DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skoknuo sam na moj profil, što inače nemam običaj, kad tamo vidim da me je neki lik još,2010. molio da mu pomognem oko jednog predmeta u koji se po malo razumem. I zamisli ja to nisam video, a rado bih mu pomogao .![]()

pogledaj zbog njih, ti si prilično jedinstven - nema ih puno koji aktivno pišu a ne gledaju rođeni profil - JEDAN JE STANCO
ne postoji džaba i PP i ''Poruke posetilaca''
to je samo jedan klik
a ako nećeš - u settingsu čekiraj da ne primaš poruke posetilaca
i onda te niko neće pogrešno shvatiti

- - - - - - - - - -
:

Ajd' da te nasmejem, moja dembela unukica( sad u februaru puni dve godine, a lajava kao da joj je deset, na tatka),zovemo ga preko skajpa(radi u Abu Dabiju), a ona mu recituje- Jubi me,kupicu ti novine- novine so skope, jubi me u dupe!Vrištimo svi od smeha, tata je pita- ko, bre, da te ljubi u dupe,a ona odgovara- Pa, tata!Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije
ode mi na Stanca poslednja repka iz današnje kvote
a on još ne ume ni da je vidi
pametno deteAjd' da te nasmejem, moja dembela unukica( sad u februaru puni dve godine, a lajava kao da joj je deset, na tatka),zovemo ga preko skajpa(radi u Abu Dabiju), a ona mu recituje- Jubi me,kupicu ti novine- novine so skope, jubi me u dupe!Vrištimo svi od smeha, tata je pita- ko, bre, da te ljubi u dupe,a ona odgovara- Pa, tata!
e sad imam repki

Pa deka!A ko jubi baku u dupe?!![]()
Pa deka!

E konačno sam svratio i uzvraćam![]()
Usput, video sam i ono od 18. 10. 20015. Hvala.
![]()
uzimam![]()
Nemojte toliko ovde pisati upalice vam se tastatura![]()
I eksplodirati monitor
I istopiti kućište
Zato prvo treba po jedan post dnevno
Dok se ne navikne comp
Evo ja sad mogu bez bojazni da pišem koliko oću

hahahah
ti valjda treba da meditiras
a ja da postim
![]()