- Poruka
- 277
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А где му је сукња?![]()
Sada je prilično kasno za to, osim ako hoćeš da pokreneš javnu raspravu, pa da sve to napravimo za narednu školsku godinu.Me ne. Neću da plagiram. Samo da napraviš neku kratku prezentaciju, da vidimo
kako će taj Bukvar izgledati.

Pošto si ti u EU odmah da predložiš da Merkelova, i ostala bratija, dograde i dršku. Pa moramo da se za nešto držimo da ne padnemo preko..DПрема новим научним сазнањима Земаљска плоча може да има и овај четвртасти облик тигања али без дршке.
На слици су све до сада могуће варијанте. Ова последња је највероватнија, кажу научници из НАСЕ.
![]()
Sada je prilično kasno za to, osim ako hoćeš da pokreneš javnu raspravu, pa da sve to napravimo za narednu školsku godinu.
U oba slučaja, što će te veoma usrećiti..DHoćeš li se ugušiti ako ti odgovorim ili ako ti ne odgovorim?![]()
U oba slučaja, što će te veoma usrećiti..D

Ma ja sam već počeo da ga pišem, zato stižem sigurnoi.Evo:=svesnaglista;33093284]Naravno, za sledeću školsku godinu. Hoćeš li stići da napraviš bukvar za godinu dana?
Pošto si ti u EU odmah da predložiš da Merkelova, i ostala bratija, dograde i dršku. Pa moramo da se za nešto držimo da ne padnemo preko..D

dobro, onda neću da ti kažem..
- - - - - - - - - -
Što da trošim reči na mrtvog čoveka.
Ma ja sam već počeo da ga pišem, zato stižem sigurnoi.Evo:
"S" -Svesnaglista Sekira Stnco-a

Ова у наочарима.
Ај сад ти![]()

A, ne može. Hoćeš da poturiš deci sektaške ideje. Svesnost ne pominiji..![]()
Значи ипак је плоча.![]()
Zamisli kolega umove, koji stvarno, ali stvarno (u početku sam mislio da se zaebavaju) misle da je Zemlja ravna ploča. Pa ovi mučenici koji veruju da je Onaj hodao po vodi su naučnici prema ravnozemljašima.
Dakle, da se čoveku smuči i od jednih i od drugih. Kako je moguće da toliko zastrane? Kako je moguće da ih naučna dostignuća upšte ne interesuju? Šta je sa njihovom levom hemisferom mozga koja je zadužena za logičko mišljenje? Kada bi bar ćutali i svoju bruku ne iznose u javnost, nego se ovako blamiraju.