Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
13769529_1406488699377589_2876574153992117296_n.jpg

Према новим научним сазнањима Земаљска плоча може да има и овај четвртасти облик тигања али без дршке.
На слици су све до сада могуће варијанте. Ова последња је највероватнија, кажу научници из НАСЕ.

medias

Me ne. Neću da plagiram. Samo da napraviš neku kratku prezentaciju, da vidimo
kako će taj Bukvar izgledati.
Sada je prilično kasno za to, osim ako hoćeš da pokreneš javnu raspravu, pa da sve to napravimo za narednu školsku godinu.
Nego, šta je sa agathom, nešto se strašno gušim u poslednje vreme?

PS kada nema tebe pitam agathu šta je sa tobom, a kada nema nje onda si ti odgovorna za to, hoću reći odgovaraš na pitanje šta je sa njom.

Према новим научним сазнањима Земаљска плоча може да има и овај четвртасти облик тигања али без дршке.
На слици су све до сада могуће варијанте. Ова последња је највероватнија, кажу научници из НАСЕ.

medias
Pošto si ti u EU odmah da predložiš da Merkelova, i ostala bratija, dograde i dršku. Pa moramo da se za nešto držimo da ne padnemo preko..D

Значи ипак је плоча. :sad2:

Zamisli kolega umove, koji stvarno, ali stvarno (u početku sam mislio da se zaebavaju) misle da je Zemlja ravna ploča. Pa ovi mučenici koji veruju da je Onaj hodao po vodi su naučnici prema ravnozemljašima.
Dakle, da se čoveku smuči i od jednih i od drugih. Kako je moguće da toliko zastrane? Kako je moguće da ih naučna dostignuća upšte ne interesuju? Šta je sa njihovom levom hemisferom mozga koja je zadužena za logičko mišljenje? Kada bi bar ćutali i svoju bruku ne iznose u javnost, nego se ovako blamiraju.

Zamisli kolega umove, koji stvarno, ali stvarno (u početku sam mislio da se zaebavaju) misle da je Zemlja ravna ploča. Pa ovi mučenici koji veruju da je Onaj hodao po vodi su naučnici prema ravnozemljašima.
Dakle, da se čoveku smuči i od jednih i od drugih. Kako je moguće da toliko zastrane? Kako je moguće da ih naučna dostignuća upšte ne interesuju? Šta je sa njihovom levom hemisferom mozga koja je zadužena za logičko mišljenje? Kada bi bar ćutali i svoju bruku ne iznose u javnost, nego se ovako blamiraju.

ти си човече опседнут мржњом према верницима и заиста си болестан и треба те жалити. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back