Zlatna Iris
Veoma poznat
- Poruka
- 10.624
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne cini preljubu! paravoslavni hriscanine![]()
Mona ima derektni link ja njenim Bogom, pa sam sigurn da imamo njegovo odobrenje. A ti ne možeš ni da zamisliš kako spajanje naša dva uzvišena i prelepa bića utiče na kosmos. To je nešto više od ljubavi.e. a sta je dusa. bice da se ni vi pravoslavni ne slazete oko znacenja tog pojma.

rifke.....jako mi je tesko da uopste zamislim kako se oseca roditelj cije je dete pretrpelo tako nesto. pretpostavljam da dodatna trauma deci, narocito sa nasim pravnim sistemom i narocito u slucaju pahomije, nikako nije bila potrebna. sta ti mislis kakve psihicke oziljke ima jedno dete koje je zlostavljano i umesto razumevanja i pomoci vidi kako to dobija onaj koji ga je zlostavljao. sta mislis sta to dete misli o ovozemaljskoj pravdi, i jos vaznije sta mislis sta misli o pravdi boga kojoj su ga ucili?
a drugo...osudjujes roditelje sto nisu uzeli pravdu u svoje ruke, sto bi znacilo nahvatati pahomija i ubiti ga kao stoku, a zatim osudjujes i jeroha koji sebi "dozvoljava, ne samo da sudi, vec i da ubija?" kontradiktoran si.
iskreno kod ovakvih slucajeva smrtna kazna bez ikakvih olaksavajucih okolnosti.

inace srpski sud je vise puta pokazao da veoma tacno iprecizno izrice presude.mrzi me da kopam, ali stavila bih ti par lepih linkova o strogim kaznama koje je izricao srpski sud u poslednjih desetak godina.
ovo je jako nisko i za nekoga ko sebe ne smatra vernikom.
alo. u pitanju su deca! pedofilijaje u pitanju ne homoseksualnost! aman.
da si roditelj te dece da li bi ti bio vazan ovozemaljski sud? sta mislis da li je toj deci vazan ovozemaljski sud? sta mislis da li je vera u boga kod te dece i dalje jaka? da li ta deca imaju poverenja u drzavu, roditelje, crkvu, boga? sta mislis...
e a sd vise necu da citam te gluposti jer se vec tresem.
dobro jutro.
ne, a ti koju drogu koristis?
istina, ima me na slici koja je postavljena na sajtu SPC...![]()

Mlada ili pevac?![]()

e ova diksuijs izmedju lazova i mona me bas oraspolozila.![]()
Hej, nije to preljuba!Mona ima derektni link ja njenim Bogom, pa sam sigurn da imamo njegovo odobrenje. A ti ne možeš ni da zamisliš kako spajanje naša dva uzvišena i prelepa bića utiče na kosmos. To je nešto više od ljubavi.
Jedino što ću morati da počupam uši ovon nasrtljivcu lažljivom, čisto da zna gde mu je mesto.
Opet si se zaletela, ne ide ti najbolje kad se raspravljamo?
Da li sam ja napisao da je neko od roditelja trebao to da uradi? Da li ikoga osuđujem? Molim te, bez projekcija, već čitaj kako sam napisao. Nemoj sad i tebi da ponudim kafu, za kaznu.
To je jedini koji ovde imamo. A možemo da idemo i u anarhiju?
i ja sam do nedavno imala slicno misljenje, ali sam od pametnih ljudi naucila...pedofilu nije bitan pol, kod pedofila je bitna karakteristika - dete. da ne ulazim sad u dubinu, mucno mi je.A to su bila ženska deca, pa nije homoseksualizam?
slusaj...probaj da shvatis kakve su psihicke posledice ima zlostavljano dete i kakvi su stavovi uosobe u kakvu se razvije.Možda nisi popila kafu ili zapalila cigaretu, ko zna šta je uzrok tog tvog stanja, ali to ume tako da bude kod ljudi koji su navikli redovno to da konzumiraju?
kakve veze to ima sa verom u roditelje ili Crkvu? Ako je došlo do tog zločina, nisu ga ni roditelji, ni crkva učinili, već jedan čovek
ja sam se zacopao u monu
a kako bi to trbalo da izgleda kada bi roditelj preuzeo pravdu u svoje ruke?
ne ne go bi ga trebalo napraviti da valja.
i ja sam do nedavno imala slicno misljenje, ali sam od pametnih ljudi naucila...pedofilu nije bitan pol, kod pedofila je bitna karakteristika - dete. da ne ulazim sad u dubinu, mucno mi je.
homoseksalci su nesto sasvim drugo. homoseksualnost je opredeljenje. da ne bude zabune samim tim sto je to opredeljenje je upravo razlog zasto ja takav izbor ne podrzavam.
slusaj...probaj da shvatis kakve su psihicke posledice ima zlostavljano dete i kakvi su stavovi uosobe u kakvu se razvije.
ako mzoe sad da se zavrsi diskusija na ovu temu. bila bih ti zahvalna.

dobra je devojka, treba je samo odvojiti od biblije
ja sam se zacopao u monu
Misliš od... Novog sveta?
a harlej i vera imaju veze ko kupus i apsint