proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
једна те баш често спомиње
Dobar dan dobri ljudi

Isti ovakav mačak mojoj unuci krade cuclu i igračke iz kade, ona ga obožava , bije i ljubi i vrišti- Ogišša, ne k'adi, k'avo jedna i juri ga do besvesti, da li je moguće da su toliko identični![]()
Ето о мени се прича.

Хе, време је за нови Конак![]()
jedna od nekada najposecenijih kafana postade tuga, jad i beda![]()

поздрав друшво
хоћемо ли отварати нову кантину, у овој се све изело хахахаха

, можда се једног дана сви вратимо као некад, рецимо нека годишњица матуре или тако нешто слично хахахаVece jeroh
sto se mene tice mogu sve kafane na forumu da se zatarabe
стара љубав заборава нема, можда се једног дана сви вратимо као некад, рецимо нека годишњица матуре или тако нешто слично хахаха

Kako li izgleda biti u fazonu...stara ljubav zaborava nema...A koliko sam ja starih ljubavi...pozaboravljao...![]()
Kako stvari stoje i ja bih onako ladno mogao bez njih...Tamo u onu na teorijama ne svraćam onako kako bi se reklo principijelno ...a tamo na svaštari nema onih koji su nekada tamo bivali...
ако си их заборавио онда нису ни биле љубави![]()
Da imam nekih dvadesetak godina pa da pamtim dve tri stare ljubavi to bi nekako moglo. Ali, Sale kako da pamtim poprilično njih od pre 4-5 decenija...Pa nema teoretske šanse da napravim neki iole valjan redosled ...starih ljubavi...
Kako stvari stoje i ja bih onako ladno mogao bez njih...Tamo u onu na teorijama ne svraćam onako kako bi se reklo principijelno ...a tamo na svaštari nema onih koji su nekada tamo bivali...

нећеш ме убедити да су то биле љубави када си их заборавио
ma koji princip?
zbog koga princip?
ja tamo i ne gledam sta se pise bas me briga da li je principijelno ili ne
eno su ti na muskarcima
vise ima zena nego muskih kolko videh tako da nije lose da pohitas
bices blazen medju zenama kao i oni ostali muski sto su tamo![]()

Sale, ne pada mi na kraj pameti da te u to ubedjujem. Samo kažem. Ima mnogo ljudi koji su dospeli u neke godine a da su kroz sve te godine imali 3-4 da kažem različite ljubavi. Kapiraš poentu. I šta znači to...bile ljubavi...Kada kažem ...stara ljubav, ne mislim na ono biti sa nekom noć dve...u takvim situacijama to je bio samo strastveni seks ...
Kuku me lele da me lele kuku...gde ću morati virnuti tamo na te...muškarce...![]()
Kuku me lele da me lele kuku...gde ću morati virnuti tamo na te...muškarce...![]()