Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ponukan ovim, svratih da vidim šta piše na njemu... i kako to tumače lokalni wannabe JS. :mrgreen:

WATCHTOWER: IT IS the desire of Jehovah's Witnesses that you become better acquainted with them.

WATCHTOWER: Actually, Jehovah's Witnesses are interested in you and your welfare.

WATCHTOWER: They want to be your friends...

WATCHTOWER:...and to tell you more about themselves,...

WATCHTOWER: ...their beliefs...

WATCHTOWER: ...their organization...

WATCHTOWER: ...and how they feel about people...

WATCHTOWER: ...and the world in which all of us live.

WATCHTOWER: They rely on both of these, the Greek and the Hebrew Scriptures, and take them literally...

WATCHTOWER: In all their activities they seek guidance from God's Word and his holy spirit.

WATCHTOWER: Jehovah's Witnesses believe that all religious teachings should be subjected to this test of agreement with the inspired Scriptures, whether the teaching is offered by them or by someone else. They invite you—urge you—to do this in your discussions with them.

WATCHTOWER: Among Jehovah’s Witnesses, many young men and women use their time, energy, and resources to serve others.

WATCHTOWER: Isus je rekao: „Upoznaćete istinu i istina će vas osloboditi“ (Jovan 8:32).

I, za kraj, vanvremenska mudrost:

E jesi ga sročila baš onako...alaborat-ski...:super::super::super:

A ti si mi se prijatelju stari odomaćio u kafani ...preko puta...pa ovde samo...virneš onako u prolazu...Pozdrav tebi...

Hvala prijatelju:D

Volim mirnije vode ali tamo u zadnje vreme Bura iako joj vreme nije:mrgreen:

Religija mi postala malo...dosadna:andjeo:, valjda zato sto nema jakih vernika pa ste prejaki i bez mene:hahaha:
Ali u KaVanu redovno navratim, boemska posla:manikir:

Evo jedne za boemsku dušu...onako kafanska...

Hvala drugar:D, jes da nisam u narodnjackom svetu ovu poznajem iz BG-skih Birtija;)

Ala ste uhvatili Besmrtnu u masinu:eek: ali, posto je Besmrtna, nece joj nista biti:mrgreen:
Malo milosti i prema njoj bi bilo lepo pokazati:andjeo: neko se prijatno oseca i u svojoj zabludi. One su najaca istina.

ps. da vam preporicim malo teme na filozofiji, ima i o...istini;)

Hvala drugar:D, jes da nisam u narodnjackom svetu ovu poznajem iz BG-skih Birtija;)

Ala ste uhvatili Besmrtnu u masinu:eek: ali, posto je Besmrtna, nece joj nista biti:mrgreen:
Malo milosti i prema njoj bi bilo lepo pokazati:andjeo: neko se prijatno oseca i u svojoj zabludi. One su najaca istina.

ps. da vam preporicim malo teme na filozofiji, ima i o...istini;)

Pa vidiš da samo citiramo njene besmrtne misli... bez ikakvog komentara...
Esencija obožavanja. :worth:

Ne bih to nazvao nikakvim ...napadanjem...

A možda je to i takvo predočavanje samo u funkciji sagledavanja dokle i koliko nadležni moderatori mogu da idu u smislu zaštite lika i dela dotične ispunjavajući joj želje i zahteve.

Ja ću momentalno prestati čim mi upru prstom u član Pravilnika koji kršim... :mrgreen:
Ako im je pun q njenog kliktanja, neka joj to i kažu... ona će pre umreti negoli će otići sa ovog foruma, šta god da joj urade...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back