Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Da li me to uveravaš da si dobio nečije instrukcije da zatrpavaš ono što se napiše...

Nisi ništa uradio ako ne postaviš barem jedno 50 komada...

Možeš ti to, zar ne...

I de mi objasni, zašto to radiš ....sada...

Necu drugar,ona je inace prezaposljena pilicima, a ja nisam...pile:mrgreen: a i...dosadilo mi da mi se brisu poruke:aha:

Izgleda da je vreme napustiti forum, previse je dignut nivo i kriterijumi, nisam ja dorasto tome:sad2:
:gace:

Poslednja izmena:
Necu drugar,ona je inace prezaposljena pilicima, a ja nisam...pile:mrgreen: a i...dosadilo mi da mi se brisu poruke:aha:

Izgleda da je vreme napustiti forum, previse je dignut nivo i kriterijumi, nisam ja dorasto tome:sad2:
:gace:

Ovom nivou sigurno nisi dorastao kao i određeni učesnici na ovome podforumu, jer je to nivo koji su navedeni davno, davno prerasli, a koji je svojstven drugoj strani učesnika koji još uvek egzistiraju na nivou kolektivne svesti, pa se tako neka druga reakcija i ne može očekivati, jer svi su oni.........Borg, da ne napišem nešto drugo.

Ovom nivou sigurno nisi dorastao kao i određeni učesnici na ovome podforumu, jer je to nivo koji su navedeni davno, davno prerasli, a koji je svojstven drugoj strani učesnika koji još uvek egzistiraju na nivou kolektivne svesti, pa se tako neka druga reakcija i ne može očekivati, jer svi su oni.........Borg, da ne napišem nešto drugo.

Što si takav...Nije ti baš fora što si me suočio sa mojom iluzijom da sam bio dorastao tom nivou...Pokaj se pod hitno...:pop2: i nemoj mi moju iluziju raspršavati...:hahaha1:

Nisam te prepoznala :neutral:

Ja tebe jesam
animateddevil.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back