Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Merodavan je zvanican sajt samo...

Te u skladu sa tim svratih da vidim šta piše na njemu... i kako to tumače lokalni wannabe JS. :mrgreen:

WATCHTOWER: IT IS the desire of Jehovah's Witnesses that you become better acquainted with them.

O boze :roll: koliko si glup i ogranicen :roll: sve sto napisem shvatis bukvalno
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

WATCHTOWER: Actually, Jehovah's Witnesses are interested in you and your welfare.

stvarno ste bolesni... Izvini ali bolesno razmisljas

WATCHTOWER: They want to be your friends...

Hoces da kazes da ipak jesi retardiran ili?

WATCHTOWER:...and to tell you more about themselves,...

Gde je onaj Najnizi neprikosnoveno iskompleksirani tip sa maskom umesto face :aha:
Da mu nesto kazem ko nije JS :aha:

WATCHTOWER: ...their beliefs...

pa valjda nisi retardiran da to ne znas

WATCHTOWER: ...their organization...

vidim lozi vas pedofilija :zper:

WATCHTOWER: ...and how they feel about people...

WATCHTOWER: ...and the world in which all of us live.

Obicno samo satanisti pisu i misle lose o Jehovinim Svedocima...
A odakle ti to da su Js smatrani sektom ?? osim sto bolesni umovi to misle...

WATCHTOWER: They rely on both of these, the Greek and the Hebrew Scriptures, and take them literally...

problem je sto ti verujes da ja slepo verujem sto je netacno...

WATCHTOWER: In all their activities they seek guidance from God's Word and his holy spirit.

ajde mi se ti lepo vise ne obracaj i nek ti Bog sudi tako kako ti drugima... :aha:

WATCHTOWER: Jehovah's Witnesses believe that all religious teachings should be subjected to this test of agreement with the inspired Scriptures, whether the teaching is offered by them or by someone else. They invite you—urge you—to do this in your discussions with them.

Sve sto pises o JS su lazi... i ne zelim da razgovaram sa tobom uopste, stidi se ... odo u grad :cao:

WATCHTOWER: Among Jehovah’s Witnesses, many young men and women use their time, energy, and resources to serve others.

brinite se za sebe... idi u grad dosadan si :aha:

WATCHTOWER: Isus je rekao: „Upoznaćete istinu i istina će vas osloboditi“ (Jovan 8:32).

I, za kraj, vanvremenska mudrost:

Iza svake reci koju sam napisala stojim JER sam Jehovin Svedok i znam sve o Organizaciji JS. Zivim u njoj.

-------

Dakle, još jednom: celokupan post je načinjen od sadržaja sa jedinog pravog sajta JS :zaljubljena:, i postova korisnice besmrtna :zaljubljena:.
Takođe, postavljen je u kafani, pa nikako ne spada u spam.
Ne krši apsolutno ni jedan član Pravilnika... ako neki krši, voljan sam da mi se to objasni, pa da momentalno prestanem sa postavljanjem istog... a verujem i drugi korisnici.
U suprotnom, lepo recite da je ona ipak bitnija od nas ostalih... ili da, prosto, slomljen inventar u elitnoj i dalje ide na naš ceh. :mrgreen:

Hvala na razumevanju. :hvala:

Ne bi bilo zatrpavanja da si izvukla neke pouke iz njenog besomučnog kliktanja... i imala razlog za brisanje posta i prvi put. Samo si mahinalno odreagovala na njene klikove.
Dalje, ovo je kafana... ako može isti youtube klip deset puta, može i post... jer, nećeš valjda narodu zabraniti i da citira tu poruku? :D
Što se tema tiče, to već ima smisla.

I, zar nije moglo odmah ovako? Ne znam zašto se njoj izlazi u susret i na najmanji mig: prvo Livi otvara istu temu na njenu inicijativu, onda ti brišeš potpuno bezazlen post sačinjen samo od citata... čemu to? Ona je na ovom pdf-u jedan od najslabijih diskutanata, i najvećih larmadžija da joj se krše prava... a nije ni JS, a ona zna i zašto to tvrdim.

Eto, toliko od mene. Sad ti ovo briši :D, a onda vidi šta se dešava tamo... opet neki pičvajz, izgleda. Biće da su Najviši i Jeca opet u akciji. :lol:

Biće da su Najviši i Jeca opet u akciji. :lol:

osećam se kao dežurni krivac i kada ne učestvujem... :mrgreen:
što je možda posledica ranijih trauma...
umusila-1.gif

Pa dobro, ali stvarno nije fora.

ona ne uma da kaže izvini, pogrešila sam. to što je žensko je ne opravdava.
ja ti pričam iz nekog drugog ugla... ako pustim jezik, ne očekujem nikakav obzir samo zbog toga što sam žensko.
a ono što si ti meni raduio nije ni približno raspravi sa besmrtnom... koja opet traje godinama unazad, oko jedne iste stvari... i ti si mi došao danas da mi kažeš da tu nešto nije u redu, alo bre... pa nisam ja ovde od juče. a besmrtna je zmijurina, da je malo pametnija, znala bi i kako da se odbrani. ovako samo može da pizdi i da klikće.
inače, ne videh da je bilo ko ovde uredio?

evo ja ću ti reći... držiš se teme, nebitno o čemu se priča i u jednom trenutku bivaš nadjačan, odmah krećeš ofanzivno, uvredama, prozivkama da je supermod, da sam sebe puni bonama i ostalo... inače, on je ovde došao mnogo godina pre tebe, i na politici bio mnogo pre tebe.
možda je supermod, a možda i nije... :lol:

Ovo nit' je bilo, nit' će bidne. :lol:

ona ne uma da kaže izvini, pogrešila sam. to što je žensko je ne opravdava.
ja ti pričam iz nekog drugog ugla... ako pustim jezik, ne očekujem nikakav obzir samo zbog toga što sam žensko.
a ono što si ti meni raduio nije ni približno raspravi sa besmrtnom... koja opet traje godinama unazad, oko jedne iste stvari... i ti si mi došao danas da mi kažeš da tu nešto nije u redu, alo bre... pa nisam ja ovde od juče. a besmrtna je zmijurina, da je malo pametnija, znala bi i kako da se odbrani. ovako samo može da pizdi i da klikće.
inače, ne videh da je bilo ko ovde uredio?

Ne znam, za ono pre mene ne mogu da govorim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back