Zazi.
Poznat
- Poruka
- 7.129
Laku noć... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti to po onoj narodnoj, sto trezan misli to pijan govori..tj palamudi
Iznosenje svoga misljenja se podrazumeva,samo bez nepotrebnih reci koje su uvredljive
i moje je da opomenem, a da li cete prihvatiti to ili ne je vase, na vasu odgovornost
Dobro veče.![]()
Laku noć...![]()
Kujtim je čovek u istočnim vremenskim zonama, tamo je već duboka noć..![]()
Ti to po onoj narodnoj, sto trezan misli to pijan govori..tj palamudi
Iznosenje svoga misljenja se podrazumeva,samo bez nepotrebnih reci koje su uvredljive
i moje je da opomenem, a da li cete prihvatiti to ili ne je vase, na vasu odgovornost
Dobro veče.![]()
Laku noć...![]()
To je bas lepa pesma, prava narodna...Veće Ninček...
i jedna malo neobična pesmica...
- - - - - - - - - -
...
Suncetižarko alah ovde sve pršti od kulture, slobodoumlja, čojstva, junaštva i patriJotizma... Aj' nek' je u zdravlje.
Jeroh..da si mi muz kojim slucajem i da zivim sa tobom ..ja bih te ubilaaaa........
mame mi..![]()
Suncetižarko alah ovde sve pršti od kulture, slobodoumlja, čojstva, junaštva i patriJotizma... Aj' nek' je u zdravlje.
Oćeš da svratim malo tamo kod tebe u kafanu
Dovoljno je samo da pitam zašto ti duva promaja kroz kafanu i da svi poiskaču da brane teritoriju kao da sam krenula u osvajačke ratove a oni veliki patriote
Ne leži ti dobro ovaj sarkazam.....
- - - - - - - - - -
A zamisli da krenete da se svadjate i on izbaci tvoju rečenicu koju si rekla još pre dve godine, naravno sve uredno snimljeno i narezano na CD kao dokaz![]()
Jeroh..da si mi muz kojim slucajem i da zivim sa tobom ..ja bih te ubilaaaa........
mame mi..![]()
Ma znam...ubila bi me voleći me do besvesti i natrag dok mi srčka ne bi riknula...
Ili dok se to ne bi dogodilo tebi....daleko bilo...![]()
Ne smem ni da zamislim...
Jeroh, sorry, ali na tapetu si ...cisto zenski razgovori...![]()
A kako sada nema svadje ima jedan postić koji mi je u svoje vreme dao osnov da poverujem da nije baš sve crno na ovom forumu...
Ko se udaje?
Verovatno Tesa ali u drugoj kafani...ne znam po koji put...
P.S. Nahebaću ako čuje za ovo...
ili dok mi ne bi sve prepisao....![]()
Verovatno Tesa ali u drugoj kafani...ne znam po koji put...
P.S. Nahebaću ako čuje za ovo...