Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
откуд ти толика мржња, чему, само те води у пропаст.

Sale, mislim da u ovom slučaju mešaš mržnju i razum. Ja se samo čudim da ima još onih koji tvrde da je Zemlja ravna ploča, ili pak, da je čovek od nekih sedamdesetak kila hodao po vodi. Uz ovo poslednje ide još sijaset budalaština koje smatrate da su istinite, zbog kojih se razumnom čoveku smuči. Nadam se da si čitao kada je neki tvoj istomišljenik tvrdio da je Valamova nagarca stvarno govorila. Ej....
I zašto si uopšte reagovao na moj post, da nisi i ti ravnozemljaš,bog te mazo?:D Samo ti još i to treba.

Sale, mislim da u ovom slučaju mešaš mržnju i razum. Ja se samo čudim da ima još onih koji tvrde da je Zemlja ravna ploča, ili pak, da je čovek od nekih sedamdesetak kila hodao po vodi. Uz ovo poslednje ide još sijaset budalaština koje smatrate da su istinite, zbog kojih se razumnom čoveku smuči. Nadam se da si čitao kada je neki tvoj istomišljenik tvrdio da je Valamova nagarca stvarno govorila. Ej....
I zašto si uopšte reagovao na moj post, da nisi i ti ravnozemljaš,bog te mazo?:D Samo ti još i to treba.

зашто ти мислиш да је твој разум здравији од верничког
зато што мислиш да је немогуће ходање по води!?

ови момци су доказали супротно

човек није ни свестан својих моћи дате му од бога

а претпостављам да не верујеш и да човек може да хода по жару и да лежи на иглама
види ако ти ниси способан за било шта не мора да значи да су сви неспособни :D

зашто ти мислиш да је твој разум здравији од верничког
зато што мислиш да је немогуће ходање по води!?

ови момци су доказали супротно

човек није ни свестан својих моћи дате му од бога

а претпостављам да не верујеш и да човек може да хода по жару и да лежи на иглама
види ако ти ниси способан за било шта не мора да значи да су сви неспособни :D

Moj razum nije vredniji od verničkog, ali ja nemam nerazum kao dobar deo vernika.
Umesto da gledaš ove video-prezentacije i veruješ u njih, probaj to sam, ali pre toga pročitaj malo o viskoznosti, zakonu plivanja, gravitaciji, pa onda trči po Dunavu.
Sale, treba imati neka osnovna znanja iz nauke i onda je mnogo jasnije šta je moguće a šta ne. Znaš, ja sam gledao spot u kojem čovek preseca kutiju na pola, a u nju je prethodno ušla žena.
PS Nekada sam gledao mađioničarske trikove u okviru kojih je objašnjeno i "hodanje" po vodi. Na žalost nisam sačuvao adresu, ali tebi je svejedno, jer bi i dalje mislio kako je to moguće, jer to piše i Knjizi.

I sada iznova videh o žaru i iglama. To je moguće, ali nagovori onog koji leži na iglama da legne samo na jednu.

Moj razum nije vredniji od verničkog, ali ja nemam nerazum kao dobar deo vernika.
Umesto da gledaš ove video-prezentacije i veruješ u njih, probaj to sam, ali pre toga pročitaj malo o viskoznosti, zakonu plivanja, gravitaciji, pa onda trči po Dunavu.
Sale, treba imati neka osnovna znanja iz nauke i onda je mnogo jasnije šta je moguće a šta ne. Znaš, ja sam gledao spot u kojem čovek preseca kutiju na pola, a u nju je prethodno ušla žena.
PS Nekada sam gledao mađioničarske trikove u okviru kojih je objašnjeno i "hodanje" po vodi. Na žalost nisam sačuvao adresu, ali tebi je svejedno, jer bi i dalje mislio kako je to moguće, jer to piše i Knjizi.

- - - - - - - - - -

I sada iznova videh o žaru i iglama. To je moguće, ali nagovori onog koji leži na iglama da legne samo na jednu.

ево теби је дат доказ а ти га оспори и схеби ми знање пошто си енциклопедијски научник са википедије. немам ништа против када ми неко разбије предрасуде тад бар прочистим главу.
дакле ја тврдим да је човек способан да хода по води, по ужареном угљу, по иглама и имаш један од доказ а ти разоткри да је то трик и завршена прича.

ево теби је дат доказ а ти га оспори и схеби ми знање пошто си енциклопедијски научник са википедије. немам ништа против када ми неко разбије предрасуде тад бар прочистим главу.
дакле ја тврдим да је човек способан да хода по води, по ужареном угљу, по иглама и имаш један од доказ а ти разоткри да је то трик и завршена прича.

:D Ja sam"enciklopedijski naučnik sa vikipedije" :D Sale, pa tvoje predrasude niko ne može da razbije. Toliko je nauke oko tebe a ti i dalje veruješ u sve ono što u Knjizi piše. Prema tome, veruj ti Sale i dalje, ali sve manje javno istupaj sa nekim tvojim verovanjima, jer će sve više njih da ti se smeju.

- - - - - - - - - -

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjoocqky7_PAhWnK8AKHUZxAGEQFggtMAM&url=http%3A%2F%2Fwww.blic.rs%2Fslobodno-vreme%2Fzanimljivosti%2Ftestera-i-asistentkinja-i-druge-bajke-razotkriveni-najveci-madionicarski-trikovi%2Fd4624d5&usg=AFQjCNGlwz1rIZuQ0rgJ-RNCkmlNNbeXjw
Pogledaj ovo i uživaj.

:D Ja sam"enciklopedijski naučnik sa vikipedije" :D Sale, pa tvoje predrasude niko ne može da razbije. Toliko je nauke oko tebe a ti i dalje veruješ u sve ono što u Knjizi piše. Prema tome, veruj ti Sale i dalje, ali sve manje javno istupaj sa nekim tvojim verovanjima, jer će sve više njih da ti se smeju.

а разоткривање трика ходања по води нема? :per:
ако ти сматраш да си овим постом испао паметан и нека си таки нам требају, агресивни прогресивци википедијаши :D
теби бре кад би искључили струју лутао би улицом ко зомби не би знао ни кафу себи да скуваш а камо ли да се сетиш да постоје библиотеке и прашњаве књиге
го фор ит :bye: :hahaha:

а разоткривање трика ходања по води нема? :per:
ако ти сматраш да си овим постом испао паметан и нека си таки нам требају, агресивни прогресивци википедијаши :D
теби бре кад би искључили струју лутао би улицом ко зомби не би знао ни кафу себи да скуваш а камо ли да се сетиш да постоје библиотеке и прашњаве књиге
го фор ит :bye: :hahaha:

Ne znam Sale da li da ti kažem rode ili robe, i šta se to sa tobom dešava, Pa budi malo strpljiviji, ili promeni dioptriju, i pregledaj ponovo sve podnaslove da bi naišao i na "Hod po vodi". Hajde još jednom skroluj sva razotkrivanja i posle "Cik-cak dama", a pre "Prolazak kroz Kineski zid", pročitaj i "Hod po vodi". Sve je na srpskom. I ne očekujem da pocrveniš zbog ovog tvojeg gornjeg pisanja, jer da znaš da pocrveniš ne bi ovako ni pisao.
PS Obrazi pažnju i na naslov "Testera i asistentkinja i druge bajke-----itd", a, bre, mator si za bajke.

Poslednja izmena:
14570332_1387994331229008_6119668539570559615_n.jpg

Aaaa, tako znači:think:. Samo, nekako, ova tvoja ploč sa svim ovim strujnim linijama više liči na sferu, a to je ravno jeresu za neke forumaše..

Да, да! Са доње стране Земља је у течном стању температуре око 2 милиона степени. Доказ су вулкани. :hvala:

А ова плоча је, као што знамо,округла. :hvala:

Стујне линије су кретање ветра у овом тренутку. :hvala:

Да, да! Са доње стране Земља је у течном стању температуре око 2 милиона степени. Доказ су вулкани. :hvala:

А ова плоча је, као што знамо,округла. :hvala:

Стујне линије су кретање ветра у овом тренутку. :hvala:

C, c, c, c, božeeee, što je ova nauka zamršena.:D
Možeš li da mi pokažeš šta je sa druge strane ploče?:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back