Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро јутро колеге!
Како сте данас?
А, да, ви сте свесни да одговоре на питања која су за пп нећете добити у кафани? Дабоме да јесте, интелигентни сте људи, жене и деца....
Свако добро.

Нисам ни схватио лично. Немам ја ништа против јавног пресинга, у супротном бих брисао такве ствари. Ја сам само напоменуо да ја лично нећу одговарати на такве прозивке јавно јер није место за тако нешто. Коме се допада, допада се, коме не, зна се где се плаче....
Заблуда је дефинисана типом ствари.Izgleda da sam ja malo manje inteligentan pa tako bio u zabludi da je o nekim stvariama ljudski i korektno raspraviti onako javno...rečju na reč...
![]()

Jesu li ovde sve sami popovi, ili ima i poneka zgodna popadija ?

Pa zar stvarno misliš da tvoje rame može poslužiti kao mesto za plakanje...
Da li je moguće da forumske korisnike doživljavaš kao neke...plačkonje...
Jesu li ovde sve sami popovi, ili ima i poneka zgodna popadija ?
edit: ...slobodnih shvatanja.
Јавне ствари се расправљају јавно.
Slažem se. I šta je onda bio problem kada je bila inicirana diskusija o ...javnoj stvari.
A ja opet onako u nekoj svojoj zabludi mislim da je javna stvar ovde na forumu ono o čemu više korisnika imaju zajednički stav a u kontekstu sa nečim konkretnim.
Уколико неко мисли да му је ускраћено неко право од стране једног модератора, то се расправи преко пп-а.
Sada, biva očito, da govoriš o privatnoj stvari, jer me ono ...preko pp-a na to asocira.
Meni nije bilo uskraćeno nikakvo pravo jer mislim da ja na ovom forumu nemam nikakva prava imajući neke mnogučnosti i neke da kažem obaveze. To što si bio zakatančio temu vera...šta je to...nisam smatrao povredom mog prava, već kao tvoj ishitren potez. A veruj mi da sebi nisam mogao da dopustim da ti zbog toga jadikujem na pp.
Уколико не може да се договори на тај начин, иде жалба супермодератору или администрацији.
Како и пише у Обавештењима.
Da se žalim zbog bilo čega da kažem višim instancama, niti mi je padalo na pamet niti će mi padati. Umesto takvih stvari radije bih nestao sa ovog foruma.
Уместо да конак буде место где ћете се опустити и разонодити, појединци замишљају да је ово нека судница у којој они председавају.
Ja kao jedan od tih pojedinaca konak nisam zamišljao nikakvom sudnicom već mestom gde se nešta može razjasniti ljudski i ...javno.
Могу и тога да се играју али са оним ко жели да се игра. Када будем хтео да се укључим у ту игру, могу евентуално да будем записничар, ништа више.
Zanimljivo je da si sa niova sudnice naglo prešao na nivo...igranja. Vidi ovako. Ja volim da se igram jer na neki način i život doživljavam kao igru. A to što ti nisi želeo da se ''igraš'' je sasvim razuimljivo. Ja na tvom mestu bih zasigurno prihvatio tu ''igru'' ali...to igranje očito različito doživljavamo.

Popadiju smo žrtvovali![]()
Jel vredelo? Jel pala kisa?
A snimak zrtvovanja je verovatno na xnxx?