- Poruka
- 3.271
pa kad moramo... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma sve razumem....vidla sam ga u nekom žutom kombajnu malopre... juri žemke.

izvinjavam se, to je meni skočila temperatura...![]()

izvinjavam se, to je meni skočila temperatura...![]()
Ja sam joj rekao da ne dolazi ako ne planira da se ljubi...imaš samo dva dana da ozdraviš...

Očigledno nisi obavešten da u srpskom jeziku postoje i zavisno složene rečenice... (konkretno, to što je ona napisala je zavisno složena rečenica uzročnog tipa). Najčešće su izjavne, ali mogu biti i upitne - kao u ovom slučaju, i kao takve se završavaju znakom pitanja.
Zaključak: Berta je pravilno napisala, i za nju poljubac i Kvisko, a za tebe ništa.![]()

E ne verujem ti. To si izmislio samo da bi se dodvorio Berti.
![]()
Јерохинац је неписмен. Не ставља знак питања на крају тако да не знаш да ли је поставио питање или прича сам са собом.![]()

Kinezi imaju dva zareza. Jedan za nabrajanje stvari, a drugi, jedva malo različit, za odvajanje delova rečenice. Skoro isto izgledaju, a kada ih pomešaš - gledaju te kao da si upitnik stavio u sredinu rečenice.

Gde ja jurim žemske? Ja sam ozbiljan čovek. Mogu samo da bežim ako napadnu, a i to se proredilo zajedno sa frizurom.
naravski kada ustaje umoran i neispavan-ne vidi ni belu mačq 

"Nestavlja"?!? To se, čoveče, piše odvojeno!Ili kao kada ga stavišna kraju zavisno složene rečenice upitnog tipa kako ti tvrdiš da je ispravno. A na kraju takve rečenice nestavlja se upitnik već tačka.

Znao sam.
Preskordicija?
Jeroh, idi pokrij se ušima, nemaš pojma (za razliku od Berte). Čim Google ne nudi eksplicitno rešenje, ti se zaglaviš...
Očigledno nisi obavešten da u srpskom jeziku postoje i zavisno složene rečenice... (konkretno, to što je ona napisala je zavisno složena rečenica uzročnog tipa). Najčešće su izjavne, ali mogu biti i upitne - kao u ovom slučaju, i kao takve se završavaju znakom pitanja.
Zaključak: Berta je pravilno napisala, i za nju poljubac i Kvisko, a za tebe ništa.![]()
"Nestavlja"?!? To se, čoveče, piše odvojeno!
(osim ako u Užicu ne postoji izuzetak od tog pravila)
Gde ja jurim žemske? Ja sam ozbiljan čovek. Mogu samo da bežim ako napadnu, a i to se proredilo zajedno sa frizurom.

Glasanje na temu Verski objekti
http://forum.krstarica.com/showthrea...BA%D1%82%D0%B8
A ima i takmicenje na temu Zid....
http://forum.krstarica.com/showthread.php/740353-Glasanje-na-temu-Zid