- Poruka
- 77.507
To su bitne stvari, Sale. Bitne!
Jer ako sada to dozvolimo, za 100 godina deca će pisati svoje SMS-ove potpuno neispravno.
за 100 година неће се ни писати на српском
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su bitne stvari, Sale. Bitne!
Jer ako sada to dozvolimo, za 100 godina deca će pisati svoje SMS-ove potpuno neispravno.
за 100 година неће се ни писати на српском![]()

ih bre, pa to će se dogoditi za dve-tri godine, vidiš kako tehnika napreduje..uskoro ćemo pričati a komp će sam pisati po forumu aj se kladimo...![]()

ih bre, pa to će se dogoditi za dve-tri godine, vidiš kako tehnika napreduje..uskoro ćemo pričati a komp će sam pisati po forumu aj se kladimo...![]()

LBarbara, Nina, Kamael, Sizif, tab![]()
Bila danas neka vest ali i galama pa nisam o cemu je rec, u OS Sveti Sava u Nisu. Obezbedjenje valjda zatajilo, usao u skolu neki napasnik sa velikom bradom.

Nisi ništa shvatio. Ušao je neko nepoznat u učionicu i iz učiteljicine torbe ukrao mobilni. Sad se roditelji uplašili šta bi sve moglo da se desi, a direkztor škole objasnio - nedavno smo ponudili da glasaju za plaćanje obezbeđenja, ali se nije većina složila i ništa od toga, što sad kukaju kad su tako hteli?
Inače nije bilo reči o veličini brade, mada ne vidim kakve veze to ima. Da ne misliš da je neki taliban upao u školu, ili fakir, možda?
- - - - - - - - - -
Agato, nek taj tvoj čavrlja sa mobilnim, aj' se za to vreme ti i ja![]()
Nisi ništa shvatio. Ušao je neko nepoznat u učionicu i iz učiteljicine torbe ukrao mobilni. Sad se roditelji uplašili šta bi sve moglo da se desi, a direkztor škole objasnio - nedavno smo ponudili da glasaju za plaćanje obezbeđenja, ali se nije većina složila i ništa od toga, što sad kukaju kad su tako hteli?
Inače nije bilo reči o veličini brade, mada ne vidim kakve veze to ima. Da ne misliš da je neki taliban upao u školu, ili fakir, možda?
Jao Rifate-mnoooogo mi nedostaješ-da znaš
Baš tako-samo daj onom mom neki gedžet-toliko se zaludi-ne vidi spoljni svet uopšte
Mogla bih svašta da radim-ne bi ni primetio ako je naprava sa mnogo novih opcija i funkcija
Mada i mene sad zaludela jedna android aplikacija-dok ovo kuckam leti mi mali leteći tanjir po displeju i usisava aplikacije koje mnogo troše bateriju

Imam ja jednu još zanimljiviju aplikicaju, moraš da mi veruješ.![]()
Bila je rec o bradi, cuo sam da ima bradu, tako su preneli novinari a ti ne mozes da tvrdis da nije bilo reci jer si verovatno dobio informaciju iz drugog izvora. Koji je kako vidimo nepotpun.
Sad se meće na kraj. Al ne znak pitanja, nego tačka.![]()

I opet si pogrešio, po običaju. Gde sam napisao da nije spomenuta brada?

I Nije ga bilo, tako da je samo tebi stalo do veličine brade.
Ja misim da on ono... sendvičEno ga Sizif poco da " bilda" na prethodnoj strani, stavio plavusu i crnku, pa ne zna kojoj ce se priklonit, -![]()

GručoJa misim da on ono... sendvič![]()