- Poruka
- 29.534
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš na onaj "Farisejski kvasac", pa sada teško mi je da ti to tako direktno kažem, ali taj "kvasac" je pobedio tada, možda zato što je bio sastavljen od logičnih i školovanih ljudi, tako da ako smo mi "kvasac" ovde, onda se zna gde će i kako će završiti oni koji nisu "kvasac"
Kao što neko reče, ali u vezi nečega drugoga, mada je to onda primenjivo i ovde samo u drugom kontekstu :" Biće repriza ".
El to mene jadna

Misliš na onaj "Farisejski kvasac", pa sada teško mi je da ti to tako direktno kažem, ali taj "kvasac" je pobedio tada, možda zato što je bio sastavljen od logičnih i školovanih ljudi, tako da ako smo mi "kvasac" ovde, onda se zna gde će i kako će završiti oni koji nisu "kvasac"
Kao što neko reče, ali u vezi nečega drugoga, mada je to onda primenjivo i ovde samo u drugom kontekstu :" Biće repriza ".

Jel vas još mogu poremetiti takvi?
Nije bez veze zapisano ovako...
1 Koričanima 1:19...
''Jer je pisano: Pogubiću premudrost premudrih, i razum razumnih odbaciću.''
Isusu, i društvu mu ribara i carinika najviše su smetali oni koji su nešta i znali i pri tom i razumni bili (koristili razum)
Čudno je kako je sve ostalo isto. I danas su smetnja...razumni...![]()
I meni prijatelju, ali mi je zao kvalitetnih osoba koje trose dragoceno vreme opustanja na smaranju. Gluposti delim rado ali ne sa svakimJel vas još mogu poremetiti takvi? Tebe Jerohinac ne poznajem ali Pasivnog znam da samo mogu nasmejati...Meni mogu zagolicati maštu i izmamiti osmeh, samo povremeno kad imam volje da se bavim njima...

I meni prijatelju, ali mi je zao kvalitetnih osoba koje trose dragoceno vreme opustanja na smaranju. Gluposti delim rado ali ne sa svakim![]()
Ti veruješ da je Isus bio nerazuman, a da su oni, protiv kojih se borio, bili razumni?
Zašto pišeš gluposti...Gde sam to napisao da je Isus bio nerazuman...S tobom je nemoguće komunicirati...ali nemoguće...
Upravo zato što je Isus bio ne samo razuman već solidno filozofski potkovan veoma je dobro oznao da mu samo razum kod drugih biva osnovni neprijatelj za njegovu priču.
Pokušaj da ne pišeš gluposti...Postaješ glavni klovn na ovom forumu...Prizovi se sebi.
Ti, dakle, kažeš da gluposti rado deliš?
Ti, dakle, kažeš da razumnom čoveku smeta razuman čovek?
Logika može biti ispravna i neispravna, a školovanje može biti dobro i rđavo.
Pa je l' bio sastavljen od logičnih i školovanih ljudi?
Biće repriza čega?
), a učenje nikada nije loše, ono je uvek istinito, a od onoga ko uči zavisi kako će naučeno primeniti i samim tim da li će njegovo znanje i primena istoga biti okarakterisano kao loše ili dobro.Nije bez veze zapisano ovako...
1 Koričanima 1:19...
''Jer je pisano: Pogubiću premudrost premudrih, i razum razumnih odbaciću.''
Isusu, i društvu mu ribara i carinika najviše su smetali oni koji su nešta i znali i pri tom i razumni bili (koristili razum)
Čudno je kako je sve ostalo isto. I danas su smetnja...razumni...![]()
Kada bi "ovce" imale razum da li bi pastir mogao da ih vodi ?
A posebno da li bi ovce ostale sa tim istim pastirom koji navodi da mu je draža odbegla "ovca" koja se vrati nego one poslušne koje su u stadu ostale ?
Kada bi "ovce" imale razum da li bi pastir mogao da ih vodi ?
A posebno da li bi ovce ostale sa tim istim pastirom koji navodi da mu je draža odbegla "ovca" koja se vrati nego one poslušne koje su u stadu ostale ?