Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
секс нема везе са овим што констатујем сећам се прве девојке нисам имао секс са њом али је памтим а било то пре иљаду година хахаха

To je neka druga priča. Ono što se podvodi pod ono...prva ljubav...ono bez seksa nego samo ono...intezivan osećaj zaljubljenosti je samo ...jedan jedina ljubav u tom smislu. E tu takvu prvu da kažem ljubav i ja pamtim...to je ono ja klinac ali baš klinac a ona klinka i nešto kao ...ljubav...A u tom fazonu ta prva ljubav može da bude jedna i samo jedna...

To je neka druga priča. Ono što se podvodi pod ono...prva ljubav...ono bez seksa nego samo ono...intezivan osećaj zaljubljenosti je samo ...jedan jedina ljubav u tom smislu. E tu takvu prvu da kažem ljubav i ja pamtim...to je ono ja klinac ali baš klinac a ona klinka i nešto kao ...ljubav...A u tom fazonu ta prva ljubav može da bude jedna i samo jedna...

јесте и касније нађеш праву љубав (ако се то може свести под правом) у потпуности који никад нећеш заборавити. њен осмех, усне, косу боје меда, плаве окице...:D

јесте и касније нађеш праву љубав (ако се то може свести под правом) у потпуности који никад нећеш заборавити. њен осмех, усне, косу боје меда, плаве окице...:D

Sale, i kasnije kada se pojavila ono, prva ljubav ali u potpunom smislu, to je opet jedna i samo jedna. Svako ima neku sa kojom je prvi put imao neki seksualni odnos. I nju takodje pamtim. Medjutim, kasnije neku petu, dvadesetu, tridesetu, kako uredno upamtiti...

- - - - - - - - - -

Des matori, boktemazo?

Ma evo me ali kada pomislim na dolazeći petak...nije mi dobro iz momenta i to samo tako...

Sale, i kasnije kada se pojavila ono, prva ljubav ali u potpunom smislu, to je opet jedna i samo jedna. Svako ima neku sa kojom je prvi put imao neki seksualni odnos. I nju takodje pamtim. Medjutim, kasnije neku petu, dvadesetu, tridesetu, kako uredno upamtiti...
.

Mislim da si omasio sve
Prava ljubav je prava ljubav i ne mozes je mesati sa svakom sa kojom si imao sex

- - - - - - - - - -

Ma evo me ali kada pomislim na dolazeći petak...nije mi dobro iz momenta i to samo tako...

Meni uvek muka od ponedeljka. :sad2:

- - - - - - - - - -

не прва у сексу, него права у љубави, погрешно си ме разумео, мог првог секса се скоро и не сећам, ја пијан она пијана :D

Mislim da si omasio sve
Prava ljubav je prava ljubav i ne mozes je mesati sa svakom sa kojom si imao sex

Mislim da nisi u toku sa pričom. Obrati pažnju na ovo...

Sale, ne pada mi na kraj pameti da te u to ubedjujem. Samo kažem. Ima mnogo ljudi koji su dospeli u neke godine a da su kroz sve te godine imali 3-4 da kažem različite ljubavi. Kapiraš poentu. I šta znači to...bile ljubavi...Kada kažem ...stara ljubav, ne mislim na ono biti sa nekom noć dve...u takvim situacijama to je bio samo strastveni seks ...

I mislim da je suvišno ono...prava ljubav...Ljubav ili jeste ili nije...čuj prava ljubav...to bi bilo ono u smislu analogije...žena je trudna na pravi način...ili je trudna ili nije...Veruj mi da nisam živeo sa ženama prema kojima nisam osećao ljubav...

- - - - - - - - - -

Meni uvek muka od ponedeljka. :sad2:

A meni nekako ''svane'' kada nastupi ponedeljak. Nije mi dobro od subote i nedelje kada narod negde ''nestane'' pa nema mušterija za kokice...

A od petka koji se približava nije mi dobro ...zbog nečeg drugog...

али једну би ипак издвојио, све се ипак сведе на једну.
када би је видео осетио би :D

Ne mislim da prava ljubav može biti samo prema jednoj ili nekoliko žena. Sve žene koje sam voleo i od njih voljen bio, doživljavao sam u smislu onog...prave ljubavi. Mislim da to...prava ljubav...nije striktno odredjeno na jednu dve ili tri a preko toga...nema prave ljubavi...

- - - - - - - - - -

A sada moram na kunt. Moram neuobičajeno ranije ustati zbog neke vanredne situacije pa ću sagovornicima poželeti...

Laku noć

Ne mislim da prava ljubav može biti samo prema jednoj ili nekoliko žena. Sve žene koje sam voleo i od njih voljen bio, doživljavao sam u smislu onog...prave ljubavi. Mislim da to...prava ljubav...nije striktno odredjeno na jednu dve ili tri a preko toga...nema prave ljubavi...

онда ниси осетио праву љубав када после х година је сретнеш и имаш трему и жељу да је пова пардон загрлиш

- - - - - - - - - -

ова кантина живнула пред смрт хахахахаха

ma koji princip?
zbog koga princip?
ja tamo i ne gledam sta se pise bas me briga da li je principijelno ili ne
eno su ti na muskarcima
vise ima zena nego muskih kolko videh tako da nije lose da pohitas
bices blazen medju zenama kao i oni ostali muski sto su tamo :)

па брига те кад ниси главна улога, статисти и они са споредним улогама увек хејтују и исказују сарказам.
тужно је то за једну тако принципијелну особу да овако пише :(

Jeroh to bez sexa, ti je platonizam i romanticnost.I lepo je to bilo u ona davna vremena, secam se radne akcije Morava 78, covece, bili smo najlepsi par u naselju i teko to, al prva ljubav Zaborava nema, zauvek ostaje u secanjima, nasim, i ponekad se pitam , gde li je sada, jer davno vreme bese to.Elem i daklem, hvala na paznji z:)

онда ниси осетио праву љубав када после х година је сретнеш и имаш трему и жељу да је пова пардон загрлиш

A to bi značilo da nisam osetio pravu ljubav prema ženi koja je mama jednom sada odraslom čoveku a kojem sam ja otac...a to zbog toga jer ne osetim tremu kada je vidim. Stičem utisak da si ti u nekom uverenju da prava ljubav nemože da zgasne, da jednostavno sagori da je više nema. A kada bi bilo tako kako ti kaza, to bi značilo da ja jednostavno ne osećam pravu ljubav prema ženi sa kojom živim poslednjih godina. Razmisli malo o tome.

A prošle godine sam nakon nepunih 40 godina video jednu davnu ...staru ljubav. Crnjak je u tome što je nisam ni prepoznao dok me nije podsetila. Došla malo na odmor kod sestre u Požegu sa mužem Italijanom.

Veće Sale...

Jeroh to bez sexa, ti je platonizam i romanticnost.I lepo je to bilo u ona davna vremena, secam se radne akcije Morava 78, covece, bili smo najlepsi par u naselju i teko to, al prva ljubav Zaborava nema, zauvek ostaje u secanjima, nasim, i ponekad se pitam , gde li je sada, jer davno vreme bese to.Elem i daklem, hvala na paznji z:)

A znaš šta je zanimljivo...da li bi je prepoznao kada bi se mimoilazili negde na ulici...Ne bi se mimoilazio sa onom idealizovanom predstavom nje koja ti je ostala u sećanju...Neke decenije života umeju da izmene i lik i izgled čoveka ...

Astro101_Sunsigns_Virgo_1.png

A to bi značilo da nisam osetio pravu ljubav prema ženi koja je mama jednom sada odraslom čoveku a kojem sam ja otac...a to zbog toga jer ne osetim tremu kada je vidim. Stičem utisak da si ti u nekom uverenju da prava ljubav nemože da zgasne, da jednostavno sagori da je više nema. A kada bi bilo tako kako ti kaza, to bi značilo da ja jednostavno ne osećam pravu ljubav prema ženi sa kojom živim poslednjih godina. Razmisli malo o tome.

A prošle godine sam nakon nepunih 40 godina video jednu davnu ...staru ljubav. Crnjak je u tome što je nisam ni prepoznao dok me nije podsetila. Došla malo na odmor kod sestre u Požegu sa mužem Italijanom.

Veće Sale...

Можда си ти један у милион који осећа исто према једној жени и после 40 година заједничког живота, па зато тако пишеш и не разумеш нас који немамо ту срећу.
Ја уздрхтим само кад је видим нарогушену

А то што са неком имаш дете није никакав доказ да је права љубав

Можда си ти један у милион који осећа исто према једној жени и после 40 година заједничког живота, па зато тако пишеш и не разумеш нас који немамо ту срећу.

Sale, kako napisa tako nešto...Šta ti znači to da prema jednoj ženi osećam isto i ...posle 40 godina zajedničkog života...Kako si u vezi sa ovim...

Veće Sale...

tako nešto mogao napisati...

А то што са неком имаш дете није никакав доказ да је права љубав

Ne bih rekao da sam sa majkom deteta nekih 8 godina živeo onako...bez osećaja ljubavi ...Nije valjda da si u uverenju da se prava ljubav dogodi jednom i samo jednom i da nakon toga...sve druge bivaju bez mogučnosti da budu prave...

Veće Sale...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back