jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Da li me to uveravaš da si dobio nečije instrukcije da zatrpavaš ono što se napiše...
Nisi ništa uradio ako ne postaviš barem jedno 50 komada...
Možeš ti to, zar ne...
I de mi objasni, zašto to radiš ....sada...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a i...dosadilo mi da mi se brisu poruke

Ima 2 godine kako je to primećeno, Tab obećao da će ispraviti... pre 2 godine...
Ali dobro, nije rekao kad će...![]()

Misliš na smislova?
Necu drugar,ona je inace prezaposljena pilicima, a ja nisam...pilea i...dosadilo mi da mi se brisu poruke
Izgleda da je vreme napustiti forum, previse je dignut nivo ikriterijumi, nisam ja dorasto tome
![]()
Ja sam još neki dan, idem na operaciju chuqe.

Nmoj opet monu da mi diraš kao tamo dok se naginje iza frižidera![]()

Necu drugar,ona je inace prezaposljena pilicima, a ja nisam...pilea i...dosadilo mi da mi se brisu poruke
Izgleda da je vreme napustiti forum, previse je dignut nivo ikriterijumi, nisam ja dorasto tome
![]()
Da. Imam utisak da se čovek trudi da zatrpa ovo o čemu pišemo.
jel ozbiljno?![]()

jel ozbiljno?![]()
Ja sam još neki dan, idem na operaciju chuqe.
Ma jok, oduvek je takav, i u starim kafanama je samo ćutao i puštao muziku... ne obraćaj pažnju na njega.
Izgleda da je vreme napustiti forum, previse je dignut nivo i kriterijumi, nisam ja dorasto tome
![]()

Ovom nivou sigurno nisi dorastao kao i određeni učesnici na ovome podforumu, jer je to nivo koji su navedeni davno, davno prerasli, a koji je svojstven drugoj strani učesnika koji još uvek egzistiraju na nivou kolektivne svesti, pa se tako neka druga reakcija i ne može očekivati, jer svi su oni.........Borg, da ne napišem nešto drugo.
i nemoj mi moju iluziju raspršavati...
auuuuuuuu al si lep :smajlikojibiseprekrstioalmunedam:![]()

Cao drugar, de si bre ti tako dugo![]()

Što si takav...Nije ti baš fora što si me suočio sa mojom iluzijom da sam bio dorastao tom nivou...Pokaj se pod hitno...i nemoj mi moju iluziju raspršavati...
![]()
bio mi je potreban duzi odmor od Krstarice....![]()

Kajanje bi bilo u suprotnosti sa mojim stavovima, tako da ta opcija otpada.
Ostavljam tebe i tvoju iluziju na miru![]()