Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ih bre, pa to će se dogoditi za dve-tri godine, vidiš kako tehnika napreduje..uskoro ćemo pričati a komp će sam pisati po forumu aj se kladimo...:lol:

Pa to već uveliko može,bar na telefonu
Moj muž to koristi
Često priča u telefon umesto da kucka i ja se uvek primim-mislim da meni nešto govori
A on keže Gugletu da mu nešto iznađe
I dobri Gugl posluša

Bila danas neka vest ali i galama pa nisam o cemu je rec, u OS Sveti Sava u Nisu. Obezbedjenje valjda zatajilo, usao u skolu neki napasnik sa velikom bradom.

Nisi ništa shvatio. Ušao je neko nepoznat u učionicu i iz učiteljicine torbe ukrao mobilni. Sad se roditelji uplašili šta bi sve moglo da se desi, a direkztor škole objasnio - nedavno smo ponudili da glasaju za plaćanje obezbeđenja, ali se nije većina složila i ništa od toga, što sad kukaju kad su tako hteli?
Inače nije bilo reči o veličini brade, mada ne vidim kakve veze to ima. Da ne misliš da je neki taliban upao u školu, ili fakir, možda?

- - - - - - - - - -

Agato, nek taj tvoj čavrlja sa mobilnim, aj' se za to vreme ti i ja :obozavam:

Nisi ništa shvatio. Ušao je neko nepoznat u učionicu i iz učiteljicine torbe ukrao mobilni. Sad se roditelji uplašili šta bi sve moglo da se desi, a direkztor škole objasnio - nedavno smo ponudili da glasaju za plaćanje obezbeđenja, ali se nije većina složila i ništa od toga, što sad kukaju kad su tako hteli?
Inače nije bilo reči o veličini brade, mada ne vidim kakve veze to ima. Da ne misliš da je neki taliban upao u školu, ili fakir, možda?

- - - - - - - - - -

Agato, nek taj tvoj čavrlja sa mobilnim, aj' se za to vreme ti i ja :obozavam:

Jao Rifate-mnoooogo mi nedostaješ-da znaš
Baš tako-samo daj onom mom neki gedžet-toliko se zaludi-ne vidi spoljni svet uopšte
Mogla bih svašta da radim-ne bi ni primetio ako je naprava sa mnogo novih opcija i funkcija
Mada i mene sad zaludela jedna android aplikacija-dok ovo kuckam leti mi mali leteći tanjir po displeju i usisava aplikacije koje mnogo troše bateriju

Poslednja izmena:

Bila je rec o bradi, cuo sam da ima bradu, tako su preneli novinari a ti ne mozes da tvrdis da nije bilo reci jer si verovatno dobio informaciju iz drugog izvora. Koji je kako vidimo nepotpun.

Jao Rifate-mnoooogo mi nedostaješ-da znaš
Baš tako-samo daj onom mom neki gedžet-toliko se zaludi-ne vidi spoljni svet uopšte
Mogla bih svašta da radim-ne bi ni primetio ako je naprava sa mnogo novih opcija i funkcija
Mada i mene sad zaludela jedna android aplikacija-dok ovo kuckam leti mi mali leteći tanjir po displeju i usisava aplikacije koje mnogo troše bateriju

Imam ja jednu još zanimljiviju aplikicaju, moraš da mi veruješ. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back