- Poruka
- 78.228
Evo jednog malo starijeg i shodno tome...iskusnijeg...
![]()
о набацио си ново перје опа
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo jednog malo starijeg i shodno tome...iskusnijeg...
![]()
Moje srculence sa FB, Cicibanka sa komantarom:
....................................
jbga
![]()
![]()
о набацио си ново перје опа![]()

Ma malo sam se glacnuo...ali izgleda...na pogrešnom mestu...![]()
појави им се тако глацнут нек цркну од муке![]()

ja idem ali cu da se vratim..:

Ma ne vredi Sale, korov od korena treba čupati... nikad mi nećemo imati idealnu vlast, jer je vlast samo slika prosečnog naroda. Ja potpuno razumem da oni nemaju pare da daju pristojan ručak u bolnicama, jer nemaju pare ni za mnoge druge stvari - a sve je posledica toga što je ceo sistem nakrivo nasađen, ne može da se ima para kad nema ko da proizvodi pare - nema industrije, skoro da nema turizma, nema nafte, poljoprivreda ne donosi pare kakve bi mogla, dakle nema ni jedne oblasti koja aktivno pravi pare, već samo rade one što presipaju iz šupljeg u prazno - usluge i trgovina, i najviše onih koji samo usisavaju - a to je državni aparat, strani krediti i ostali budžetski troškovi. Dakle, nije to više pitanje žutih, crvenih i zelenih, problem je što mi nemamo pare, a i ono što imamo se troši kako ne treba, i krade previše.тамо где жути и нови радикави газе, трава не расте
Ovo ti je tipična novinarska patka - pričam iz prve ruke jer tamo provodim dosta vremena, i to baš u toj navedenoj oblasti Apencel... za ovih 25 godina ne videh ni jedan kučji ili mačji proizvod u radnjama... ne sumnjam da možda postoji neko ko voli, al' to je isto kao reći da Srbi vole da jedu skakavce jer znam pouzdano bar petoro Srba koji su ih probali...Bube,crvi i ostalu gamad ič ne konzumiram a za Švajcarce nisam ni ja dugo znala da vole mačke i kučiće.

Ala je mirno u kafani ......
Al da vidiš kakav će lom da bude u nekim drugim večeras. 
Ala je mirno u kafani ......
ima i takih dana
![]()
Ma ne vredi Sale, korov od korena treba čupati... nikad mi nećemo imati idealnu vlast, jer je vlast samo slika prosečnog naroda. Ja potpuno razumem da oni nemaju pare da daju pristojan ručak u bolnicama, jer nemaju pare ni za mnoge druge stvari - a sve je posledica toga što je ceo sistem nakrivo nasađen, ne može da se ima para kad nema ko da proizvodi pare - nema industrije, skoro da nema turizma, nema nafte, poljoprivreda ne donosi pare kakve bi mogla, dakle nema ni jedne oblasti koja aktivno pravi pare, već samo rade one što presipaju iz šupljeg u prazno - usluge i trgovina, i najviše onih koji samo usisavaju - a to je državni aparat, strani krediti i ostali budžetski troškovi. Dakle, nije to više pitanje žutih, crvenih i zelenih, problem je što mi nemamo pare, a i ono što imamo se troši kako ne treba, i krade previše.
U ovoj jeste.Al da vidiš kakav će lom da bude u nekim drugim večeras.
![]()
ima i takih dana
![]()

evo za Petla jedan crveno beli
![]()

певац, зашто имитираш марлона
један је марлон

![]()
Ovo je kafana u koju rado dolazim. Ali ne volim, svejedno ovakve primedbe. Svrati u neku drugu kafanu da ti odgovorim onako kako ni marlon ni ti ne biste uspeli nikad.![]()
шта мене брига шта ти волиш а шта не волиш