Zazi.
Poznat
- Poruka
- 7.129
Samo što fotografije budu malo mutne..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo što fotografije budu malo mutne..![]()
Možda je to tvoj rezervni odbrambeni mehanizam. Da ne bi istrtljao što ne treba, uspavaš se.
Uvek je bolje naći crva u jabuci nego pola crva u jabuci.
Valjda važi i za topljeni sir?![]()
Ne znam, meni su najukusnije one Blatella germanica. Fino spolja krckaju, a unutra sočne...Joj jedom sam našla CELU BUBAŠVAVU U HERMETIČKI ZATVORENOM TOPLJENOM SIRU
Smajli kiji je žuto zelen i trese se......
Ne znam, meni su najukusnije one Blatella germanica. Fino spolja krckaju, a unutra sočne...
Uz sir besplatno dobijete meso,
i još se bunite.
Uz sir besplatno dobijete meso,
i još se bunite.
Volim da na National Geografic-u gledam "Taboo" I tu sam videla ""Bublju pijacu" na Tajlandu jer oni najviše od svih naroda tamane bubetine....Ljudi moji, bubašvabe su najmanje i najlepše od svega ponuđenog, a ponuda je neverovatna- takvih užasa se u životu ne nagledah...
Ćao Gogi -smajli koji grli
Ja to ne doživljavam kao užas, da smo rodjene tamo to bi za nas bila sasvim normalna ishrana.
Ja se npr. zgražavam nad tim da Švajcarci jedu jela od kučića i mačaka ali za njih je vidiš to normalno.
Evo i tebi od mene jedan![]()
A one madagaskarske džinovske bubašvabe koje zvižde i koje ljudi drže kao kućne ljubimce?
Moram priznati da se za bubašvabina prava ne borim.![]()
Imaju Tajlanđani i odličnu strejt kuhinju....A užas je i samo videti stotine buba kapitalaca koje batrgaju onim nožicama i pipcima.....Pošteno priznaj da ih ni u ruke ne bi uzela...Za Švajcarce prvi put čujem, možda u italijanskom kantonu, jer dragim Žabarima oće da se omakne mačka.....A u Kini jedu pse :sly: to svi znamo...kao i u Koreji
Bube,crvi i ostalu gamad ič ne konzumiram a za Švajcarce nisam ni ja dugo znala da vole mačke i kučiće.
Evo nadjoh ovde piše nešto o tome:
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...vajcarci-uskoro-vise-nece-moci-da-jedu-pse-i-
Pozdrav svima u kafani
Za dame
Jedna pesmica za vas:
Samo neko ko se bavi okultnim zna koliko su boje bitne, zapravo zna da su ponekada bitnije i od samog simbola. A kada jedna ugledna gnostička škola izabere svoje tri boje prepoznatljivosti, onda to sigurno nije olako. Kako to da su uvijek Švabe te koje imaju zanimljive slučajnosti? Promijeniš malo ideologiju, čisto da se na oko ne primjeti?