Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa vidiš da samo citiramo njene besmrtne misli... bez ikakvog komentara...
Esencija obožavanja. :worth:

whacky084.gif

a sad malo Najnizi i Hugi sa sve njihovom gramatikom kulturom i dusom ...

džumare. :rtfm:

Nije da ne prija njuškanje po mošnicama, ali... :mrgreen:

:lol:)

Taj ti je opaki šizofreničar.

Težak kreten.

Baš to. :mrgreen:
I kako onda da ga ne prcaš? :lol:

Aman, iebo vas šoping mol... gde nestade tržni centar, tikve pokondirene?! :tiganj:

:aha: :strika::

Bekili, bre... pa ja sam prost, naroCki čovek... kad treba da se opsuje, lanem... ne čuvam se za večnos'. :mrgreen:
Ih, da vidiš tek kako sam đavolka nalepio kada je branio onaj monstruozni post... :rtfm:... i njega i postavljača.

A ti ne znaš ni šta su mošnice... :lol:

Sve u svemu, pun mi je q tvoje histerije koja je i onu prošlu kafanu zatvorila... shvati da nisi kvalitetnija ni kao diskutant ni kao čovek od bilo koga ko je ovde iskopirao onaj kolaž što danas napisah.
I, shvati konačno da nisi JS... već da samo time pridaješ sebi neku pažnju.
Zato te i boli ono ogledalo.

Dijalog iz legendarne serije "Crime story":

(Pomoćnik-imbecil se budi posle sudara)
"Am I in heaven?"

Ray Luca: (gangster, pomoćnikov gazda i dobrotvor)

"No, you're in hell with the rest of us".
:mrgreen:

tako je ako neko iznosi lazi i ne moze dokazati to sto iznosi onda je kriv za laz i odgovarace za te lazi...
kao sto iznosite lazi o Js i to sto pisete o Js ne mozete dokazati vec su vam lazi dokazi.....
U redu.
Ja tvrdim da pojedini ogranci organizacije Jehovini Svedoci prikrivaju slučajeve pedofilije kao što se može videti i iz navedenog priloga NBC televizije:
"

Otkrivenje 21

8 A kukavice,bezvjerni, okaljani, ubice, bludnici, vračari, idolopoklonici i svi lažljivci završit će u jezeru koje gori ognjem i sumporom. Ono predstavlja drugu smrt.

a naravno i otpadnici... :cao:

A zašto bih se plašio sredine iz koje dolazim :think:
I u kojoj ćeš ti sigurno završiti Besmrtna(koja ironija od nicka :lol:) zbog poricanja ovoga:
tako je ako neko iznosi lazi i ne moze dokazati to sto iznosi onda je kriv za laz i odgovarace za te lazi...
kao sto iznosite lazi o Js i to sto pisete o Js ne mozete dokazati vec su vam lazi dokazi.....
U redu.
Ja tvrdim da pojedini ogranci organizacije Jehovini Svedoci prikrivaju slučajeve pedofilije kao što se može videti i iz navedenog priloga NBC televizije:
"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back