Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zašto li ovce žive u stadu ...
Nedostatak razuma, pa se pouzdaju u jednoga koji ima razum da ih vodi, pa kako im bude u skladu sa njegovim razumom.
A sa druge strane zbog zaštite, jer "vukovi" će pre napasti izolovanu jedinku nego celo stado, mada da imaju razuma ne bi ni imale probelma sa "vukovima".
Pitanje je samo da li je pastir bio "vuk" jer ako uzmemo u obzir da ponegde piše da pastir nije platio glavom, već neko drugi, onda je pitanje ko je tu koga vodio i zašto ?

Poslednja izmena:
Добро јутро колеге!
Како сте данас?
А, да, ви сте свесни да одговоре на питања која су за пп нећете добити у кафани? Дабоме да јесте, интелигентни сте људи, жене и деца....
Свако добро.

Добро јутро колеге!
Како сте данас?
А, да, ви сте свесни да одговоре на питања која су за пп нећете добити у кафани? Дабоме да јесте, интелигентни сте људи, жене и деца....
Свако добро.

A da li si ti svestan koliko si se sad nalupao? Hoćeš da ti sada postavim ovde sadržaje najmanje 200 pp-a sa modovima, smodovima, pa čak i samim adminom gde nijedan jedini konkretan odgovor na postavljena pitanja nisam dobio već samo puko proseravanje, ironiju, klinačke sarkazme i demagošku zbunjenost gde se po pravilu opstrukcija vrši na planu konkretizovanja moje suštine i analize mene a ne radnji na koje imam primedbu?

Znači da ima reda na ovom i drugim forumima, moderator koji naprimer obriše nečiju temu, odmah prvi pošalje pp korisniku, izvini mu se i da obrazloženje. Moderator kad vidi da je neko klon, odmah mu pošalje prvi pp i opomene ga da se upristoji ili će mu biti trajno banovan osnovni nalog sa npr. svih 20.000 postova ako nastavi sa sličnom radnjom i dalje. Moderator ako pogreši i kazni korisnika u stvaralačkom naletu euforije i posle se pokaje, posle isteka kazne prvi pošalje pp i izvini se dotičnom korisniku za loše reagovanje. Ili najsuštinskije, ako neko drka korisnika i vredja a moderator zna da je to igra onih na koje moderator nema uticaja, onda pošalje pp korisniku i izvini mu se za dotičnu radnju i objasni da na nju on lično nema nikakvog uticaja. Sve ostalo je nebitno. Tako treba da se ponaša moderator kome je stalo do konstruktivne rasprave na nekom pdf-u.

Ali tebe baš kao i ostale moderatore krstarice to interesuje ko plesnjiv hleb namazan bajatom paštetom. Ništa lično. Samo mala analiza koju ne bi napisao da se nisi ovako postavio. Neki put treba biti prvo čovek pa onda moderator. Zato i licemerje vlada ovim mestom jer vas biraju ne po ljudskim osobinama nego stepenu demagogije koju ispoljavate na rudimentarnom nivou slavuja.

Poslednja izmena:
Много горе ствари нису оставиле последице, тешко да ће овај имагинарни простор у томе успети. Али, хвала на бризи. И то се рачуна.

Rekoh ti ništa lično, iskreno nikad nisam imao sukob sa tobom niti verujem da ću imati ali onakvi postovi mi po difoltu izazivaju mučninu jer na pp se ništa ne rešava kao što i sam znaš već isključivo javnim presingom.

Rekoh ti ništa lično, iskreno nikad nisam imao sukob sa tobom niti verujem da ću imati ali onakvi postovi mi po difoltu izazivaju mučninu jer na pp se ništa ne rešava kao što i sam znaš već isključivo javnim presingom.

Нисам ни схватио лично. Немам ја ништа против јавног пресинга, у супротном бих брисао такве ствари. Ја сам само напоменуо да ја лично нећу одговарати на такве прозивке јавно јер није место за тако нешто. Коме се допада, допада се, коме не, зна се где се плаче....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back