više nema u apaotekama biće da ću uskoro biti deklarisan koliko i ti...:hahaha1:

vase oci od oligovita su verovatno isto tako zanosne kao ono more u bugarskoj

monina lepota je nadasve poznata bas kao i njena sofisticiranost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back