Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ON je SVOJU muziku nazvao čobanskim rokom, i to sasvim opravdano.

Trudio se veselnik da nešta bude kao ...orginalan. Ali mu to nije pripomglo da njegov rok ostane upamćen ...hebiga...

- - - - - - - - - -

Vladimir V. ILIĆ :hvala:

Duboko poštovanje Gospodine Vladimire V. Iliću ...:kpozdrav:

- - - - - - - - - -

N7lb1I6.png

Kada sam ja došao na Krstu ti sis već bio ovde skoro tri godine...

Mnogo bre čoveće...Možda uskoro treba da se vidi mogučnost nekog...penzionisanja od...krste...:hahaha1:

Trudio se veselnik da nešta bude kao ...orginalan. Ali mu to nije pripomglo da njegov rok ostane upamćen ...hebiga...

- - - - - - - - - -

:hvala: Al stnco je stariji od mene :sad2:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Kada sam ja došao na Krstu ti sis već bio ovde skoro tri godine...

Mnogo bre čoveće...Možda uskoro treba da se vidi mogučnost nekog...penzionisanja od...krste...:hahaha1:

Ja tražio od nadležnih da mi ugase nalog i oni neće. :sad2:

Moram da se sam penzionišem. Da odem u boj i junački da poginem al bar dobro da ispljujem neke ovde. :lol:

Dobro ..nisi ni pročitao tako da nemaš pojma a razumem tvoj pokušaj ironičnosti. Ali ti nešto ne ide...ali šta ima veze...važno je da se ti trudiš...

A da li si primetio kako izgleda većina voća...recimo one jabuke sve iste pod konac i...nema šansi da neka bude trula...crvi veseli od njihove zdravosti beže glavom bez obzira...

- - - - - - - - - -

Vidi ti starog ilića bili ono sa dva v v...
Veće tebi čoveće...

Zato i kupujem organsku hranu od pouzdanog izvora. A ako je organsko, ne mora da bude trulo.

:hvala: Al stnco je stariji od mene :sad2:

Ma stnco je ispunio forumske uslove za penziju ali voli da ponekad po malo radi onako...iz zadovoljstva...A možda mu i ona Kojica ne da da se forumski penzioniše...:hahaha1:

- - - - - - - - - -

Zato i kupujem organsku hranu od pouzdanog izvora. A ako je organsko, ne mora da bude trulo.

Tako i treba da radiš.

Ma stnco je ispunio forumske uslove za penziju ali voli da ponekad po malo radi onako...iz zadovoljstva...A možda mu i ona Kojica ne da da se forumski penzioniše...:hahaha1:

Kako da mu da kad je mator k´o Metuzalem :sad2:

- - - - - - - - - -

To gašenje naloga ..jer to ono kada se umesto nicka postane neki broj...

Au...ja nikada nisam bio bliže toj mogučnosti da se sam penzionišem...
axa. :ok:

Kako da mu da kad je mator k´o Metuzalem :sad2:
Ma čuti bre...zar nismo i i ti i ja kao i on..Metuzalemizirani...joj crnjaka...

Ali opet ja svoje stanje ne bih menjao sa mnogima koji su nekim godinama mladji...

- - - - - - - - - -

Moraću da se malo potrudim da se dovučem do kreveta. Izgleda da su me ''sustigli'' jučerašnji ''maligani''

I zato moram da ti poželim Laku noć...

z:poz:

Ma čuti bre...zar nismo i i ti i ja kao i on..Metuzalemizirani...joj crnjaka...

Ali opet ja svoje stanje ne bih menjao sa mnogima koji su nekim godinama mladji...

- - - - - - - - - -

Moraću da se malo potrudim da se dovučem do kreveta. Izgleda da su me ''sustigli'' jučerašnji ''maligani''

I zato moram da ti poželim Laku noć...

z:poz:

Laku noć i gledaj da napuniš baterije. :ok:
:bye:

dobar dan

- - - - - - - - - -

Zašto odjutros nema budista u Konaku kod debelog čoveka?

Dan nakon St. Jovana budisti provode podstičući varenje:

ovo nije zdravo. gde su mu organi u utrobi i sta se desava sa njima dok ovo radi

- - - - - - - - - -

i ovo prskano stoji dan, tri, pet i truli.

- - - - - - - - - -

N7lb1I6.png

Ilicu, jel imas 200 naloga i jos toliko banovanih :lol:

ili je i to preslaba procena?

Organi u utrobi, zajedno sa grešnim rezultatima preterivanja za Joavanjdan su mu bezbedno u grudnom košu, ispod dijafragme u grudnom košu raširenom vezbama disanja.
Al bolje ipak sačekaj kakvog budistu nakon mamurluka da ti to sigurnije objasni. z:lol:

Još će samo sa mamurlukom da nas se povezuje :eek::beer::beer::beer::mad
Mada je Kojica sutrički budista, oni su uzdržaniji. Mi tantrici smo malo onako- transformišemo otrov u nektar- moj lijander izađe ko osvežavajući tonik a ludare ko Šitake

Još će samo sa mamurlukom da nas se povezuje :eek::beer::beer::beer::mad
Mada je Kojica sutrički budista, oni su uzdržaniji. Mi tantrici smo malo onako- transformišemo otrov u nektar- moj lijander izađe ko osvežavajući tonik a ludare ko Šitake

ja pola nisam razumeo, ali imam neki osecaj da treba da se smejem ovom komentu jer mi mami osmeh

lijander to je olijander jel? caj od olijandera jel to :lol:

z:shock: lele, lele..
Kad bih ovo morala da radim, tačno vise ne bih jela.

Oni misle da smo mi fakiri, koji btw i nemaju veze sa Budizmom. Mada ovaj megasavitljivi ima tatoo koji je tipično tibetanski- dve ribe- to je jedan od osam povoljnih simbola. Imam jedan zamađijani šal sa Tibeta gde su svih osam zastupljeni-lotos, zastava pobede,vaza dugog života,beskrajni čvor,školjka,zlatne ribice,točak Dharme i nešto što mogu da prevedem jedino kao suncobran

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back