Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
10540536_878668292186927_5090942663694104594_n.jpg

Хе, време је за нови Конак :D

A ko bi svraćao u ...novi konak...

Veće Sale...

- - - - - - - - - -

jedna od nekada najposecenijih kafana postade tuga, jad i beda :confused:

Nešto mi se čini da nisu ništa drugačije i neke...druge kafane...

Veće Gogi...:cmok:

- - - - - - - - - -

поздрав друшво :lol:

хоћемо ли отварати нову кантину, у овој се све изело хахахаха

Čuj...kantinu...:hahaha1:

Kako li izgleda biti u fazonu...stara ljubav zaborava nema...A koliko sam ja starih ljubavi...pozaboravljao...:hahaha1:

ако си их заборавио онда нису ни биле љубави :D

- - - - - - - - - -

Kako stvari stoje i ja bih onako ladno mogao bez njih...Tamo u onu na teorijama ne svraćam onako kako bi se reklo principijelno ...a tamo na svaštari nema onih koji su nekada tamo bivali...

пребачили се на пдф мушкарци

Kako stvari stoje i ja bih onako ladno mogao bez njih...Tamo u onu na teorijama ne svraćam onako kako bi se reklo principijelno ...a tamo na svaštari nema onih koji su nekada tamo bivali...

ma koji princip?
zbog koga princip?
ja tamo i ne gledam sta se pise bas me briga da li je principijelno ili ne
eno su ti na muskarcima
vise ima zena nego muskih kolko videh tako da nije lose da pohitas
bices blazen medju zenama kao i oni ostali muski sto su tamo :)

нећеш ме убедити да су то биле љубави када си их заборавио

Sale, ne pada mi na kraj pameti da te u to ubedjujem. Samo kažem. Ima mnogo ljudi koji su dospeli u neke godine a da su kroz sve te godine imali 3-4 da kažem različite ljubavi. Kapiraš poentu. I šta znači to...bile ljubavi...Kada kažem ...stara ljubav, ne mislim na ono biti sa nekom noć dve...u takvim situacijama to je bio samo strastveni seks ...

- - - - - - - - - -

ma koji princip?
zbog koga princip?
ja tamo i ne gledam sta se pise bas me briga da li je principijelno ili ne
eno su ti na muskarcima
vise ima zena nego muskih kolko videh tako da nije lose da pohitas
bices blazen medju zenama kao i oni ostali muski sto su tamo :)

Kuku me lele da me lele kuku...gde ću morati virnuti tamo na te...muškarce...:hahaha1:

Sale, ne pada mi na kraj pameti da te u to ubedjujem. Samo kažem. Ima mnogo ljudi koji su dospeli u neke godine a da su kroz sve te godine imali 3-4 da kažem različite ljubavi. Kapiraš poentu. I šta znači to...bile ljubavi...Kada kažem ...stara ljubav, ne mislim na ono biti sa nekom noć dve...u takvim situacijama to je bio samo strastveni seks ...

секс нема везе са овим што констатујем сећам се прве девојке нисам имао секс са њом али је памтим а било то пре иљаду година хахаха

- - - - - - - - - -

Kuku me lele da me lele kuku...gde ću morati virnuti tamo na te...muškarce...:hahaha1:

слободно дођи, боље бити блажен међу женама него међу мушкарцима :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back