jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Pa vidiš da samo citiramo njene besmrtne misli... bez ikakvog komentara...
Esencija obožavanja.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vidiš da samo citiramo njene besmrtne misli... bez ikakvog komentara...
Esencija obožavanja.![]()
Ja ću momentalno prestati čim mi upru prstom u član Pravilnika koji kršim...
Ako im je pun q njenog kliktanja, neka joj to i kažu... ona će pre umreti negoli će otići sa ovog foruma, šta god da joj urade...
Mada ovo dzumare na kapiram![]()
ne ne kapiram i ono na m al posto ti samo pises bezobrazne stvari ....
... čuvaj se kad ti neko na pijaci bude prodavao zrelo voće...
![]()
Javlja mi se da će se nešta u tom smislu morati ...prelomiti...
Pa stani bre keopss, sad sam ja na redu...![]()
Na trulo voće i na još nešto redovno se skupljaju lokalne muve.....mada ih sada trenutno nema, ali pojavit će se siguran sam
Muve uvek lete na.........trulo voće, stvar biologije![]()
Hvala na pismu,ali ako ne zelis da te vredjaju nemoj vredjati.i za kraj![]()
Pedofilija je zlo koje je za osudu gde god da se javi,a niti se javlja samo u odredjenoj grupi,niti neka grupa (organizacija) moze da tvrdi da u njenim redovima sto posto nema pedofila.
A zato se Vi skupljate oko trule voćke.![]()
džumare.
Nije da ne prija njuškanje po mošnicama, ali...
)
Taj ti je opaki šizofreničar.
Težak kreten.
Baš to.
I kako onda da ga ne prcaš?![]()
Aman, iebo vas šoping mol... gde nestade tržni centar, tikve pokondirene?!![]()
Ma ko to gleda, kada su takvi Besmrtni citati u pitanju.....
Ajde sledeći put ti si na redu......
Svako radeci na svojoj duhovnosti radi na svom spasenju...
seljacino![]()
a sad malo Najnizi i Hugi sa sve njihovom gramatikom kulturom i dusom ...
![]()
:
U redu.tako je ako neko iznosi lazi i ne moze dokazati to sto iznosi onda je kriv za laz i odgovarace za te lazi...
kao sto iznosite lazi o Js i to sto pisete o Js ne mozete dokazati vec su vam lazi dokazi.....
Ja tvrdim da pojedini ogranci organizacije Jehovini Svedoci prikrivaju slučajeve pedofilije kao što se može videti i iz navedenog priloga NBC televizije:
"
Krajnje se ponašam... i pCujem.
Eto, zato sada odoh u prnje da se odstidim jednu partiju... a i otkucala je trojka.
Ajd, pozdrav...![]()
Krajnje se ponašam... i pCujem.
Eto, zato sada odoh u prnje da se odstidim jednu partiju... a i otkucala je trojka.
Ajd, pozdrav...![]()
Otkrivenje 21To be continued.....
Otkrivenje 21
8 A kukavice,bezvjerni, okaljani, ubice, bludnici, vračari, idolopoklonici i svi lažljivci završit će u jezeru koje gori ognjem i sumporom. Ono predstavlja drugu smrt.”
a naravno i otpadnici...![]()
U redu.tako je ako neko iznosi lazi i ne moze dokazati to sto iznosi onda je kriv za laz i odgovarace za te lazi...
kao sto iznosite lazi o Js i to sto pisete o Js ne mozete dokazati vec su vam lazi dokazi.....
Ja tvrdim da pojedini ogranci organizacije Jehovini Svedoci prikrivaju slučajeve pedofilije kao što se može videti i iz navedenog priloga NBC televizije:
"